- Konu Sahibi elektroforez
- #37.801
Ablamınki hemen almıştı ya bizimki inat çıktı onlar hemen ağzına koydu aldı bizimki ittiriyorBende merak ediom bunu
Sutumden damlattim verdim
Sekerli suya batirip verdim
Ama sonuc ayni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamınki hemen almıştı ya bizimki inat çıktı onlar hemen ağzına koydu aldı bizimki ittiriyorBende merak ediom bunu
Sutumden damlattim verdim
Sekerli suya batirip verdim
Ama sonuc ayni
Geç değil aslında ya ben vermek istemediğim için uğraşmadım ama eşim o ittikçe ağzında tuttu biraz uğrastı emmeye basladı sonrasındaBEnde gec verdim diyemi ısınamadı emzige acaba
Simdi okadar para verip boşa giderse bende uzulurumKauçuk emzik oluyır ondan mı alsam yoksa diyorum amaboşa da para veresim yok pahalı sevmiyor benimki de belki de
![]()
Bende 2 gundur ayni sekilde ittiriyorum istiyor gibi emiyor dusunce agliyor araniyor ama uzun sure emmiyor emzigi. Yani pek isime yaramicak gibi ama pes etmicemGeç değil aslında ya ben vermek istemediğim için uğraşmadım ama eşim o ittikçe ağzında tuttu biraz uğrastı emmeye basladı sonrasında
Sogan oldugu icin icerisinde gaz yapiyorBen herşeyi yiyorum gaz yapacağınu düşündüğüm yemeklere kimyon ekliyorum sadece. Köfte neden yemiyorsun ki?
Oha soğan gaz mi yapıyorSogan oldugu icin icerisinde gaz yapiyor![]()
Düzeliyor canım merak etme ,ben de çok takılmıştım ama düzeldi kısa zamanda.Şimdi de her gün uzun süre yürüyüşe çıkıyoruz kızımla o da yatmaktan arkası sanki düzeldi gibi ama bol bol karın üstü yatırmaya çalış ve kucakta da gezebilir geçiyor .Benimki sola çok yatmıştı ve kafası sivriydi çok takmıştım ama yuvarlandı kafasıKizlar ya benim oglanin kafasi duzlesti. Biara kusuyor die benim kv yastikta yatiriyordu bende bi bildigi vardir die sesimi cikarmadim. Yastiktada kafasini hic sag sola cevirmiodu oglum. Hep dumduz yatti. O donemde duzlesti bence. Sonra hep yan yatirmaya ozen gosterdim ama geceleri kendi kendine duz ceviriyor kafasini. Bu saatten sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim bilmiorum canim cok sıkkın
Valla ben her şeyi yiyorum.Oğlumda yemedim hep gazlıydı şimdi yiyorum çok sorun olmadı ,olursa da geçici diyorumKizlar yaa hangi yemekleri yiyebiliyorsunuz gaz yapacak diye hicbirsey yiyemiyorum ne kofte yiyebiliyorum ne birsey domates o kadar ozledim ki
Yorumlar iyi gibi de internette bilemedim ben deSimdi okadar para verip boşa giderse bende uzulurumkaucuk olanlar koku ve tat yapiyormus oyuzden istemedim
Ben kuru fasülye bile yiyorum yaKizlar yaa hangi yemekleri yiyebiliyorsunuz gaz yapacak diye hicbirsey yiyemiyorum ne kofte yiyebiliyorum ne birsey domates o kadar ozledim ki
Sabah öğle akşam 20 damla suya katıp içiliyorKızlar iyi akşamlarbestlak damlayı nasıl kullanacağım?
Ayy insallah bizimkide normale doner. Arkasi duzlesmis yukari dogru sivrileşmiş cok canım sıkılıyor. Tumy yaptiriom cok durmuo aglio ayni sekilde yuzustu yatirincada agliyor. Ama hergun azda olsa deniyorum. Ay icime su serptiniz sagolunDüzeliyor canım merak etme ,ben de çok takılmıştım ama düzeldi kısa zamanda.Şimdi de her gün uzun süre yürüyüşe çıkıyoruz kızımla o da yatmaktan arkası sanki düzeldi gibi ama bol bol karın üstü yatırmaya çalış ve kucakta da gezebilir geçiyor .Benimki sola çok yatmıştı ve kafası sivriydi çok takmıştım ama yuvarlandı kafası
Bende cok arastirdim evet kaucuk olani tercih edende cok. Gerçi bebege bagli hangisini kabul ederse artikYorumlar iyi gibi de internette bilemedim ben de
İyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyormisophonia_
fnd_50
maya91 aklıma şuan sizin nickler geldi dkdnjd bayadir göremiyorum sizi napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor iyisinizdir inşallah kızlar
![]()
HAmileyken burda en aktif kisilerden biriydin maya kuşumİyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyorsen nasılsın napıyorsuun
İyiyim canım ben çok şükür. Burayı girmeyi inan unutuyorum gavxbx vakitten dolayı değil beyin unutturuyorsen nasılsın napıyorsuun
Ay evet bende en çok mayanın olmamasına şaşırıyorum buranın demirbaşıydın mayoşu nerelerdesinHAmileyken burda en aktif kisilerden biriydin maya kuşumkiyamammm
![]()
Düzelir dimiAy evet bende en çok mayanın olmamasına şaşırıyorum buranın demirbaşıydın mayoşu nerelerdesin
Delallll daha düzelir canım sürekli aynı şekilde yatırma ah bu kvler ne çok biliyor ordinaryüs hepsi sinir oluyorum
![]()