Naptın yıkadın mı canım file de kolay yıkanıyor ama hareketlendi dersen küvet içine kıyafetlerini koyup üstüne yatırıpta yıkayabilirsin artık ele gelir oldular havalar da ısındı çok sorun olmaz
Allahım yarabbim o neymiş bitmeyen dertler benimde sağögöğsüm çok acıyor ağlayarak emziriyorum resmen arada geçiyor arada tekrarlıyor anlamadım genel cerraha randevu aldım bakalım kırık ayağımla gidebilirsem gidicem
Canım benim ya çok zor süreçlerden geçmişsin çok geçmiş olsun yakışıklıya da size üzülürken bende kendi ayağımı kırdım

öylecene oturuyorum bebek önüme geliyor emziriyorum kırık işi zormuş acılı sancılıymış bu yaşımda tecrübe ettim bende oğluşun iyi dayanmış göğüs ağrılarının geçmesine sürecin normalleşmesine çok sevindim artık her şey daha kolay gider inşallah
Amann ya acil şifalar olsun nasıl bir süreç iyi misin şimdi
Aman yaa kuzum çok geçmiş olsun hemen iyileşirler inşallah tek başına iki küçük bebe Allah kolaylık versin
Ya canım benim çok üzüldüm kızçene Acil şifalar diliyorum ilk defa duydum durum ile ilgili bir bilgim de yok ne diyorlar nasıl bir süreçten geçeceksiniz