- Konu Sahibi elektroforez
- #37.861
Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya . Ben bi kaç gündür battaniye içinde sallıyorum ama zararlı mı durmuyor başka türlü ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bağırsaklar alışıyor bir yerden sonra ama ben 3 günde bir içiyordum mesela. 3 gün kadar yumuşak tutuyordu kakayı (ne pis muhabbet bu daValla 2 -3 günde bir çıkıyorum bir kere içeyim tam doz değil de yarısı kadar gibi durums göre ara ara kullanırım o zaman etkisini azaltiyorsa .. elimizdekinden olmayalim djdnnd
İçtikten şöyle bir 5 6 saat geçti diyelim baktın hiç hareket yok bir daha içValla 2 -3 günde bir çıkıyorum bir kere içeyim tam doz değil de yarısı kadar gibi durums göre ara ara kullanırım o zaman etkisini azaltiyorsa .. elimizdekinden olmayalim djdnnd
Allah tekrar yaşatmasın basım inşallah biz de kurtulur en kısa süredeEvet bağırsaklar alışıyor bir yerden sonra ama ben 3 günde bir içiyordum mesela. 3 gün kadar yumuşak tutuyordu kakayı (ne pis muhabbet bu da) Zaten en büyük korkum doğumdan sonra da duphalac olmadan tuvalete çıkamazsam ne yapıcam diyordum. Neyse ki normale döndü benimkiler de kurtuldum duphalactan
![]()
Ben kabizlik icin icmistim. Ilk gun icip disari ciktim. Altima edecektim zar zor bir cafenin lavabosuna yetiştimCanım ayağımı burktum ben fena bilekten kırık varmış2 haftadır alçıda ayağım doktor en az 4 hafta dedi yarın bir kontrole gidicem bakalım ne durumda
Ay yerimden kımıldayamıyorum 2 aylık bebeyle başıma bir de bu geldi çok şükür yine idare ediyoruz
inşallah geçer canım daha kantoronu alamadım bende Pamuk’a iki üç damla damlatıp pat pat oraya sürüyorum en azından yumuşatıyor tuvalete çıkarken daha rahat oluyor ama nir iyileşme belirtisi olmadı tedaviye kadar onla yumuşatıp idare edeyim dedim
Amannn ciddi misin ben hiç başlamayım o zaman alçıyla WC ye yetişemem![]()
Amin amiinn. Valla önemli bir organ yav çatlak basur derken insan önemini iyi kavrıyorAllah tekrar yaşatmasın basım inşallah biz de kurtulur en kısa sürede(( ben zaten buraya üye olurken hiç bu kadar şeyler konuşacağımı düşünmezdim ndbdjsjdkd benim de amacım o yönde kullanmak o arada da duzelirse artık inşallah.....
Banada gunde 3 demislerdi ben 2 ictim cnmZeytinyagini tam olarak nasıl suruyorsun nereye yani djdbjdjd benim normalde görünürde bir basur vs yok ama dediğim gibi ikininca çıkıyor zaten iş oraya gekdikten sonra sürsem ne surmesem ne jbdjdndjdn her türlü acımış acimasa da kanamis oluyor....
Jandjdhdhhdjd ben psikolojik olduğunu sanmıyorum doğum yapmak sonucu buymuş diyorum çünkü sayımız çok fazla coook eski konularda dahi var bu mevzu işte... Ordakiler de ameliyat bile olsan geri oluşuyor veya en ufak diyet bozmada vs tekrarlıyor diyolar bu beni çok üzüyorçocuk sahibi olmak güzel ama keşke bunları yaşayacağımızı vs soyleselerdi tekrar bi düşünürdüm açıkçası
ömür boyu cekeceksem 2. Yi aklıma getiremiyorum
Kiz ne kadar ne sıklıkta icicemishal olacak kadar istemiyorum o da acitiyo çünkü
orta halli kalmasi yeterli bana jznsjsd
İyi cesaretBen kabizlik icin icmistim. Ilk gun icip disari ciktim. Altima edecektim zar zor bir cafenin lavabosuna yetiştimfeciii
![]()
Bence hareket olur çünkü brn kabız değilim zaten, 2-3 günde bir çıkınca en dıştaki kısım taş kesildiği için bir kere kanadi peşine böyleyim işte... Öncesinde kanamiyordu acimiyordu daİçtikten şöyle bir 5 6 saat geçti diyelim baktın hiç hareket yok bir daha iç
Kesin işe yarar o zaman hiç maceraya girmeden bir kere iç bırakBence hareket olur çünkü brn kabız değilim zaten, 2-3 günde bir çıkınca en dıştaki kısım taş kesildiği için bir kere kanadi peşine böyleyim işte... Öncesinde kanamiyordu acimiyordu dabayramdan sonra beslenmedim düzgün o sebep oldu malesef
arada ishal falan de oluyorum ama yine de kanıyor işte iyilesmesi için yara kremi falan kullanicam durums göre
ipeksi19 sana yazilan fitilij kremi de varmış ben kremini mi alsam napsam gogula sorunca kremi çıkıyor kullananlar iyi geldi demiş ama bilemedim
![]()
Öyle cidden yasamayinca bilemiyo insanAmin amiinn. Valla önemli bir organ yav çatlak basur derken insan önemini iyi kavrıyor![]()
Ben 1 içeyim en iyisi duruma göre bakarım ndbdjendjdjjdjdBanada gunde 3 demislerdi ben 2 ictim cnm
Yapacak bir şey yokİyi cesaretilk içişlerimde felaket de gaz yaptı bende. Gece içip yatmıştım ben eşime kusura bakma artık kardiş demiştim
![]()
İshal de oldum o da yakıyor maleseffff neyse bu b*ktan konuyu bir süre kapatalım dnndjdjdjjddjdKesin işe yarar o zaman hiç maceraya girmeden bir kere iç bırakishal de kabız da olmayın diyorlar zaten bu hastalıklarda
Çocuklarını taşıyoruz kusura bakmasınlarÖyle cidden yasamayinca bilemiyo insan
Ben 1 içeyim en iyisi duruma göre bakarım ndbdjendjdjjdjd
Yapacak bir şey yoksağlık bu da sonuçta djxnjdjdjd
Evet evet o da kötü ehuehuehueİshal de oldum o da yakıyor maleseffff neyse bu b*ktan konuyu bir süre kapatalım dnndjdjdjjddjd
Ay istiyorsa baksın canim snxbdjndjdndÇocuklarını taşıyoruz kusura bakmasınlar![]()
Yanı aşırı sarsacak kadar sert sallamiyorsamln bence sorun olmazKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya . Ben bi kaç gündür battaniye içinde sallıyorum ama zararlı mı durmuyor başka türlü ya
Çıkışa işte pamukla pıt pıt bastırıyorum biraz yumuşuyor canım o çıkış yerlerine sür hafif olmadı içe doğruda biraz bastır iyileştirmiyorda orayı bir nemlendiriyor yumuşatıyor yumuşak bir çıkış sağlıyorZeytinyagini tam olarak nasıl suruyorsun nereye yani djdbjdjd benim normalde görünürde bir basur vs yok ama dediğim gibi ikininca çıkıyor zaten iş oraya gekdikten sonra sürsem ne surmesem ne jbdjdndjdn her türlü acımış acimasa da kanamis oluyor....
Jandjdhdhhdjd ben psikolojik olduğunu sanmıyorum doğum yapmak sonucu buymuş diyorum çünkü sayımız çok fazla coook eski konularda dahi var bu mevzu işte... Ordakiler de ameliyat bile olsan geri oluşuyor veya en ufak diyet bozmada vs tekrarlıyor diyolar bu beni çok üzüyorçocuk sahibi olmak güzel ama keşke bunları yaşayacağımızı vs soyleselerdi tekrar bi düşünürdüm açıkçası
ömür boyu cekeceksem 2. Yi aklıma getiremiyorum
Kiz ne kadar ne sıklıkta icicemishal olacak kadar istemiyorum o da acitiyo çünkü
orta halli kalmasi yeterli bana jznsjsd
Günde üç mü çüşönce bir ölçek iç birkaç saate bak bakalım hareketlenme olacak mı zaten bir gaz başlıyor aboovv
zamanla etkisi azalıyor mesela ama ilk zamanlar bir kere içmek içini boşaltır
ha ciddi kabızlığı olanlara mesela öyle etki etmiyormuş yani günlerce tuvalete çıkamıyorsan ıkın allah ıkın gelmiyorsa günde 3 olur anca bence
Amin canım benim çok sağol artık annem gelmek zorunda kaldıÇok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Yanında biri var mı yardım eden?
Ben kabizlik icin icmistim. Ilk gun icip disari ciktim. Altima edecektim zar zor bir cafenin lavabosuna yetiştimfeciii
![]()
Bilemedim ki diğer merhemi alacaksan fitil al merhemi almayacaksan kremi alBence hareket olur çünkü brn kabız değilim zaten, 2-3 günde bir çıkınca en dıştaki kısım taş kesildiği için bir kere kanadi peşine böyleyim işte... Öncesinde kanamiyordu acimiyordu dabayramdan sonra beslenmedim düzgün o sebep oldu malesef
arada ishal falan de oluyorum ama yine de kanıyor işte iyilesmesi için yara kremi falan kullanicam durums göre
ipeksi19 sana yazilan fitilij kremi de varmış ben kremini mi alsam napsam gogula sorunca kremi çıkıyor kullananlar iyi geldi demiş ama bilemedim
![]()
Önceden ne güzel memede uyuyordu büyüdükçe zorlaştı ayağımda sallıyorum bende canımKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya . Ben bi kaç gündür battaniye içinde sallıyorum ama zararlı mı durmuyor başka türlü ya
G*t korkusu jabsjsnsiwhsjjsj ne mevzu ya şaka gibi ben bu zamanlarda bebişlerimizi konuşuruz diyodum skdnjdndjdnÇıkışa işte pamukla pıt pıt bastırıyorum biraz yumuşuyor canım o çıkış yerlerine sür hafif olmadı içe doğruda biraz bastır iyileştirmiyorda orayı bir nemlendiriyor yumuşatıyor yumuşak bir çıkış sağlıyor
gözüm bayağı korktu şuan ben en iyisi ayağımdaki alçı çıktıktan sonra başlayım
Amin canım benim çok sağol artık annem gelmek zorunda kaldıeşimin evde oldugu günler elim olmadığı günler annem kardeşim destek oluyorlar sağolsunlar
ayyy yok kesin alçı çıkınca olmalı bu iş ben de bu ayakla WC ye yetişemem
Bilemedim ki diğer merhemi alacaksan fitil al merhemi almayacaksan kremi alKullanmadığım için bir şey de diyemiyorum önerip önermeme konusunda
![]()
Omzumda uyutuyordum ben de ama yatağa koyunca uyanıyor battaniye iyi oldu ama uzun vadede sıkıntıYanı aşırı sarsacak kadar sert sallamiyorsamln bence sorun olmazben koluma emzirir gibi yatirip emziği veriyorum bazen krizleniyor ama genelde bu şekilde bira pispis biraz sallaniyorum hafif hafif bazen sallamiyorum da öyle sarılıyorum sadece en son kendi uykuya geçince emziği atıyor nsndndnd biraz daha bekleyip besigine alıyorum
mesela az önce yaptım ama beşikte ikinip uyandi uyumadi gazi varmış dizime yatırdım çıkardı rahatladı şuan tekrar kolumda
uyur inş dua edin
![]()