Kızlar selam, sayfada derin araştırmalar yaparken baktım ki her senenin grubu var bu senenin grubu yok bende açmış bulundum ve buradan birbirimiz ile bilgi alışverişleri yaparak güzel haberleri müjdeleyelim istedim.
umarım herkes gönlünden geçtiği gibi müjdelerle karşılaşır ama sanırım istedikçe olması daha da zorlaşıyor denemeye devam tabi ama 6 aydır her regl dönemine yakın belirti arayıp regl olduğumda kendime kızıyorum çok üstüne düşünüyorum ondan olmuyor diye ama regl bittikten sonra yine aynı umutlara kapılıyorum elimde olmadan
kullanmadım, düzenli yumurtlama ve çatlaması yaşıyorum zaten, herhangi bir ilaç kullanmıyorum, birkaç ay önce takviyeleri de bıraktım. çikolata kistim var 1.5 cm. doktor engel değil dedi ama artık ben engel olduğunu düşünmeye başlıyorum sanırım. senin sürecin nasıl
bende pcosla mücadele ediyorum malesef 3,5 senelik evliliğimde hiç gebelik olmadı bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi yaptırdım, 3 ay bu şekilde devam edeceğim
14 Ekim 19:10 Ovitrelle iğnesi Yumurtlamayı başlatan adım
15 Ekim akşam LH zirvesi Ovulasyon testi en koyu
15/16 Ekim gecesi Yumurtlama gerçekleşti Yumurta çatladı
15 Ekim akşam + 16 Ekim sabah En uygun birliktelik zamanı En yüksek gebelik şansı
17 Ekim sabah Yumurta ömrü bitmeden son deneme Hâlâ faydalı
24–26 Ekim Yerleşme (implantasyon) olabilir Hafif belirtiler başlayabilir
26 Ekim sabah Gebelik testi yapılabilir En doğru sonuç zamanı
çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda yavruna kavuşursun, pcos hamile kalmaya engel değil tabi sıkma canını hiç stres de yapma sanırım en büyük etken bu oluyor bizlerde. pik günümüz aynı umarım çift çizgiyi görürüz