2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben o fitili bir türlü bulamadım. O fitil işe yaradı mı. En azından dışkı yumuşatıcı fitil duydum onu almak istiyorum ama isim yok
Yok işte o ara işe yaradı gibi oldu sonra yine başladı 🤦🏻‍♀️ O zamanki kadar değil ama yine kabus gibi 🤦🏻‍♀️
Bi ara bakın da anlaşalım catlak mi sade basur mu diye fjjdkd çatlağı biz goremiyoruz dimi ya :( o muayene çok acıtıyor diyolar eski konulardan okuyorum da :(

Minicik aciyor anlık ama o kadar sonra genel sızı işte çatlak mi oluyo bu :(
Ahaha ayakta duramıyorum bakamıyorum 🤣
Ama yani o cam kesiği gibi olan acıda var bende yaparken fena yırtılacakmış gibi acı yapıyor ne ararsan var bence bende de 🤣

Bizde aşılarımızı olduk doktora akşamları ağladığını falan söyledim çok güzel bir çözüm buldu bebektir bu ağlar dedi aydınlandık ailecek bizde çünkü başka bişey sanıyorduk doğurduğum varlığı 🤷🏼‍♀️
Ayy bazı doktorlar gerçekten çileden çıkarıyor , bende geceleri ağlıyor dediğimde şarkı söylemesini mi bekliyorsun bebek bu ağlar dedi, hem de özel hastanede,birdaha gitmedim 😏

Canım geçmiş olsun. Bu ara pek giremedim ben görene kadar iyileşmişsiniz. Çok şükür 🙏🏻

Off of aynı durumdayım. Bende senin gibi süt poşetleri, göğüs pedleri almıstım. Gördükçe üzülüyorum şimdi. Pompa koleksiyonu oldu süt yok. Sağıyorum 30 cc gördükçe memeleimi kesesim geliyor. 3 gün üst üste power pumping yaptım 3. Gün ilk kez 70 cc ye yakın cıktı ama ona da hergün vaktim olmuyor. 3. Kez mastit oldum. Direniyorum valla bebişim anne sütü alabilsin diye Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏻

Canım bizde bugün sağlık ocağındaydık 55 cm çıktı. Bana da kısa geldi ama her çocuğum gelişimi farklı büyüyecek bizim bebişlerimizde 🙏🏻
Amin canim insallah uzarlar 🙏🥰

Yok işte o ara işe yaradı gibi oldu sonra yine başladı 🤦🏻‍♀️ O zamanki kadar değil ama yine kabus gibi 🤦🏻‍♀️

Ahaha ayakta duramıyorum bakamıyorum 🤣
Ama yani o cam kesiği gibi olan acıda var bende yaparken fena yırtılacakmış gibi acı yapıyor ne ararsan var bence bende de 🤣
Ay bende de bir oluyor bir geçiyorsu dünden beri aynı tarif ettiğin gibiyim cam çıkarıyorum sanki 😂şimdi kantaron a saldırdım yine denedin mi hiç

Dışkı yumuşatıyor diye biliyorum tam olarak mushil denir mi bilemedim de skdjjdjdjd alcam ya napayim...
Son durumun ne halen devam ediyor mu ben kullandım başta yaradı gibiydi ama aşırıda yumuşattı diyemem sonrada ben içimde tuttum faydası olmadı

Son durumun ne halen devam ediyor mu ben kullandım başta yaradı gibiydi ama aşırıda yumuşattı diyemem sonrada ben içimde tuttum faydası olmadı
Ben kullanmadim henüz bunun için bir ilaç krem vs... Ekmek 🥹 yemeği kestim baya az yiyorum ekmek.... Cikofte falan yemiyorum acı şeyleri 😅 hep olmasa da kuru yerine sulu yemekler yapmaya calisiyorum... Öyle yani ama arada yine kan gölü oluyor işte 🫠 ama basurlar hep var her wc sonrası işte 🥹 bazıları diyo ki ömür boyu bunlar tekrar ediyormuş ara ara :( gerçekten geçmiyor mu ya

Ben kullanmadim henüz bunun için bir ilaç krem vs... Ekmek 🥹 yemeği kestim baya az yiyorum ekmek.... Cikofte falan yemiyorum acı şeyleri 😅 hep olmasa da kuru yerine sulu yemekler yapmaya calisiyorum... Öyle yani ama arada yine kan gölü oluyor işte 🫠 ama basurlar hep var her wc sonrası işte 🥹 bazıları diyo ki ömür boyu bunlar tekrar ediyormuş ara ara :( gerçekten geçmiyor mu ya
Bende gebeliğin son 2 ayında çıktı basur. Doktorum gebelikten sonra genelde geçiyor ama normal doğum yaparsan biraz zor geçer demişti. Ikınma da olunca kalıcı olabiliyormuş. Sezaryen oldum ben doğumdan birkaç gün sonra yok olmuştu.

Bende gebeliğin son 2 ayında çıktı basur. Doktorum gebelikten sonra genelde geçiyor ama normal doğum yaparsan biraz zor geçer demişti. Ikınma da olunca kalıcı olabiliyormuş. Sezaryen oldum ben doğumdan birkaç gün sonra yok olmuştu.
Benim gebelikte yoktu , vajinal doğum yaptım doğumdan dolayı oldu ne olduysa 🫠 o yüzden yani basurdan daha ileri bir durum sanırım yaşayanlar tekrarlıyor diye yazmış genel olarak geçse bile acı baharatli yiyince veya zorlayınca falan.. umarım geçicidir gerçekten hayat kalitemi yerlere çekiyor çünkü

Benim gebelikte yoktu , vajinal doğum yaptım doğumdan dolayı oldu ne olduysa 🫠 o yüzden yani basurdan daha ileri bir durum sanırım yaşayanlar tekrarlıyor diye yazmış genel olarak geçse bile acı baharatli yiyince veya zorlayınca falan.. umarım geçicidir gerçekten hayat kalitemi yerlere çekiyor çünkü
Evet evet gebelikte yoksa da yine ıkınırken çıkabiliyormuş. Biraz şans işi geçmesi herhalde inşallah geçer💐 2 ay orda o memeleri hissettikçe sinirlerim zıplıyordu😅

Kızlar herkese merhaba umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.
Benim kızımın doğduğundan beri bıngıldağı küçük. 2 ay kontrolünde dr. bıngıldağı çok küçülmüş kapanabilir, kafa ölçümü yapacağız kafası büyümeye devam ettiği sürece sorun yok dedi.
Ama ya büyümezse ne olacağı düşünmekten mahvoldum. D vit i de kesmiyor.
Bıngıldağı kapanN ya da küçük olan var mı?
Ya da ilk çocuğunuzda vs bu kadar erkrn kapanmış mıydı?
Bilenler cevap yazarsa çok sevinirim

Back
X