Aynen canım, alışanlar da durmuyor artık

Power Pump dedikleri bir şey var, birimi 10 dk sağ ötekine geç, onu sağ tekrar diğerine geç gibi bir şeydi ben hiç yapmadım. Görüştüğüm emzirme danışmanı öyle yap dedi ama ben hiç yapamadım. Bir de iki memeyi birden sağ demişti ki o çok mümkün değil açıkçası. Onun yerine el pompaları varmış, memeye takıyorsun sütü kendisi çeke çeke topluyor.. tirle miydi neydi adı, ss almıştım atarım buraya.. acı ben çok hissetmiyorum açıkçası, devir olarak yüksekte sağmayın sütü kaçırırsınız diyorlar ama hastane tipi dağım makinesinde sağarken canımdan can gidiyordu açıkçası. Onda nasıl geliyordu o zaman?
Sen =ben

gece uyandığında emzirmek 30 dk, uyutmak bir saat.. tam uyudu diyorum 2 saat sonra aynı sar başa sar başa

6’dan sonra full ayaktayız zaten
Canım hiç endişe etme, onlar çok güzel bakıyorlar bebişe, evde olsan zaten çaresiz hissedersin kendini.. en azından onlar takip altında tutar içini ferah tut.. bizi bile enfeksiyon kaptı diye bir hafta tuttular hastanede.. hele bir de küçük olunca çok sıkı takip ediyorlar.. çabucak toparlar inşallah minik kuş, içini ferah tut

Allah şifa versin tez zamanda çıkın
Sanki var benimkinde de canım, sürekli uyku hali olmasına yoruyorum ben açıkçası, uyku penceresi genişledikçe yüzü gözü açılır yavruların herhalde
Kafein sütü zaten azaltan bir etki yaratıyor canım, çikolata da yine aynı şekilde dikkatli tüketmek gerekiyor.. benim de sanki azaldı gibi hissediyorum, hastaneye yatmadan önce 50-60 ml çıkıyordu her sağdığımda ama artık yok sanki ama yarın tekrar bir sağım kampına girip tekrar bakacağım bakalım.. hastane stresi çok etkiledi ve ciddi azalttı sütü
Canım memelerin o şekilde dolması kaliteli bir uyku ve su tüketimi sonrasında oluyor bende, ben akşam kızımla birlikte 9 gibi uyuyorum genelde, gece yarısına kadar dolmuş oluyor, sabah da dolgun oluyor ama ilk sağımda sönüyor.. ama yine de elimle sıktığımda süt geliyor.. ne yapalım bitti dediği yerde mamayla devam ederiz.. eskiden pirinç unuyla irmikle büyütmüşler çocukları.. bizim mamalar anne sütü etkisinde çok şükür