2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yuh yani gerçekten ne tepki vereceğimi şaşırdım... Çocuğa bagirmak nedir ya kendi torunu olmasini geçiyorum bir bebişe nasıl bagirabilirsin(anasi olsa tükenmiş olsa sinirleri yıpranmış der geçerim de 5dk bile bakmamıştır) bir de çocuğa mi bakmaya gelmişler yardima mi ? En kısa sürede eşine bunları gösterip postalaman şart gibi geldi bana başka çözümü var midir bilmiyorum:( ya da onlara dişini cikarican 🫠 valla bacım derdin derdimdir o kadar canımı sıktı yani kendi evinde sana davranış bicimleri.... Delirmek hakkın(sabah 6 dan beri anca tamamladım yaziyi jdjdjdj)

Almıştır kız sıkma canını 🌸 tartsinlar bakalım eğer az almışsa ona göre bakarsınız öyle de olda böyle de olsa çözümü var strese girmeyin ❤️
Canımsınnn ❤️❤️

Kızlar benim bebeğin çok fazla kilo almadı, 1. Ay kilosuna 250 gr kadar almış eğer tartı yanlış tartmadıysa 🥹🥹 çok üzülüyorum ama işin enteresan tarafı çişli bez de kakalı bez de alıyorum gün içinde, anlamadım gitti. 3270 doğdu, 50 cm şeklinde 1. Ay 4300 oldu, hastalandığında tartıldığında yine aynı civarda çıktı.. mamayı kestik anne sütüyle devam edelim diye sanırım o da kilo aldırmadı. Bugün 2. Ay aşımız var, tekrar ölçüm yapılır anlaşılır artık herhalde🥹🥹
İlk üç ay kilo alımı önemli sadece doktor seni alması gereken kilo için yönlendirir sonraki aylar daha yavaş büyüyorlar gittikçe büyüme serüvenleri yavaşlıyor bir yaşında hiç kilo almıyorlar diyebilirim ama boyları uzuyor bu sefer iğne iplik gibi oluyorlar harekette etkiliyor ne kadar alsalarda verselerde 1 yaş civarı tüm bebekler benzer oluyor zayıflıyor🥰

Kızlar bebısı tek basına yıkayan varmı?zormu?bızıım bebegın goz enfeksıyonuydu üşütmesı derken 11 gundur yıkanmıyo cocuk ya evde tekim ve bugun yıkamak zorundayım artık.
File varsa çok kolay yıkanır. Eşim sadece kulaklarını tutuyor ben kafasına su dökerken ve gerekli olunca şampuan döküyor elime, kalanı ben hallediyorum. Çay tabağına dök şampuanı hazır olsun. Kulaklarına da dikkat edersin oldu bitti

Yuh yani gerçekten ne tepki vereceğimi şaşırdım... Çocuğa bagirmak nedir ya kendi torunu olmasini geçiyorum bir bebişe nasıl bagirabilirsin(anasi olsa tükenmiş olsa sinirleri yıpranmış der geçerim de 5dk bile bakmamıştır) bir de çocuğa mi bakmaya gelmişler yardima mi ? En kısa sürede eşine bunları gösterip postalaman şart gibi geldi bana başka çözümü var midir bilmiyorum:( ya da onlara dişini cikarican 🫠 valla bacım derdin derdimdir o kadar canımı sıktı yani kendi evinde sana davranış bicimleri.... Delirmek hakkın(sabah 6 dan beri anca tamamladım yaziyi jdjdjdj)
Kadina da soyledim, ben icime atarim atarim sonra birden patlarim cok cirkin olur dedim:) anlamadi ama olsun😂😂 bizi yerlestirip doneceklermis, esime diyorum ki hadi yarin tasinalim😂 dun bi ortami gerdim benden biraz korkuyorlar ama hala yeterli degil😂
En güzeli eşinle ve çocuğunla başbaşa kalmak zorluğuda kolaylığıda beraber atlatmak bunu anladım yardımları kendilerine kalsın zaten adın gelinse o kahvaltı hazırlanacak o yemek yapılacak kendilerinide bebeğin annesi ilan edip otururlar e ister istemez lohusada onlar olur
Benim başımdaki nin eşi benzeri yok Allah düşman başına vermesin 🤦🏼‍♀️ evli evinde köylü köyünde güzel
Valla oyle, ac kalirdim ama huzurlu olurdum en azindan ya. Ben kendi anneme bile 41. Gune donus bileti almistim- esim uzatti, ki 65 yasinda kadin kendisini paraladi. Valla cok zor kv -kp isleri, basinda olan herkese sabir diliyorum. Ben evlenip tasindigim icin cok az muhattap olmustum, kiymetini bilememisim😂

Kadina da soyledim, ben icime atarim atarim sonra birden patlarim cok cirkin olur dedim:) anlamadi ama olsun😂😂 bizi yerlestirip doneceklermis, esime diyorum ki hadi yarin tasinalim😂 dun bi ortami gerdim benden biraz korkuyorlar ama hala yeterli degil😂

Valla oyle, ac kalirdim ama huzurlu olurdum en azindan ya. Ben kendi anneme bile 41. Gune donus bileti almistim- esim uzatti, ki 65 yasinda kadin kendisini paraladi. Valla cok zor kv -kp isleri, basinda olan herkese sabir diliyorum. Ben evlenip tasindigim icin cok az muhattap olmustum, kiymetini bilememisim😂
Ülkemi değiştiriyorsunuz aynı şehşrdemi ev taşıyacaksınız

Yıkadım kızlaar😊thanx😘😘küvetinin altına havlu battanıye destegı yaptım yatırdım yıkadım kendınıde müslin battanıyeye sardım,ısıtıcı actım bıde banyoda üşümeden titremeden atlattık😄mızmız sımdı ama yapıcak bısey yok,basına sapka takamıyorum ben banyodan sonra hemen ateslenıyor,siz takıyomusunuz?

Yıkadım kızlaar😊thanx😘😘küvetinin altına havlu battanıye destegı yaptım yatırdım yıkadım kendınıde müslin battanıyeye sardım,ısıtıcı actım bıde banyoda üşümeden titremeden atlattık😄mızmız sımdı ama yapıcak bısey yok,basına sapka takamıyorum ben banyodan sonra hemen ateslenıyor,siz takıyomusunuz?
Benim ev serin saçını nasıl kurutuyorsunuz bizimki kivircik rapunzel olduğu için biraz havlusuyla kurutmaya calisiyorum ama öyle yatiramam hasta olur direkt diye şapka takıyorum bir iki saate kuruyo zaten cikariyorum evdeki kurutma makinesi fön olduğu için fazla üflüyor bebise ozel ev tipi küçük bi tane almayi düşünüyorum az hava üfleyen djjdjdj

Benim ev serin saçını nasıl kurutuyorsunuz bizimki kivircik rapunzel olduğu için biraz havlusuyla kurutmaya calisiyorum ama öyle yatiramam hasta olur direkt diye şapka takıyorum bir iki saate kuruyo zaten cikariyorum evdeki kurutma makinesi fön olduğu için fazla üflüyor bebise ozel ev tipi küçük bi tane almayi düşünüyorum az hava üfleyen djjdjdj
Fönü biraz uzaktan tutsan işe yararmi acaba. Bende denemedim hic ama aklimdan oyle geciyor

Kuzum ben tülbentle ıyıce kuruluyorum benımkının saclar azaldı dökülüp yenıden cıkıyor😄sonra tarıyorum sonra bırakıyorum oyle,kafasına bısey takınca kafası alev alıyo hemen atesı 37.2 ye zıplıyor

Cnm zaten 3900 dogdu. Aslinda iri degilde uzun duruyor. Tombis degil yani 😀 babasida bende uzunuz oyuzden enine degil boyuna oldu bebek 😀
38 günlük erkek bebeğim sağlık ocağı kontrolünde
5200 kilo, 57 cm boyu,38 de baş çevresi geldi
Seninki nasıldı götürdünmğ kontrole
Kızlar masAllahi var bebislerinizin he bende bugün götürdüm 37.gün 4800 kilo 55 cm boy 38 cm baş çevresi biberonun ucunu zor akışa çevirmem etkilemiş benimki 2750 doğmuştu erkenden Nisan anası olacaktım burda buldum kendimi sjsjsj
Oy maşallah sizin kuzulara 🧿

Kızlar bana bebek için telsiz kamera önerir misiniz kullananlar
Weewelın kamerasını kullanıyorum canm cok memnunum.elım ayagım gıbı sureklı gozetliyorum bebemı😄kendı ekranlı telsızıde var.elımde sureklı gezdırıyorum

Eklentiler

• IMG_7463.webp
    IMG_7463.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 51
Weewelın kamerasını kullanıyorum canm cok memnunum.elım ayagım gıbı sureklı gozetliyorum bebemı😄kendı ekranlı telsızıde var.elımde sureklı gezdırıyorum
Yatagın ıcı bos cunku kollarımda bebem😄bugun kucagımda uyuyor yatmıyor yatagında kacacagım sanıyor heralde😄yaka ıgnem🥰

Ekranlı telsiz iyiymiş bakayım ben de yeni alcam daja. Annem yanımdaydı ihtiyacım olmamıştı ama artık gitti ihtiyacım varmış öğrendşm. Yoksa başında beklemekten iş yemek hak getire 😀
Yatagın ıcı bos cunku kollarımda bebem😄bugun kucagımda uyuyor yatmıyor yatagında kacacagım sanıyor heralde😄yaka ıgnem🥰
En sevdikleri kucakk 🥰😍

Back
X