- 11 Temmuz 2024
- 2.200
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.317
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.481
Benimde çok kötü sarkmış durumda bugün yine baktım psikolojim bozuldu göbek iyice yaylanmışAhahah beni rahatsız ediyorhep vardı zaten göbeğim ama düğün var kuzenimin o zamana biraz gitsin toparlansın bari
Canım benim çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın böyle şeyler inşallah iyi olmanıza sevindimKızlar herkese selammmyazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum vallahi, biz bir hafta yattık hastanede her gün iki defa antibiyotik şurup ve günde üç defa ilaçlı hava aldı yavrucağızım.. çok zormuş gerçekten, karaciğer enzimleri bile yükselmiş enfeksiyon yüzünden akut bronşit dedi Dr ama çok şükür toparladık. İki defa kan alındı, o ağladı ben ağladım bir haftanın sonunda artık dün çıktık hastaneden.. Allah bir daha yaşatmasın hiçbir yavruya
Bunu bir arkadaşım getirdi çok kullanışlı, ben kendi aldığım anakucağını kullanmadım hiç hatta koydum kutusuna kaldırdım.. bebiş içine gömülüp ayakları yukarı kaldırınca gerçekten anne kucağında gibi hissediyor ve uykuya geçişi daha kolay oluyor
Gece bile o kadar kesintisiz uyumuyor gündüz nasıl uyusun
Canım ben silikon meme ucu kullanıyordum, memeye alıştı diye bırakmıştım silikonu meğer meme ucu yumuşadığı için 5 dk sonra süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyormuş.. tekrar silikona dönünce memede uyumaya bile başladı, biberonu kestim, emziğin köşesinden sonda hortumu sokup mama ya da sütü almasını sağlıyorum çaktırmadan.. biberon kesinlikle vermek istemiyorum, sırf bu yüzden bardakla bile verdim.. sende de aynı durum varsa silikon ucu dene derim
Ben sözleşmeliyim, daha kadroya geçmedim demek ki ondan yattı hemen
Ben aldımama takınca karnımı ağrıtıyor diye çıkardım o kadar kilo vermişim halen ağrıtıyor karnımı
İnşallah korse toparlar sen de tak benceBenimde çok kötü sarkmış durumda bugün yine baktım psikolojim bozuldu göbek iyice yaylanmış
İnşallah kuzum sağlıcakla çokta tatlı oluyorlar sağlıcakla büyüsünler mis gibi kokuları yetiyorCanım ipektoşum inşallah inşallah burda mınnoslarımızın anne dedıgı emekledıgı gunlerıde konusucaz az kaldı
Bende bilmiyordum :)) Neyse ki doğum yardımından bari muaf tutmamışlarAaa bu ayrımı bilmiyordum canım evet ben 4a yım sözleşmeli öğretmenim
Ya bende ilk zamanlar yaranın acısından takamadım sonra da aşırı terleme vardı enfeksiyondan su gibi iç dış değiştiriyordum sonra da erindimİnşallah korse toparlar sen de tak bence
Cok gecmis olsun canim cikmaniza sevindim hastaneden insan kiyamiyor yaAyy evet bize sağlık ocağından gelmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü verin ve aşıdan sonra 3 gün yıkayamazsınız, duş aldırmış olun dediler.. dün hastaneden çıkarken dr’a sordum böyle dediler bize ne yapalım dedim, ateş düşürücü olayı şehir efsanesi tıp literatüründe böyle bir şey yok dedibizim şu an karaciğer enzimleri yüksek olduğu için enfeksiyon dolayısıyla, ateş düşürücü daha da yükseltebilir dedi, sonra da tek seferden bir şey olmaz dedi muhtemelen veririm gitmeden önce, ateşinin çıkmasını istemiyorum
Benim doğumdan itibaren vardı ama 30 günlük olana kadar düzeldi. Zorlu doğumlarda olan bir şeymişKizlar bebeginizin kafasi nasil benim bebegimin sivri arkaya dogru
45 gunluk canim zorlu olmadi aslinda sezeryandiBenim doğumdan itibaren vardı ama 30 günlük olana kadar düzeldi. Zorlu doğumlarda olan bir şeymişöyle bir durum mu yoksa genel sekli falan mı öyle diyorsun. Kaç günlük oldu bebiton
O zaman benim dediğim değil senin bebişin başka45 gunluk canim zorlu olmadi aslinda sezeryandi
Canım çok cok geçmiş olsun kuzuyaKızlar herkese selammmyazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum vallahi, biz bir hafta yattık hastanede her gün iki defa antibiyotik şurup ve günde üç defa ilaçlı hava aldı yavrucağızım.. çok zormuş gerçekten, karaciğer enzimleri bile yükselmiş enfeksiyon yüzünden akut bronşit dedi Dr ama çok şükür toparladık. İki defa kan alındı, o ağladı ben ağladım bir haftanın sonunda artık dün çıktık hastaneden.. Allah bir daha yaşatmasın hiçbir yavruya
Bunu bir arkadaşım getirdi çok kullanışlı, ben kendi aldığım anakucağını kullanmadım hiç hatta koydum kutusuna kaldırdım.. bebiş içine gömülüp ayakları yukarı kaldırınca gerçekten anne kucağında gibi hissediyor ve uykuya geçişi daha kolay oluyor
Gece bile o kadar kesintisiz uyumuyor gündüz nasıl uyusun
Canım ben silikon meme ucu kullanıyordum, memeye alıştı diye bırakmıştım silikonu meğer meme ucu yumuşadığı için 5 dk sonra süt gelmediği için sinirlenip memeyi bırakıyormuş.. tekrar silikona dönünce memede uyumaya bile başladı, biberonu kestim, emziğin köşesinden sonda hortumu sokup mama ya da sütü almasını sağlıyorum çaktırmadan.. biberon kesinlikle vermek istemiyorum, sırf bu yüzden bardakla bile verdim.. sende de aynı durum varsa silikon ucu dene derim
Ben sözleşmeliyim, daha kadroya geçmedim demek ki ondan yattı hemen
Ben aldımama takınca karnımı ağrıtıyor diye çıkardım o kadar kilo vermişim halen ağrıtıyor karnımı
Yok yok canım geçmez,bizim de geç oldu aşılar ancak gelmişBizi daha aramadilar ya gün olarak 60-90 gün arasında mi vurulması lazım yoksa 60 a kadar seklinde mi oluyor ? Yani günü gecmiyodur inşallah benim
Var mi bi yan etki veya olabilir vs diye bir şeyler anlattılar miYok yok canım geçmez,bizim de geç oldu aşılar ancak gelmiş
Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım hep çok az emen bir bebekti ama kilosu iyiydi ona rağmen .Reflüsü olunca iyice az emmeye başladı kilo alımı yavaşladı maalesef.Uzun emip yağlı kısmı alması lazım.Onun için de her seferinde son emzirdiğin meme ile başla bakalım ,ben öyle yapmıştım.Ya da sağ elinle son sütü alsın az emiyorsa .Bir de emdikten sonra kalan son sütleri sağıp verebilirsin kilo alımı için bir danışman öyle tavsiye ettiKıZlar bebeğimi kilo kontrolüne götürdüm. 16 günde 310 gram almış. Kilo alımı iyi değil. Sütüm cok fazla hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. Son günlerde çok az içmeye başladı. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz
Ateşe dikkat edin dediler ,yükselirse ilaç verin bşr çay kaşığı .Huzursuz olabilirmiş .Bir de hasta ise bebiş aşı yapmıyorlar .İki gün de banyo yapmayacak canımVar mi bi yan etki veya olabilir vs diye bir şeyler anlattılar mi
Benimki 18 gunde 400 gram alms gayet iyi dediler ama size niye oyle demisler anlayamadmKıZlar bebeğimi kilo kontrolüne götürdüm. 16 günde 310 gram almış. Kilo alımı iyi değil. Sütüm cok fazla hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. Son günlerde çok az içmeye başladı. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz
Duzelir diyorlar canim ama bilemedim yaO zaman benim dediğim değil senin bebişin başkadoktoruna sordunuz mu belki sadece şekli öyledir
Bugun mu oldu asiyi canim ?Canım çok cok geçmiş olsun kuzuya
Valla ben bu kızı anlamadım emiyor da bazen istemiyor ağlıyor .
Memeye asla düşkün değil ,Resmen zorla veriyorum .5 dakika ancak emiyor ,geçen aylarda kilo alımı buna rağmen iyiydi bu ay kusmalarla azaldı maalesef.İlac iyi gelecek glbi bakalım. İnsallah toparlar .
Bu arada 2.ay aşısını da oldu bakalım nasıl etkileyecek
Evet canımBugun mu oldu asiyi canim ?
Insallah huzursuzlugu olmaz csnimEvet canım
Canım benim de kızımın kafası uzunca yukarı doğru .Benim bas yapım da öyle ama doktora sordum asla bir problem değil ama değişir dedi .Sürekli yan yatarsa da öyle oluyor .Mutlaka karın üstü vakit geçirmeli ,düz de yatmalı .Ben düz kafa yastığı aldım başını sürekli sola çeviriyor diye .Bu arada benim kızımın da o sivrilik çok azaldıDuzelir diyorlar canim ama bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?