• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Hmm onu bilmiyorum saat farkı olduğu için sizin daha yeni girmeye başladığınız saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum maalesef. Mesela şuan bizde saat 22:09
2 saat varmış arada. Ben de bugün çalışmam var ona yoğunlaşmaya çalılıyorum. Sanırım bir müddet de ona yoğunlaşacağım. O süreçte zaten benim gelen giden belli olur 🙄

2 saat varmış arada. Ben de bugün çalışmam var ona yoğunlaşmaya çalılıyorum. Sanırım bir müddet de ona yoğunlaşacağım. O süreçte zaten benim gelen giden belli olur 🙄
Evet iki saat. İyi yapıyorsun kuzum biraz kafa dağıtmak iyidir

Haydi gazan mübarek olur inşaAllah 😂
Valla inşallah kuzum ya ümidim yok ama saldım sanki 😂 bi rahatlama da geldi elimizden geleni yaptık diyorum sağlıkla, kolaylıkla kucağıma alabileyim de yeter bana unuturuz bu beklediğimiz günleri de. Anne olma fikri bile beni çok heyecanlandırıyor ve endişelendiriyor tabiii

Valla inşallah kuzum ya ümidim yok ama saldım sanki 😂 bi rahatlama da geldi elimizden geleni yaptık diyorum sağlıkla, kolaylıkla kucağıma alabileyim de yeter bana unuturuz bu beklediğimiz günleri de. Anne olma fikri bile beni çok heyecanlandırıyor ve endişelendiriyor tabiii
İnşaAllah canım sen ve burda aynı duygularla bekleyen herkes en kısa zamanda alır güzel haberleri 🤲❤️ endişe kısmını hiç düşünme bence bu süreçte. Heyecan güzeldir 😊

Back
X