2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben ilk haftadan beri emzik kullaniyorum diğerini çok tutmuyoru diye avent aldik işte yine full vermiyorum zaten kendi de almiyo ama arada alıyor işte gerekince. Ona ragmen elini emmeye başladı jbdjdndjd parmağı falan yamulmaz dimi ya 😆

Ya ben de evdeyim heo ama sürekli düzgün yemek yapamiyorum bi hafta bi haftayi tutmuyor bazen tek öğün bilr düzgün yememiş oluyorum...

Bi de az önce fark ettim sol göğüste bir şişlik var dokununca hissediyorum:( aşırı şişmişti akiyodu artık diye emzirdim baya onu ama ona rağmen dokununca hissediliyor. Süt mü tıkadı acaba :( aciyodu dokununca da zaten sıcak suya gireyim belki iyi gelir
Sürekli emzir o göğsünğ emzirirkende elinle bastır masaj yap aşağı doğru hemen düzelmez üç beş emzirmeden sonra düzelir ama canını yakacak kadar bastırarak yap bide korkma ki daha kötğ olmasın pskoloji memeyi de etkiliyor herşeyi etkilediği gibi

Benimki direk aliyor ama 20 saniye emip atiyor. Sutumden damlattim emzige oyle verdim ozaman baya heycanli emdi yine atti. Ama azonce emzigi yine vermeyi denedim aldi emdi ve kendiliginden uyudu normalde asla kendiliginden uyumazdi 😬
Ben uyku anını yakalamaya calisiyorum uykusu geldiğini anladığım an koluma yatırıp emziği veriyorum hemen alıyor zaten çünkü emersk uykuya gecmek istiyor. Uykuya daldi fibi olup emziği kendi atıyor normlde kucağımda ama atmiyorsa ben alıyorum biraz da öyle tutuyorum tam dalınca yatırıyorum üst gazı vs yoksa zaten uyuyor

Benimki direk aliyor ama 20 saniye emip atiyor. Sutumden damlattim emzige oyle verdim ozaman baya heycanli emdi yine atti. Ama azonce emzigi yine vermeyi denedim aldi emdi ve kendiliginden uyudu normalde asla kendiliginden uyumazdi 😬
Hayalimdeki bebe 😂ben büyüğü biberona alıştırdım keserken ona biberon veriyorum kendi uyuyor çok rahat ediyorum amma velakin illa ağzına akacakmış sürekli doldurup duruyoruz sabaha kadar bu seferde çiş taşıyor hergün bunu emziğe alıştırmak istiyorum o daha pratik olur benve 😁

Sürekli emzir o göğsünğ emzirirkende elinle bastır masaj yap aşağı doğru hemen düzelmez üç beş emzirmeden sonra düzelir ama canını yakacak kadar bastırarak yap bide korkma ki daha kötğ olmasın pskoloji memeyi de etkiliyor herşeyi etkilediği gibi
Baya kaynar suya yakin duş aliyorum ben biraz masaj da yaptim daha sık emzirmeye çalışırım 🥹 baya tuketene kadar emzireyim madem... Aşırı değil ama acıyor bastirinca diğerinde yok diye süt falan tıkandı herhalde diye düşünüyorum kitle falan değildir herhalde dkndjdkd

Baya kaynar suya yakin duş aliyorum ben biraz masaj da yaptim daha sık emzirmeye çalışırım 🥹 baya tuketene kadar emzireyim madem... Aşırı değil ama acıyor bastirinca diğerinde yok diye süt falan tıkandı herhalde diye düşünüyorum kitle falan değildir herhalde dkndjdkd
Sakin ol 😂inşallah değildir süt var sonuçta içinde birikebilir

Sakin ol 😂inşallah değildir süt var sonuçta içinde birikebilir
Yok ben sakinim de kocam ya kanserse doktora mi gitsek diye pinpirikleniyor sjhdjdhdjdjd benim rahatlığı zaten biliyosunuz 😆😆😆 götüm kanasa tuvalete götüm düştü diye şaka yapıyorum (acı içinde) sjsbshjdjdj

Yok ben sakinim de kocam ya kanserse doktora mi gitsek diye pinpirikleniyor sjhdjdhdjdjd benim rahatlığı zaten biliyosunuz 😆😆😆 götüm kanasa tuvalete götüm düştü diye şaka yapıyorum (acı içinde) sjsbshjdjdj
Bizim evde de tam tersi ben çok pinpirikliyim. Eşim tam tersi hasta olsa gıkı çıkmaz ben ah vah ederim. Hastaneye gitmezsem içim rahat etmez bu sefer de bu makat çatlağı için eşim gidelim diyor ben kaçıyorum. Bu arada sarı kantaron da ısı geliyor çatlağa. Gece pamuğa sürüp oraya koydum iyi geldi azıcık

Bizim evde de tam tersi ben çok pinpirikliyim. Eşim tam tersi hasta olsa gıkı çıkmaz ben ah vah ederim. Hastaneye gitmezsem içim rahat etmez bu sefer de bu makat çatlağı için eşim gidelim diyor ben kaçıyorum. Bu arada sarı kantaron da ısı geliyor çatlağa. Gece pamuğa sürüp oraya koydum iyi geldi azıcık
Benim anlık wcdeyken açıyor sonra geçiyor genelde. Ama bazen geçmiyor sızlıyor o zamanlar sürüyorum kantoronu 🫠 bu konuda travma gibi olduğu için ben de korkuyorum açıkçası ve muayene etmek isterseler aparatla bakiyorlar galiba ve aciyormus:( ben ondan da korkuyorum işte ay ana olmak zor cidden annemin elini ayağını opesim geliyor ne zorluklarla doğuruyoruz

Senin maşallahın var dayanıklı görünüyorsun 🧿 erkeklerin hepsimi böyle olur ya aynı bizimki😂

Benim anlık wcdeyken açıyor sonra geçiyor genelde. Ama bazen geçmiyor sızlıyor o zamanlar sürüyorum kantoronu 🫠 bu konuda travma gibi olduğu için ben de korkuyorum açıkçası ve muayene etmek isterseler aparatla bakiyorlar galiba ve aciyormus:( ben ondan da korkuyorum işte ay ana olmak zor cidden annemin elini ayağını opesim geliyor ne zorluklarla doğuruyoruz
Kesinlikle anne olmak ne kadar zormuş acısı sızısı bitmediği gibi bunun üzerine bir varlığa bakıyor olmak dinlenememek zorlayan en zor olanda
Geçen ateşlendim sanırım boğazım ağrıyordu titreme tutmaya başladı ama oturmak mümkün mü basbasbağırıyor du bedenim ayakta ama ben kesinlikle önümü göremiyordum hoplatıp durdum bu sıra eşim iki adım yürüdğü için çok yoruldum diyip eve gelip gelip yatmak istiyor analık ne zor diyordum içinden

Onları da anlıyorum korkuyorlar kötü bir şey olursa diye snnshshsjdj bize bir şey olursa bebeler başlarına kalacak 😂😂😂😂😂
Kesinlikle haklısın 😂hep bebeler i bana bırakıp arkadaşlarıyla geziyorlardı birgün dedimki bugünlükde sen bak ben komşularla pikniğe gideceğim söz verdim ben gelene kadar yemeği de halledersin çocuk aç kalmasın dedim 😂kıaymetler koptu

Aynen öyle doğurmaktadır bitmiyor beni wcden sonra 7 8 saat dayanılmaz ağrım oluyordu bir kaç gündür iyiyim. İnşallah bir ane evvel kurtuluruz

@Açel
Devlete gittik önce maalesef pek ilgilenemediler hayat hastanesine abdülhakim beye geldik o yatış verdi sağolsun Fatih beye de gelebilirdim önceden bilseydim
Canım diğerini de iyi diyorlardı biz de seçim yapıp gittik tanıdıklardan giden var diye .Nasıl oldu kuzucuk ,iyi mi ,memnun kaldınız mı doktordan?

Bende yıllardır çatlak var😵 tek çaresi ameliyat. Ama doğum sonrası oluşanlarda geçebiliyormuş sanırım, yıllardır olduğu için çok ayrıntılı araştırmadım. Yalnız bir an önce doktora gidin yoksa kalıcı olur çok pişman olursunuz.

Bende yıllardır çatlak var😵 tek çaresi ameliyat. Ama doğum sonrası oluşanlarda geçebiliyormuş sanırım, yıllardır olduğu için çok ayrıntılı araştırmadım. Yalnız bir an önce doktora gidin yoksa kalıcı olur çok pişman olursunuz.
Nasıl dayanıyorsun sneinki neden olmuş peki geçmiyormu

@Açel

Canım diğerini de iyi diyorlardı biz de seçim yapıp gittik tanıdıklardan giden var diye .Nasıl oldu kuzucuk ,iyi mi ,memnun kaldınız mı doktordan?
Ben memnun kaldım sağolsun güzel ilgilendi üç gün yatış verdi başta belirtiler kesilmedi gece yarısı aradılar doktoru hemen beslenmesini kesip sadece damar yolundan besleyeceksiniz dedi lavman yaptırdı ancak toparladı bir haftadır ne çekiyorduk evde geçer geçer diye iki bebekle yola çıkmayalım diye boşu boşuna beklemişiz iyiki getirmişsiniz geç bile kalmışsınız dedi hatta

Nasıl dayanıyorsun sneinki neden olmuş peki geçmiyormu
Valla niye olduğunu hatırlamıyorum uzun süren kabızlık kaynaklı olabilir😄 şu an bir sıkıntım yok şükür. Ben hiç kabız olmam o yüzden sıradan kakada bir sıkıntı çıkarmıyor çatlağım hissetmiyorum bile varlığını😄 ama işte gebelikte kabız olunca tekrar ortaya çıktı. 5. Haftamdaydı sanırım ölüyorum sandım o cam kesiği acısı, kan😑 sonra işte kalan aylarımda duphalac ile seviyeli bir birliktelik yaşadık😅

Valla niye olduğunu hatırlamıyorum uzun süren kabızlık kaynaklı olabilir😄 şu an bir sıkıntım yok şükür. Ben hiç kabız olmam o yüzden sıradan kakada bir sıkıntı çıkarmıyor çatlağım hissetmiyorum bile varlığını😄 ama işte gebelikte kabız olunca tekrar ortaya çıktı. 5. Haftamdaydı sanırım ölüyorum sandım o cam kesiği acısı, kan😑 sonra işte kalan aylarımda duphalac ile seviyeli bir birliktelik yaşadık😅
2. Doğumumda da olmuştu 1 haftada geçmişti. Bunda da geçer diye bekliyorum ama geçmedi. Ameliyat olup tekrar eden de var. Sizin de etmiş sanırım. Duphalac ne zaman etki eder bir de 1 kez tuvalete çıktıktan sonra 3 5 kez yine mi gitmek gerekir. Öyle olsun istemiyorum

Back
X