2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben artık bana bir şey demeden konuşmuyorum arada bi kaç kelime o kadar... O soğukluğu kendisi başlattı çok üzgünüm bu konuda keşke hic böyle olmasaydi diye yani o kadar içimi sıkıyor ki bu konu anlatamam 🫠
Yeni anne olmuş kadının halinden anlamıyorlar hiç . Her şey olacağına varır ben de sorun yaşadım ama sonradan kendime kızdımm kafaya takmaya hiç gerek yokmuş biz bebeklerimize odaklanalım 🥰

Yeni anne olmuş kadının halinden anlamıyorlar hiç . Her şey olacağına varır ben de sorun yaşadım ama sonradan kendime kızdımm kafaya takmaya hiç gerek yokmuş biz bebeklerimize odaklanalım 🥰
Zaten bebisim olmasa nasıl katlanirdim bilmiyorum en azından kafamı meşgul ediyor bebem 🥰

Benimki de bazen 1.5 saatte hemen acıkıyor bazen 3/4saati buluyor ve uzun da emiyor doymuyor mu anlamadım da sormak istedim sizinkileri . Doktor artık 4 saate kadar uzayabilir süre demişti ama her dakka memede neredeyse benimki 🤦🏻‍♀️😂
Benimki de evdeysek surekli memede. Uykuya da memede geciyor cunku, beslenmesi de memede. Bazen sut falan kalmiyor zaten emzik niyetine oynuyor😂

Kızlar bir sorum var. Buzdolabının alt kısmındaki sütü 40° ısıtıp verdim. Artan sütü hemen mi döküyorsunuz ? Oda sıcaklığında ne kadar kalır ?

Kızlar bir sorum var. Buzdolabının alt kısmındaki sütü 40° ısıtıp verdim. Artan sütü hemen mi döküyorsunuz ? Oda sıcaklığında ne kadar kalır ?
4 saat diyorlar ama ben kokuya göre bakıyorum süt varsa beklemiyorum direk döküp yenisini koyuyorum biberona dolapta bir gün difrizde 6 ay mi neydi

Benimki izin versem 24 saat emecek beni emzik gibi goruyor
Şimdi benimkide seviyor memede kalmayı ama birkaç ay sonra kötü bir hal almaya başlıyor diğer oğlum tak olarak beni emzik gibi kullanıyordu gece boyu ağzından çıkaramazdım put gibi yatardım yatakta uykumuyku yok gündüzde misafir iş güç dinlemez gene ağzıma koyacaksın diye ağlardı ohale tekrar gelmemek için ben emzik alsın istiyorum sürekli memede tutmamaya çalışıyorum ama nafile gibi görünğyr

Şimdi benimkide seviyor memede kalmayı ama birkaç ay sonra kötü bir hal almaya başlıyor diğer oğlum tak olarak beni emzik gibi kullanıyordu gece boyu ağzından çıkaramazdım put gibi yatardım yatakta uykumuyku yok gündüzde misafir iş güç dinlemez gene ağzıma koyacaksın diye ağlardı ohale tekrar gelmemek için ben emzik alsın istiyorum sürekli memede tutmamaya çalışıyorum ama nafile gibi görünğyr
Aynen bende tam olarak ondan korkuyorum git gide zor bir hal aliyor. Emzigide kabul etmicek gibi. Bide damaksiz emzik denicem bakalm umudum o😃

Çikamiyorum😃😃 2 gundur emzik vermeye basladim bi aliyor bir almiyor alisamicak gibi 😃😃 bizimkisi meme tiryakisi oldu napcam bilmiyorum
Benimki doğduğu günden beri emzik alıyor ama boş olduğunu anlayınca meme diye deliriyor 😅 sürekli memede. Sosyal medyada dönen videolar var ya , herkes emzir emzir diyor. Benim cevremdekilerde bırak artık diyor 🤦🏻‍♀️ anlamıyorum memelerim de şelale değil yani 🤔

Benimki doğduğu günden beri emzik alıyor ama boş olduğunu anlayınca meme diye deliriyor 😅 sürekli memede. Sosyal medyada dönen videolar var ya , herkes emzir emzir diyor. Benim cevremdekilerde bırak artık diyor 🤦🏻‍♀️ anlamıyorum memelerim de şelale değil yani 🤔
Evet bebegin emmesi guzel bisey ama bukadar cok emmesi beebeginde ayarini bozuyor. Doktor soyledi bunu. Bebegin ayarini bozmuşsunuz dedi😃 doktorlar normalde emzik onermez ama bize emzik onerdi. Ara sira emzik verin oyalamaya calisin 2saatte bir emzirin dedi. Ama mumkun degil yani evi yikıyor aglamasiyla😃

Back
X