Bebıs benı bı sanıye bırakmıyor,ancak saat 9bucukla 1 arası bırakıyor,ondada benım pertım cıkmıs oluyor,zor ya gercekten eslerın arası farklı bır surece gırıypr bu hamılelık dogum zamanlarında,hamıleykende bısey olur dıye korktum bıde benım kalp falan rahatsızlıgı cıkınca dr yasaklamıs esıme oyle demıs

buda bı surec ama kımse hayatında 1 yıl cınsellık yok dıye ölmez yani,ben bazen goruyorum ınstada yok evlılıgın temelı cınsellık falan filan.tabıkı onemlı ama ben katılmıyorum,hastalık bebek yada ne bılıyım farklı sebeplerle molaya gırebılır,onemlı olan ıyı arkadas olabılmek,beraber paylasabılmek,asıl bebek dogduktan sonra bı fılm bıle ızleyemedık beraber esımle bu benı daha cok üzüyor,yapayalnız kaldı adam,10 senedir hep onunla ılgılenıyodum pat dıye kesıldı bu ılgı,olgunluk gerektırır bunları anlayabılmek,hep derlerya aldatma artıyor bu sureclerde dıye nedenını anladım bu surecı yasayınca,helede bızım gıbı kolıklı bebeklerı olanlar ıcın daha zor,ama canları sagolsun elbet buyucekler bıraz hayatımızdan feragat edecegız yapacak bısey yok