2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay kızlar herkes ek gıdaya geçmiş ben yoğurttan başkasını veremiyorum bi türlü sevmiyor ya öğürüyor çok nazlı bu napcaz . Ayriyeten her yediğimize ağlıyor . Siz neler veriyorsunuz
Canim benimki en cok kemik iligini sevdi, cildirdi yerken. Biz fena baslamamistik ama cok kotu bir kabiz oldu aglaya aglaya yapti kakasini, o gunden beri ne huzurumuz var ne de dogru duzgun yiyor. Meyveleri bile yemedi. Dun karpuz dondurup filede verdim bi zar zor onu yedi de, onu da yesin bir zahmet

Ay kıyamam ya neyden kabız oldu acaba

Ben de haftaya yumurta denicem, okey olursa deidign gbi sabah benle yer, aksam da babasiyla diye dusunuyorum. avacadoda sikinti cikmadi ama sevmedi benim oglan. Karisim yapmicam demistim gecen sefer ama bu gidisle yapicam gibi duruyor zaten anneligin ozeti yapmam dedigim ne varsa yaptim su ana kadar
Yogurdu da makinede yaptim, ilki cok iyi oldu, ki dibi tutmustu suzup yapmistim. Ikincisi olmadi ya, yedirmedim cocuga da o yuzden bu hafta yogurt simdi sut aliyim kalaniyla da labne yapayim dedim

Kızlar küçülen kıyafetleri naptınız? Bir sürü kıyafet dolu dolap. Etrafımda verebileceğim kimse de yok birçoğunu bir defa giydi hepsi yepyeni ne yapsam ki? Keza puseti, junosu. Yakın zamanda anakucağına da sığmaz

Dolapta satabilirsin bence junoyu vs canım etrafında ihtiyaç sahibi yoksa. Kıyafetleri de ister sat ister giysi kumbarasına at ben saklıyorum şimdilik

Dolapta satabilirsin bence junoyu vs canım etrafında ihtiyaç sahibi yoksa. Kıyafetleri de ister sat ister giysi kumbarasına at ben saklıyorum şimdilik
Ya büyük parçalar neyse de kıyafetler fln hiç satılacak gibi değil bir sürü toptan fln satmam lazım bazen acaba 2.çocuk? Diyorum ama sonra aman aman sus sus diyorum

Valla canım yogurt ısı cok sıkıntıdeneye deneye bulcaz bakalım onuda,karısımı blendırdan gecırme gıbı degılde hafif pütürlü püre yaparsın bulamac gıbı bende sevmıyorum,mesela kabaklı yogurt,yada oglenlerı elmalı yogurt gibi,bazende tatlı niyetine bu irmikli muhallebiden yaparız içine güzel şeyler koyup(henuz ne koycaz bılmıyorum arastırmam lazım)elını kolunu soka soka yedırıyorum kı ben ıkı uc aya elıne pırzolayı verıp kemırtmeyı dusunuyorumbu arada yapmam denılen hersey yapılıyor yalnız degılsın (ps;ayakta sallama,goruntulu aramalarda telefona baktırma,müzikle uyutmak vs )

Bilmiyorum ya, ama oyle bir kabizdi ki bosaniyorduk esimle o derece hala bosaniyor olabiliriz. Ben korktum adam isten geldi, sonra kavga ettik, olay buyudu. Hala da gerginiz valla. Cidden ek gida yamulttu beni
Alemsın yaazeytınyagı damlatıyormusun 3-4 damla verdıgın seylerın ıcıne?damlat mutlaka canm kabızlıgı ıyı bılırım aah aah cocugun bagırsagı dugumlendı dıye doktora bıle gıtmıstık bızoyle durumlarda mamasının ıcınede damlat zeytınyagı,bıde popsuna bol zeytınyagı sür yıne orjınal zeytınyagı.hafıf ıcınede gelsın.

Yoğurt işi bende de olmadı e tamam deneteceklerimizi denettik şimdi napcaz düşünüyorum ben internetten bi kitap aldım biraz tarif bakayım diye bir de bu yumurtayı nasıl verdiniz beyazıyla birlikte mi nasıl nasıl nasıl

Canım kıtabın lınkını atabılırmısın,bende tam ınstagramda vıdeo ızlıyodum ne yedırcrz dıyeyumurtayı beyazı 1 yasına kadar yok,hasladıktan sonra sarısını ayır,ilk basta bi lokmacık minicik denet kendi mamasıyla aç biraz bogazına yapısabılir,ıkıncı gun bıraz daha fazla verırsın alerjı rıskınden dolayı ıkı gun dene sıkıntı olmazsa labneyle avakoda ve yumurta sarısını karıstırıp verebılırsın sabahları kahvaltıda

Canım ben "acıkınca yer" Kitabı aldım. Bir de "bu çocuk aç " Diye var ama acıkınca yerin içeriği daha uygun geldi bana. Şimdi bu tadımlar bitti ya öğünlere mi geçücez kahvaltı ara öğün akşam vs diye? Ben hala günde bri devam ediyorum

Evet bunu yaptim dun, valla pisigine bile iyi gelmis. Bilmiyordum bir arkadasim soyledi, kulak cubuguyla azcik icine dogru surdum, yine ikindi cok ama daha az agladi, cani daha az yandi sukur. Valla bebisler instagramda nasil yiyor o irmikli muhallebiyi ben de bi acaba mi oldum

Ben de subat ayi grubundan gorup takip edilcek ek gida hesaplarini takibe baslamistim, su an bu hesaplari takip ediyorum
Aslerkec
Senemarsoy
Pallblog - bu cok ovuluyordu
Happybellydietitian
Jasmnekim
Diyetisyenanneblogu
Dytgamzehome_blog bu favorim.

Ben de subat ayi grubundan gorup takip edilcek ek gida hesaplarini takibe baslamistim, su an bu hesaplari takip ediyorum
Aslerkec
Senemarsoy
Pallblog - bu cok ovuluyordu
Happybellydietitian
Jasmnekim
Diyetisyenanneblogu
Dytgamzehome_blog bu favorim.
Ben de bakayım bu hesaplara takip lsitem bunlarla dolu dzügün bir şey izleyemiyorum imstagramda

Ben de bakayım bu hesaplara takip lsitem bunlarla dolu dzügün bir şey izleyemiyorum imstagramda
Of benim de ya. Surekli birisi catalla bir sey ezip silikon tabaga koyuyor diger tarafta 30 kilo verip fitlesen anneler, uyku egitimi geri donus mesajlari, her yer bebek, her yer anne

Ben çok almadim kizkardesimin kizi asel kuşumdan geldi çok yenidogan 3-6 falan zaten 2. Ele düşmüş olduğu için patiklerini kestim pijama gibi djdjddn yeni aldigim setleri duruyor zaten 4-5 tane almıştım kaldirdim kenara... 2. Çocuğa sakla kiz sjwbjeeuwhsjdu

Bilmiyorum ya, ama oyle bir kabizdi ki bosaniyorduk esimle o derece hala bosaniyor olabiliriz. Ben korktum adam isten geldi, sonra kavga ettik, olay buyudu. Hala da gerginiz valla. Cidden ek gida yamulttu beni
Valla biz de gerginiz bu kocalara noluyosa sanki onlar doğurdu hormonal bozukluklar yasiyolarmis gibi bsbdndnd duzelirsiniz canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…