- 2 Ekim 2022
- 2.764
- 4.215
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #37.361
Aşidan sonra verdim bide aksam verdimgunaydın canlargune yıne erken basladım.aşı olan arkadaslarım gitmeden cal.pol verdınızmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşidan sonra verdim bide aksam verdimgunaydın canlargune yıne erken basladım.aşı olan arkadaslarım gitmeden cal.pol verdınızmı?
Günaydın kuzu ben vermedim canım çıkmadı ateşi o kadar gerek kalmadıgunaydın canlargune yıne erken basladım.aşı olan arkadaslarım gitmeden cal.pol verdınızmı?
Günogunaydın canlargune yıne erken basladım.aşı olan arkadaslarım gitmeden cal.pol verdınızmı?
Naber büş beben uyuyor mu artık geceleri yoksunGünoben de vermedim, ateş de yapmadı zaten
![]()
Ay maşallah diyim benim nazarim değmesin dnnxjd ekstrem bir durum yoksa bebem gece 4-5 saati deviriyor. Anneler günü gecesinde de bana sürpriz amaçlı (bence) akşam 10 dan sabah 5 e kadar uyuduNaber büş beben uyuyor mu artık geceleri yoksun![]()
Maşallah kuzuya anneciğini de düşünürmüşAy maşallah diyim benim nazarim değmesin dnnxjd ekstrem bir durum yoksa bebem gece 4-5 saati deviriyor. Anneler günü gecesinde de bana sürpriz amaçlı (bence) akşam 10 dan sabah 5 e kadar uyudu6 gibi uyumuyordu artık beşiğine bıraktım aglarsa bakarim diye jsbdhdbd ikimiz de uyumuşuz sabah 10 buçuk gibi uyandı
arada böyle sürprizler yapiyor sipam djbdndndjdbd genelde de 20-21 gibi uyuyor gece 2-3 gibi uyanıyor ama ben geç yatınca gece de mal oluyorum ondan uğramaya mecalim sıfır kalıyor gece djbdjdjdjd
Gundw kac kere mama canim ben 3 saatte 1 emzirmeyle veriyorumBenim 1 aylık çok sütüm yok ama bazen güzel emiyor sesi çıkmıyor bazen sütüm azalıyor akşam özellikle yine de önce memeye tutuyorum sonra zaten bakıyorum doymadı iyi yutkunmadığını anlıyorum o zaman 60-90 mama yapıyorum bazen hiç emmediyse 90 yapıyorum 70-80 i içiyor bazen az da olsa emdiyse 60 yapıyorum genelde 60 ı içiyor yani
Aa oyle mi 14 mart benim csnim ben de senin daha once saniyordumBiz aynı gün doğurmuşuz daha önce sanıyordum
OYy masallah annesiAy maşallah diyim benim nazarim değmesin dnnxjd ekstrem bir durum yoksa bebem gece 4-5 saati deviriyor. Anneler günü gecesinde de bana sürpriz amaçlı (bence) akşam 10 dan sabah 5 e kadar uyudu6 gibi uyumuyordu artık beşiğine bıraktım aglarsa bakarim diye jsbdhdbd ikimiz de uyumuşuz sabah 10 buçuk gibi uyandı
arada böyle sürprizler yapiyor sipam djbdndndjdbd genelde de 20-21 gibi uyuyor gece 2-3 gibi uyanıyor ama ben geç yatınca gece de mal oluyorum ondan uğramaya mecalim sıfır kalıyor gece djbdjdjdjd
Ben de özlemem diyordum da özlüyorum galibaMaşallah kuzuya anneciğini de düşünürmüş![]()
Yaa artık büyüyorlar zamanla uykuları da oturmaya başlıyor biz de biraz daha durulduk iyiyiz
Ay ben mal mıyım neyim eski günleri özlüyorum şimdidengeçende fotolara bakarken mağaza da bir şey denerken video çekip kardeşime atmıştım top gibi halimi görünce bir özledim hamileliği
Grupta konuşmalarımızı da özlüyorum ne güzel günlerdi gecelerdi sanki şimdi herkes bir çekilmiş gibi herkes yavrukuşu ile uğraşıyor tabi ama sanki eskisi gibi aktif değiliz yavrukuşunu kucağına alan gitti ama ben merak ediyorum napıyorlar ne ediyorlar özledim valla girmeyen arkadaşlarımızıda eski aktif gecelerimizi de
![]()
Aman dur bebısmMaşallah kuzuya anneciğini de düşünürmüş![]()
Yaa artık büyüyorlar zamanla uykuları da oturmaya başlıyor biz de biraz daha durulduk iyiyiz
Ay ben mal mıyım neyim eski günleri özlüyorum şimdidengeçende fotolara bakarken mağaza da bir şey denerken video çekip kardeşime atmıştım top gibi halimi görünce bir özledim hamileliği
Grupta konuşmalarımızı da özlüyorum ne güzel günlerdi gecelerdi sanki şimdi herkes bir çekilmiş gibi herkes yavrukuşu ile uğraşıyor tabi ama sanki eskisi gibi aktif değiliz yavrukuşunu kucağına alan gitti ama ben merak ediyorum napıyorlar ne ediyorlar özledim valla girmeyen arkadaşlarımızıda eski aktif gecelerimizi de
![]()
Hamileyken daha rahattim yalan yok djbdjd ben de az biraz özlüyorum ama şuanda da fena değilim bebis var ya sabrediyoruz şükür yani djdjd ama haklısın burası daha aktifti muhabbet ediyoduk falan güzel oluyoduMaşallah kuzuya anneciğini de düşünürmüş![]()
![]()
uykusu gelince anlıyorum huysuzlugundan zaten emzirmemissem önce emzirip gazını çıkarıp öyle koluma alıyorum bazen kendi bayılıyor emzik vermiyorum, bazen emziği veriyorum buraz oturduğum yerde sallaniyorum hafif ya da elimle sırtında pispis ama hafif bakıyorum dalacak gibi oldukca sallayisimi yavaslatip durduuryorum veya pispisi aynı şekilde. Emziği atmadiysa ben aliyorum yavaşça birkaç dk daha kucağımda tam uyumasini bekliyorum. Yatiriyorum sonra. Gazı vs varsa zaten geri uyanıyor gazıyla uğraşıyoruz tüm gün sndbhdhdjd yoksa uyuyor. 13 de uyudu 2-3 saat uyur diyodum zaten 2.5 oldu bile o uyanana kadar camasirlarini ascam sipaninOYy masallah annesiuykuya kolay daliyormu peki busra. Emzik veriyormusun.
Ben normalde aşırı stresli biriyim ama bebişe yansiyacagini bildiğim için her şeyi saliyorum. Mesela uyuması lazım tükendim gibi olunca atıyorum kafamdan uyumasan da olur bebikom diyorum kendimi rahatlatiyorum çünkü büyüyecek tontişler bu günleri ozlicem diye zaten ben sakin oldukca o da oluyor herhalde şükür mizaci sakin bir hanım kız ama belli de olmaz biraz fenalık da var sjbdjsbdj ben gazını cikaramadiyimda kusar diye yataga yan dizilecek şekilde yatiyoruz köşeye de ipeği aliyorum en büyük alan ona ait olacak şekilde uyuyoruz o günler fark ettim ki kendi beşiğinde daha uzun uyuyor bizle yatınca gece daha sık uyanıyor. O yüzden mümkün olduğunca kendi yerine yatiriyorumAman dur bebısmevet hamılelık cok ozel cok degısık ve ınanılmaz guzel bıseydı ama ben bu kadar yolu gelmısken gerıyı ozleyemem
![]()
warcrew kııız totonu kaşıı
maşallah
sen genel olrak sakın rahat bır karaktersın bebegınede yansıyor,bızımkı 9-9.30 gıbı uyatıyor,1.30 , 3-4-5 sonra bıda dogru duzgun uyumuyoruz ama l kadar tatlıkı hıc kızmıyorum
yaa bu arada sımdıde benım bebenın dıger gozu oldu ya oyle uff,cokta tıtızımdır bılıyomusunuz hergun temızlıyorum benegın odasını kıyafetlerını battanıyesını falan sureklı yıkıyorum neyın nesı bu anlamadım.elımı her yarım saatte bı yıkıyorum,ayy acaba annemden yada esımden mı bulasıyor üff
Masallah senin kiz usluymuş annesiHamileyken daha rahattim yalan yok djbdjd ben de az biraz özlüyorum ama şuanda da fena değilim bebis var ya sabrediyoruz şükür yani djdjd ama haklısın burası daha aktifti muhabbet ediyoduk falan güzel oluyoduben de merak ediyorum bari dedikoduya girseydiler biraz ksjsjshdjsk
uykusu gelince anlıyorum huysuzlugundan zaten emzirmemissem önce emzirip gazını çıkarıp öyle koluma alıyorum bazen kendi bayılıyor emzik vermiyorum, bazen emziği veriyorum buraz oturduğum yerde sallaniyorum hafif ya da elimle sırtında pispis ama hafif bakıyorum dalacak gibi oldukca sallayisimi yavaslatip durduuryorum veya pispisi aynı şekilde. Emziği atmadiysa ben aliyorum yavaşça birkaç dk daha kucağımda tam uyumasini bekliyorum. Yatiriyorum sonra. Gazı vs varsa zaten geri uyanıyor gazıyla uğraşıyoruz tüm gün sndbhdhdjd yoksa uyuyor. 13 de uyudu 2-3 saat uyur diyodum zaten 2.5 oldu bile o uyanana kadar camasirlarini ascam sipaninbazen de zor dalıyor ya uykusunu kaçırmış oluyorum ya da kendi huzursuz huysuz oluyor öyle böyle gidiyoruz işte sjndkdj
Ben normalde aşırı stresli biriyim ama bebişe yansiyacagini bildiğim için her şeyi saliyorum. Mesela uyuması lazım tükendim gibi olunca atıyorum kafamdan uyumasan da olur bebikom diyorum kendimi rahatlatiyorum çünkü büyüyecek tontişler bu günleri ozlicem diye zaten ben sakin oldukca o da oluyor herhalde şükür mizaci sakin bir hanım kız ama belli de olmaz biraz fenalık da var sjbdjsbdj ben gazını cikaramadiyimda kusar diye yataga yan dizilecek şekilde yatiyoruz köşeye de ipeği aliyorum en büyük alan ona ait olacak şekilde uyuyoruz o günler fark ettim ki kendi beşiğinde daha uzun uyuyor bizle yatınca gece daha sık uyanıyor. O yüzden mümkün olduğunca kendi yerine yatiriyorumdün tam yatacaktik babası öksürük tuttu ufak bi oksurdu İpek aglaya ağlaya uyandi korktu herhalde bilmiyorum
aldım kucağıma sakinleşti biraz zaten gözler hiç açık değil uykuya daldi geri yatırdım ajdbhsbdjdjd eşime diyorum yastığa göm kafani öyle öksür bari
![]()
Erkolar hayatinin her yaşında cektiriyorlsr herhalde jshdjdjdj şaka bir yana bebeden bebeye değişiyor bu mevzularMasallah senin kiz usluymuş annesi
Bizim erkolarda bari büyüyünce uslu olurlar insallah umudumu kaybetmiyorum![]()
Ben gece kalktığında çok direniyorsa uyumuyorsa değişiyorum ama tekrar hemen uyuyorsa dokunmuyorum hiç sabaha kadar canımBir şey sorucam gece bebişin bezini degisiyonuz mu yamesela akşam 8 gibi uyudu diyelim gece 2-3 gibi kalkınca mesela degismeli miyim pişik olur mu? Yoksa sabah değişmek mi lazım hangisi daha iyi olur özellikle tecrübeli analara soruyorum ilerisi için de bezi islak diye rahatsiz olup uyanır mi böyle alisirsa falan
Ben degistirmiyorum cok nadiren degistiririm. Zaten gece kakada yapmiolar genelde. Kaka yapmişsa mutlaka degistiriyomBir şey sorucam gece bebişin bezini degisiyonuz mu yamesela akşam 8 gibi uyudu diyelim gece 2-3 gibi kalkınca mesela degismeli miyim pişik olur mu? Yoksa sabah değişmek mi lazım hangisi daha iyi olur özellikle tecrübeli analara soruyorum ilerisi için de bezi islak diye rahatsiz olup uyanır mi böyle alisirsa falan