2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Geç değil aslında ya ben vermek istemediğim için uğraşmadım ama eşim o ittikçe ağzında tuttu biraz uğrastı emmeye basladı sonrasında
Bende 2 gundur ayni sekilde ittiriyorum istiyor gibi emiyor dusunce agliyor araniyor ama uzun sure emmiyor emzigi. Yani pek isime yaramicak gibi ama pes etmicem 😃😃

Kizlar ya benim oglanin kafasi duzlesti. Biara kusuyor die benim kv yastikta yatiriyordu bende bi bildigi vardir die sesimi cikarmadim. Yastiktada kafasini hic sag sola cevirmiodu oglum. Hep dumduz yatti. O donemde duzlesti bence. Sonra hep yan yatirmaya ozen gosterdim ama geceleri kendi kendine duz ceviriyor kafasini. Bu saatten sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim bilmiorum canim cok sıkkın

Kizlar ya benim oglanin kafasi duzlesti. Biara kusuyor die benim kv yastikta yatiriyordu bende bi bildigi vardir die sesimi cikarmadim. Yastiktada kafasini hic sag sola cevirmiodu oglum. Hep dumduz yatti. O donemde duzlesti bence. Sonra hep yan yatirmaya ozen gosterdim ama geceleri kendi kendine duz ceviriyor kafasini. Bu saatten sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim bilmiorum canim cok sıkkın
Düzeliyor canım merak etme ,ben de çok takılmıştım ama düzeldi kısa zamanda.Şimdi de her gün uzun süre yürüyüşe çıkıyoruz kızımla o da yatmaktan arkası sanki düzeldi gibi ama bol bol karın üstü yatırmaya çalış ve kucakta da gezebilir geçiyor .Benimki sola çok yatmıştı ve kafası sivriydi çok takmıştım ama yuvarlandı kafası

Düzeliyor canım merak etme ,ben de çok takılmıştım ama düzeldi kısa zamanda.Şimdi de her gün uzun süre yürüyüşe çıkıyoruz kızımla o da yatmaktan arkası sanki düzeldi gibi ama bol bol karın üstü yatırmaya çalış ve kucakta da gezebilir geçiyor .Benimki sola çok yatmıştı ve kafası sivriydi çok takmıştım ama yuvarlandı kafası
Ayy insallah bizimkide normale doner. Arkasi duzlesmis yukari dogru sivrileşmiş cok canım sıkılıyor. Tumy yaptiriom cok durmuo aglio ayni sekilde yuzustu yatirincada agliyor. Ama hergun azda olsa deniyorum. Ay icime su serptiniz sagolun

misophonia_ misophonia_ fnd_50 fnd_50 maya91 maya91 aklıma şuan sizin nickler geldi dkdnjd bayadir göremiyorum sizi napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor iyisinizdir inşallah kızlar 🥹
İyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyor 😂😂😂 sen nasılsın napıyorsuun

İyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyor 😂😂😂 sen nasılsın napıyorsuun
HAmileyken burda en aktif kisilerden biriydin maya kuşum😍😃 kiyamammm😛😍
Ay evet bende en çok mayanın olmamasına şaşırıyorum buranın demirbaşıydın mayoşu nerelerdesin 😍🥲🥰
Delallll Delallll daha düzelir canım sürekli aynı şekilde yatırma ah bu kvler ne çok biliyor ordinaryüs hepsi sinir oluyorum 🤦🏻‍♀️

Back
X