- 2 Ekim 2022
- 2.765
- 4.217
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.421
Benimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir açBu aylarda normal diyolar ellerini emmeye baslamasi tükürük vs oral dönem diye zaten
Karbonatlı su sürünce yıkamadan mı memeyi veriyorsun bebeğe canım. Deniyim onu ben teşekkürlerKarbonatlı su ile silmeyi denedin mi canım ağrıyı da alıyor her emzirme öncesi siliyorum ben rahatlatıyor dene istersen hem ağzı pamukçuk da olmaz
Benimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor.Benimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir aç
Seninki erken baslamis masallahBenimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor.
Minnoş yaBenimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir aç
Hiç ölçmedim yaKızlar memeleriniz kaç saate doluyor bir de ikisini birden mi veriyorsunuz
Seninki erken başlamış kız jsbdjshdj sıpalara bak memeyi em desen bu kadar zevkle emmezler yaBenimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor.
Tesekkurler canimBu aylarda normal diyolar ellerini emmeye baslamasi tükürük vs oral dönem diye zaten
COk tesekkur ederim canimCanim malt icecegi de cok ise yariyor, ben gunde 2 ye dusurdum mamayi, normalde her beslenme sonrasi doymayip istiyordu. İsrarla tavsiye ediyorum, ben alkolsuz bira iciyorum sevdigim bir markanin alkolsuzunu buldum ama malt icecegi olarak da satiliyormus.
Evet canım doktor o şekil söyledi hem bebeğin ağzı da temizlenmiş oluyor pamukçık başlangıcı vardı geçti şükürKarbonatlı su sürünce yıkamadan mı memeyi veriyorsun bebeğe canım. Deniyim onu ben teşekkürler
Aynen bi kaç gündür ağzı akıyor hatta aradaellerini emmeye baslayacak bi iki defa ağzına denk getirince emdigini gördüm
Benimki elini okdr cok emiyorki yicek zannediom valla. Bide şap şup ses cikio. Zannedersin gunlerdir aç
Benimki de emiyor. Önce elini sokuyordu şimdi parmağı yakalamaya başladı. Uyumak için kendini sakinleştirirken ve çok açsa yine sakinleşmek için emiyor. Çekmeyin diyorlar diye biz de sakince bekliyor çektiği an emzik ya da meme sokuyoruzBenimkide öyle denk getirirse ağzına şapur şupur emiyor avucunu ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince sinirleniyor.
1 ayda 700 gram alması normal aslında ama kac kilo doğdu doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı bu önemli. Birde 2 aylık olmadıysa 3 saatte 1 beslenmesi lazım. Uyanmadığını doktora söylediniz mi? Bazen benimkide gece 5 saat oluyor uyanmıyor. Uyandırmaya çalışıyorum. 1 inde randevumuz var sorcam doktoruna. Hastanede yatarkende 3 saatte 1 gelip bebeği doyuruyorlardı. Ama içini rahat tut belkide uykucu şirindir. Uykusunda doyurmaya çalış. Ne kadar içerse kârdırDeliricem.
En son 20.30 da zorla yalvararak mama verdim. 5,5 saat oldu uyanmiyor . Her yolu denedim ayaklarını kaşıdım, altını degistirdim, yüzünü nemli bezle sildim, yalvardım, evi gezdirdim, uyanmıyor.
TOk mu bu bebek ? Yanlış mı yapıyorum uyandırmaya çalışarak.
Kilo sorunumuz var 1 aylık 3340 Gr . 1 ayda 700 Gr almış .
Doymazki öyleAncak 2 dk emiyor canim
Doğumun kaçıncı günü memeler rahimle bağlantılı genelde rahim toparlanirken bu bize titreme sıtma olarak yansıyor. Bide emzirirken beni hala ter basıyor vücut süt üretirken de efor harcadığı için terlemek normal benceTamam teşekkür ederim emzirdikten sonra titreme memelerim doluncada ter yaşıyorum bunu yaşayan var mı ağlıcam dayanamıyorum artık
Sadece ucunu alıyorsa tam kavramamissa boşaltamiyolarBenim bebek 1 saat emiyor doymuyor ağlıyor sağım yapıyorum süt geliyor neden ememiyor acaba
İsilil gibi sivilceleri ben atmıştım canım alerji olabilir dedi süt alerjisi mi dedim onun için bir çok belirti gerekiyor dedi tek başına anlam ifade etmiyor yediğin baharatlı şeylerden de kaynaklanabilir dediKızlar bebeğin yüzünde kızarıklıklar var sivilce tarzı birisi resim atmıştı doktora gitti mi acaba kimdi hatırlamıyorum . Doktor bana süt alerjisi olabilir dedi süt ürünleri tüketme dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?