2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bebegim dogdugundan beri ayaginin ustleri ve ayak bileklerinde kuruluk vardi. 2 gundurde boyle kizardi egzamami bu acaba. Ama bikac gundurde orayi nemlendiriyordum bebeyagiyla vazelinle

Kızlar kundak uyku tulumu kullanan var mı aranızda ya benim bebek çok hareket ediyor elleri içerde kalırsa daha iyi uyur mu diye alsam mı dedim de kullanan var mı aranızda iyi oluyor mu

Kızlar kundak uyku tulumu kullanan var mı aranızda ya benim bebek çok hareket ediyor elleri içerde kalırsa daha iyi uyur mu diye alsam mı dedim de kullanan var mı aranızda iyi oluyor mu
Ben doğmadan önce almıştım,benimki de elleri çok hareket ettiriyor ama kattien durmadı içinde sevmedi😞

Kizlar birkac gundur bebis uyunuyor uyku zamani surekli agliyor uykusu gelince ama dalamiyor 10 dk felan uyuyor ne onerirsiniz?
Canım benımkıde oyle gunduz uykusun10 dakka,aglıyo spnra uykuyu alamadıgından ama gazdan benımkı anlıyorum ben sancı gırıyo sureklı karnına,bu haftalarda gaz sancısı pik yapıyormus sonra yavas yavas azalıyormjs bıraz sabır ve sevgı.bol bol sarıl beyaz gurultu ac cok agladı zamanlarda kısa kısa,gogsune bastır kokunu alsın daha rahat oluyor sakınlesmesı ve bıraz kıcagında uyusun ızın ver.ancak oyle sakınlesıyor bızımkı

Büsraa bise dicem seninde vajinandan gaz cikiyormu. Benim kendi kendine gaz cikio ordan ay nasil utaniyorum esimin yaninda falan uff
Ay ben bu mesajı yeni gördümmm dalıyorum olaya
Hava çıkış seslimi oluyor baya büyük bir hava mıııı ilişki konusunda ne yaptınız peki
Ben bu meseleyi çok duymuştum doğum sonrası ilk doğumumda hiç yaşamamıştım ve sanki ilk günki gibi dardı yada ben sıktığım için öyleydi bilmiyorum bu sefer bendede oluyor bu ara sıra ses gelmiyor ama anlıyorum gariplik olduğunu
Dünde ilk deneyimimizi yaşadık dikiş yok diye rahattım bu sefer ama işte kuruluk aşırı fazla birşekşlde oldu ve şuan kanamam var eşime bidaha yapmayalım dedim neden kanama oldu anlamadım yoğun değil ama halen geliyor sordum ben nasıl değişiklik varmı diye herhangi bir farklılık anlamadım dedi baya da açık yazdım ama inşallah bir müdahale gerekmez doğumdan sonra ne kadar geç olursa okadar iyi sanki bu kuruluk meselesi ve oranın iyice toplanması açısından ben demekki toparlanamadım dedim ilkinde 5 ay uzak durdum iyiki durmuşum

Kızlar bebeğimin ateşi var ama cşhaz sğrekli farklı ölçüyor kafayı yicem braun kullanıyorum. 37.6 38.0 arası farklı sonuçlar verip duruyor napmam lazım :(

Kızlar bebeğimin ateşi var ama cşhaz sğrekli farklı ölçüyor kafayı yicem braun kullanıyorum. 37.6 38.0 arası farklı sonuçlar verip duruyor napmam lazım :(
Eski model koltukaltı yada kulaktan ölçerler varya ondan al bence benimde büyüğümün ateşi var uzaktan ölçerse eğer seninkide bizede kafayı yedirtti bir 37 bir 41,5 gösteriyor

Ay ben bu mesajı yeni gördümmm dalıyorum olaya
Hava çıkış seslimi oluyor baya büyük bir hava mıııı ilişki konusunda ne yaptınız peki
Ben bu meseleyi çok duymuştum doğum sonrası ilk doğumumda hiç yaşamamıştım ve sanki ilk günki gibi dardı yada ben sıktığım için öyleydi bilmiyorum bu sefer bendede oluyor bu ara sıra ses gelmiyor ama anlıyorum gariplik olduğunu
Dünde ilk deneyimimizi yaşadık dikiş yok diye rahattım bu sefer ama işte kuruluk aşırı fazla birşekşlde oldu ve şuan kanamam var eşime bidaha yapmayalım dedim neden kanama oldu anlamadım yoğun değil ama halen geliyor sordum ben nasıl değişiklik varmı diye herhangi bir farklılık anlamadım dedi baya da açık yazdım ama inşallah bir müdahale gerekmez doğumdan sonra ne kadar geç olursa okadar iyi sanki bu kuruluk meselesi ve oranın iyice toplanması açısından ben demekki toparlanamadım dedim ilkinde 5 ay uzak durdum iyiki durmuşum
Cnm benimki sesli oluyor kendiliginden cikiyor 😀 biz daha açılışı yapamadik benim enfeksiyon sorununu cozunce baslicaz😝 ay dogumdan snra kuruluk oldugunu bilmiodum insallah gecicidir

Kendin kundak yap dene cnm bizimkide kundakta daha uzun uyuyor yoksa elleri yuzunden uyaniyor hep

Cnm benimki sesli oluyor kendiliginden cikiyor 😀 biz daha açılışı yapamadik benim enfeksiyon sorununu cozunce baslicaz😝 ay dogumdan snra kuruluk oldugunu bilmiodum insallah gecicidir
Emzirirken kuruluk oluyor 4-5 ay sonra yada emzirme sonlanınca düzeliyor ama isteksizlikde acayip var bende aklıma bile gelmiyor gerçi gelemiyor koşuşturmadan

Yarın eşimin müdürü ve personelleri kahvaltıya gelecekler benim bebeler hasta ikiside kusuyor ağlıyorlar ev perişan halde çamaşırlar darmadağn olmuş halıma yatağıma da kustular halıyı yıkacağım banyoda mecbur bazen canıma tak ediyor 😭

Back
X