- 23 Eylül 2021
- 229
- 268
- 53
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
- #36.941
Kızlar bebekleriniz 40 günlükken kaç kilo ve boydaydi erkek bebesi olanlar özellikle yazarsanız çok sevinirim şimdiden MasAllah barekAllah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ama kaşıkla denedim hiç içmiyor çok zor tek başıma bununla uğraşmak evde bir çocuk daha var yanımda kimse de yok daha
Ay kızlar vallahi çok zor bu biberon sıkıntısı, tabi ki başlarda mecbur veriyoruz nasıl besleyeceğim diyorsun, ama sonra bıraktırmak çok zor oldu. Ben bu süreçte kaşık biberon aldım binbir umut, normal kaşıkl da verseymişim olurmuş boşuna ümit etmişimÇok haklısınız benim tek çocuk olmasına rağmen yapamıyorum.
35 gunlukken 5200 kilo 57 boy. Yanls hatrlamiosam bu sekildeydi. Unutkanlik baya zirvede buaralarKızlar bebekleriniz 40 günlükken kaç kilo ve boydaydi erkek bebesi olanlar özellikle yazarsanız çok sevinirim şimdiden MasAllah barekAllah![]()
Ya annelik ne kdr guzel bisey karsiliksiz ve sonsuz bir sevgi.. olaganustu bir çabaAy kızlar vallahi çok zor bu biberon sıkıntısı, tabi ki başlarda mecbur veriyoruz nasıl besleyeceğim diyorsun, ama sonra bıraktırmak çok zor oldu. Ben bu süreçte kaşık biberon aldım binbir umut, normal kaşıkl da verseymişim olurmuş boşuna ümit etmişimçay bardağıyla verdim, yarısı boynunun altına yarısı mideye yarısı bilmem nereye aktı gitti. Şırıngayla verdim kedi besler gibi o da olmadı
en son sonda hortumunu emziğin kenarından sokup süt ya da mama neyse öyle içirdim
şimdilik bir haftadır öyle gidiyoruz bakalım.. sütünün don damlasına kadar devam, ne zaman süt kesildi o zaman biberon ve mamaya dönerim ama vazgeçmek yok şimdilik
![]()
3 gecedir çığlık çığlığa en son birbirmize sen bi yerine zarar mı verdin düşürdün mü korkudan mı söylemiyorsun canı acıyor gibi ağlıyor diye soruyorduk. Uyku düzeni kalmadı bir anda basıyor çığlığı. Senin bebeğinde inşallah kusması durur. Peki kusması nasıl bizim ki bir anda fışkırtıyor burnundan bile geliyor. Öyle ağız yanından kusma değilReflü mü bilmiyorum ama 2. Aya girdik gireli kusmalaro bitmedi işin kötüsü gazını da cikaramiyorum. Çıkıyor ama kusmaya devam yeni öğün saati gelene kadar kusuyor en son gazı cikiyor pıt peşine zaten yine emecek.... Rezil oldum kaç gündür bebişim de düzgün uyku uyuyamiyor gündüz bazen oluyodu şimdi gece de aynı şekildebayilmadigo sürece uyanmiyor çok sık uyanmaya başladı.... Kilo alımını da bilmiyorum açıkçası 1 aylikken gittik en son, Perşembe ogrenicem
tükürük bizde de aynı artti birden her yeri salya elini de emcukluyor..... Alır inşallah senin kuzun da sıkma canını
çare bitmez
![]()
Oluyor bazen bizde de ben birden gaz sancısı oluyordur diye düşünüyorum canım ama uykuda basen ağlar gibi oluyor o zaman korkuyor herhalde diye düşünüyorumKızlar, benim oğlan aniden çığlık atıp ağlıyor, sanki öcü görmüş gibi oluyor, korkuyor mu diyeceğim ama bu kadar küçük bebek, bilemedim. Bazen uykudayken, bazen uyumuyorken...Kucağa alınca hemen sakinleşiyor. Gaz mı acaba? Sizde de oluyor mu?
Kız maşallah bu değerler bizim daha yeni 2 aylık kontrolünde çıktı senin bir aylıkken öyleyse bayağı iri bebek o zaman35 gunlukken 5200 kilo 57 boy. Yanls hatrlamiosam bu sekildeydi. Unutkanlik baya zirvede buaralar![]()
Benim 3800 doğdu ama 3. Gün 3500 e inmişti bu kilodan hesap ediyorlardı yani öyle gördüm o yüzden belirtiyorum. 40 günlükken de 5 kilo 54 cm di emin değilim boyundanKızlar bebekleriniz 40 günlükken kaç kilo ve boydaydi erkek bebesi olanlar özellikle yazarsanız çok sevinirim şimdiden MasAllah barekAllah![]()
Gece çığlıkla uyanmiyor ama aşırı sık uyanmaya başladı, gazını çıkardıkda başka gazi sıkışıyor bı turlu tam gitmiyor resmen. Emziriyorum memeden alip diğerine gercmeden omzuma alıyorum çığlığı basiyor desibel arta arta.... Yeni yeni huylar3 gecedir çığlık çığlığa en son birbirmize sen bi yerine zarar mı verdin düşürdün mü korkudan mı söylemiyorsun canı acıyor gibi ağlıyor diye soruyorduk. Uyku düzeni kalmadı bir anda basıyor çığlığı. Senin bebeğinde inşallah kusması durur. Peki kusması nasıl bizim ki bir anda fışkırtıyor burnundan bile geliyor. Öyle ağız yanından kusma değil
Bilmiyorum bi ara 40 an sonra lekelenme oldu ama minicik yani islatmayacak kadar minik lekelendi iki gün sonra geçti hiç olmadiKızlaaarr regl oldunuz mu doğum sonrası?
Kız şimdi kaç oldu bebişin maşallah sipaya bak kocaman olmuşlar bile35 gunlukken 5200 kilo 57 boy. Yanls hatrlamiosam bu sekildeydi. Unutkanlik baya zirvede buaralar![]()
Koyuyorum etrafi izliyor bi sure sonra bayiliyo bence yolun gürültüsü ve bebek arabasinin sarsintisindan dolayi anlik ama mesela bir yerde durduk diyelim 3-4 dk içinde uyaniyor tekrarKızlar bebek arabasıyla dışarda gezerken bebeğiniz uyuyor mu oluyor gözü açıkken mi çıkıyorsunuz . Ben ilk kez çıktım bugün emzirdim koydum biraz durdu ama başladı ağlamayaomzuma aldım uyudu arabada uyumuyor sizinkiler uyuyor mu gezerken ya
Bizim bi de süt alerjimiz var artmıştı o yüzden de huzursuz galiba bu aralar . Yavaş yavaş alıştırıcam ben de arabaya artık sıkıldık evdeKoyuyorum etrafi izliyor bi sure sonra bayiliyo bence yolun gürültüsü ve bebek arabasinin sarsintisindan dolayi anlik ama mesela bir yerde durduk diyelim 3-4 dk içinde uyaniyor tekrarbazi bebeler sever bazısı sevmez bilemiyorum
algısı açıldıkça sever belki minik kuş
Cnm zaten 3900 dogdu. Aslinda iri degilde uzun duruyor. Tombis degil yaniOluyor bazen bizde de ben birden gaz sancısı oluyordur diye düşünüyorum canım ama uykuda basen ağlar gibi oluyor o zaman korkuyor herhalde diye düşünüyorum
Kız maşallah bu değerler bizim daha yeni 2 aylık kontrolünde çıktı senin bir aylıkken öyleyse bayağı iri bebek o zaman![]()
İcersiniz anam daha küçükler ilk basta bizimki de pek durmuyoru hatta bazen hâlâ durmadigi oluyo babası aliyo kucağına sıpa keyfi yerindeBizim bi de süt alerjimiz var artmıştı o yüzden de huzursuz galiba bu aralar . Yavaş yavaş alıştırıcam ben de arabaya artık sıkıldık evdeeşimle bi sahilde kahve içelim gezelim arabayla dedik hevesim kaldı
![]()
12 gun ince 59 cm di. Yarin aşiya gtcez orda olcumleri yapilcak bakalmKız şimdi kaç oldu bebişin maşallah sipaya bak kocaman olmuşlar bile![]()
Bilemedim valla dediğin gibi daha küçük diye belki de mahallede gezdireyim az az bariİcersiniz anam daha küçükler ilk basta bizimki de pek durmuyoru hatta bazen hâlâ durmadigi oluyo babası aliyo kucağına sıpa keyfi yerindeevde veya bahce vs varsa öyle alistirmayi deneyebilirsin belki hiç durmuyorsa
belki de pusetin yastiklarindan vs rahatsizlik duydugu bir şeyler vardir bilemedim
Bu pusetlerin tutma yerine asilan oyuncaklar oluyo o tarz bir şey varsa onunla da oyalanabilir belki fikir olsunBilemedim valla dediğin gibi daha küçük diye belki de mahallede gezdireyim az az bari
38 günlük erkek bebeğim sağlık ocağı kontrolündeKızlar bebekleriniz 40 günlükken kaç kilo ve boydaydi erkek bebesi olanlar özellikle yazarsanız çok sevinirim şimdiden MasAllah barekAllah![]()
Bizim bebeler aynıymış ya35 gunlukken 5200 kilo 57 boy. Yanls hatrlamiosam bu sekildeydi. Unutkanlik baya zirvede buaralar![]()
Ben daha olmadım gerçi kanama yeni bitti sayılır ilkinde 5. Ay olmuştum tabi pıt diyede hamile kalmıştımKızlaaarr regl oldunuz mu doğum sonrası?