2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bizde zemindeyiz bu sefer emziriyordum normalde bende hissetmezdim 4.2 imiş ama büyük olan hissedilmeyecek gibi de değil Allah yardımcımız olsun insanın elinden bişey gelmemeside acı eşim evde yokken hep uyanık olmak istiyorum ne güzel alışıp unutmustuk
Geçmiş olsun canım 🌸 geçen olan depremde bursadayim ve zemin kat normalde hissedilmez bizim beşik yatak dolaplar sallandı algilayamadim bile kucagimdaydi üstüm altım saçma sapan halde çıktım evden o korkuyla :( kendim tek olsam laylaylom takilirdim ama anne olunca başka oluyormus gerçekten

🤣 bebe yorgunluğundan aklına gelmiyor Ege boy napıyor büyüdünüz mü 🥰
Çok şükür canım dün kontrole gittik. 64. Günlüktük yani 5200 olmuşuz 58 cm 😍 senin beybi nasıl 😍
Ses çıkmayınca merak ettim sjdnsjjdjd iyiyseniz güzel zaten ben de çok giremiyorum arada baya bakmadigim falan oluyor 🥹 bugün kötüyüm uykulu perişan geberik.... Gece 4-5 defa uyandı bebem.... Saatinde uyudu aslında ama aç uyudu gibi olunca 22.30 da kalkti 2 de bidaha 4 de bidaha 5.50 de bidaha.... 6 dan sonra yatamadim çünkü hanimefendi daha uyumadi gülücükler tekmeler saçıyordu yatakta dkndkdkdj

İki bebe olunca insan oburuyle de ilgilenmek istiyor dinleneyim vs desen o da bebek ilgi istiyor 🥹 anlayabiliyorum yoğunluğunu. İyiyseniz güzel hayat bizi bi o yana bi bu yana savuruyor işte 😆😆 o da iyi uyuyo şuan gece düzensiz uykudan sonra bakalım şimdi ne kadar uyuyacak....

Kız duzlesmez bi sag bi sol bi düz olarak yatır bir şey olmaz 🤗 benim bebe de hep sağa dönük kafasi ben de duzlescek korkusuna kendi yatagimda şuan sola dondurdum bedeni de biraz sola dönük ama korkuyorum yan yatirmayin diyolar diye arada gidip bakcam kontrole.... Doktoruna gidince de sor der sana nasıl yatirman gerektigini zaten sıkıntı yapma 🥹
Sorma yaaa kendilerini yenidoğan sanıyorlar. Tek zorlayan zaten gece sık uyanmaları gsvs

G*t korkusu jabsjsnsiwhsjjsj ne mevzu ya şaka gibi ben bu zamanlarda bebişlerimizi konuşuruz diyodum skdnjdndjdn
Ahah o da onlar yüzüne oldu sonuçta öyle düşün 🤣
Ben de ayakta da sallıyorum ama gene de uyanıyor hemen 🤦🏻‍♀️
Benimde öyle oluyor bazen koydugum anda belertiyor gözleri hiç uyumamış gibi 🤦🏻‍♀️
Benimki hiç memede uyumadı ya, en başından beri ayakta sallıyorum. O arada yanıma yemeğimi, çayımı da alıyorum. Karnım da doyuyor 😄
Ay çok güzel oluyordu o zaman rahat ediyordu sarjoş oluyordu bazen son lokma da süt ağzında kalıyordu uyuyakalırken çok komik oluyordu 🤣 Sonra bir aydınlık geldi bir de bunara memeyi hemen almıyor ağzından çıkarmaya başladı ben doktora gittikçe biberonla verdik artık ayılmaya mı başladı acaba ya inşallah meme reddi olmaz çok korkuyorum ilk kızımda 4. Ayda bırakmıştı beni ne yaptıysam verdiremedim süt alerjisi vardı süt diyetinden dolayı sütüm az geliyordu yaramıyordu bıraktı bu öyle olmaz inşallah 🙏🏻
Ahahah sen tam teçhizat hazırlıklı sallamaya başlıyorsun valla en güzeli canım bazen çok uzun sürüyor bende öyle seviyorum ihtiyaçlarımı giderince sabrım daha uzun oluyor 😆
Benimki de en başta siziyordu resmen sarhoş gibi oluyodu minnoş 🥹 gazını bile cikaramiyodum öyle bayiliyordu yani sjxjdjdj aşırı özlüyorum o halini dudaklar şişmiş yanaklar kızarmış gözler kaymış 🥰🥰🥰 tontişim ya uyansa da opem azcik kusumu 😆😆😆
😆 Ay benimde öyle oluyordu o aralar da tontikti bacağım kırılınca gece beslemesine uyanmadıkça kalkamadım üşengeç babası sağolsun normalde saat kurar emzirirdim hep eksildi çocuğum ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum bu ay çok kilo almayacak gibi 🤦🏻‍♀️😩😄
Çok şükür canım dün kontrole gittik. 64. Günlüktük yani 5200 olmuşuz 58 cm 😍 senin beybi nasıl 😍

Sorma yaaa kendilerini yenidoğan sanıyorlar. Tek zorlayan zaten gece sık uyanmaları gsvs
Oyyy maşallah baya büyümüşsünüz sağlıcakla büyüsün kuzucuk 🙏🏻
Biz de iyiyiz şükür benim ayak hala kırık ondan etkilendi tabi bu ara meme istemiyor gibi ama sonu kötü olmaz inşallah bakalım bizde ne yapcaz 🥰🌸

Selam kızlar birşey sorsam biz 40 günlük olmak üzerdeyiz 2 günümüz kaldı. Bu zamana kadar hiç şiddetli gaz sancısı olmamıştı ay dünden beri çok kötü durumda kıvranıyor çocuk anlamadım ben 40 tan sonra daha rahatlar düzelir diyordum çok fena şiddetlendi çocuk üstüme tırmanacak kucağıma alınca duramıyor sancıdan hiç gaz damladı kullanmamıştım ben bir de bu zamana kadar olmadıysa daha olmaz diyordum ama coştu benim bebek 40 ından sonra

Gaz damlası memnun oldpunuz ne var acaba yad ayaz için fayda gördüğünüz neler var biz zaten her akşam uyutmadan yıkıyoruz ama bu gece de yıkadık hiç fayda etmedi çocuk kıvrandı gece biraz uyudu şimdi yine kıvranıyor çaresiz kaldık hiç susmıtpr

Selam kızlar birşey sorsam biz 40 günlük olmak üzerdeyiz 2 günümüz kaldı. Bu zamana kadar hiç şiddetli gaz sancısı olmamıştı ay dünden beri çok kötü durumda kıvranıyor çocuk anlamadım ben 40 tan sonra daha rahatlar düzelir diyordum çok fena şiddetlendi çocuk üstüme tırmanacak kucağıma alınca duramıyor sancıdan hiç gaz damladı kullanmamıştım ben bir de bu zamana kadar olmadıysa daha olmaz diyordum ama coştu benim bebek 40 ından sonra
Benim bebekte 40tan sonra daha fena oldu bende umutluydum 40tan sonra duzelir diye ama malesef😃 belki senin yedigin bisey bebege bukadar gaz yapmistir yada karnı soguk almiştır belki gecer hemen bozma moralini

😁 Benimki normalde kurulu saat gibi her gece 4 te sonra da 7 de kalkıyordu bu ara bir değişti 😆
Bizim genelde böyleydi zaten 4.ay atağına da girdik sanırım ve inanılmaz fark etti ya.Uyumaya direniyor ,ağlıyor .Eskiden zorla emerdi şimdi memeye döndü resmen .İnanılmaz gelişimsel değişimleri basladı🫠

Ay İstanbul'da yine deprem oldu ben çok kokruyorum çocuklarım küçük -2 . Kattayim birde görümcem geçen gün bana sen panik ataksin diyor seninde dedim Çocuğun olsun gör bak nasıl oluyorsun kendisi 32 yaşında ve bekar anne olunca hersey bambaşka deprem günü çok bagiriyormusum ben bebeğim diye sakin olabilen var mı Allah askna 40 günlük bebekle.onlarda üst katimizda oturuyor şimdi bu gece uyuyayamam
Onları koruma içgüdüsüyle panik olman gayet doğal birde üç taneler sonuçta hangisi ni alıp dışarı çıkabilirsin ki görümceler evlenince görürler 😄
Peki nasıl idare edebiliyor musın üçünü birden

Ya bebim ikizlerim var oglum bu sekilde 3 aylık ama gram azalma ypk sinir hastası oldum su 3 ayda psikolojim alt üst ne xaman gecer hafifler bişgisi olan varmı
Vallahi bende akiamları canavar gibiyim Benim bebeğim önceden ara vermeden ağlıyordu şimdi beş on dk sanki dinlendiği oluyor ama halen gece yarısına kadar ağlıyor eşim akiam evde olmuyor eve geldiğinde ben sinirimi ondan ve eşyalardan çıkarıyorum çok kötü bir hale geliyorum büyüğün de ağlayası tutuyor onu görünce

40 tan sonra da gaz şiddetle devam ediyor benim bebeğim de en çok ozamanlar coştu şimdi nadiren durduğu nu görüyorum şok oluyorum tabi ben bakana kadar tekrar ağlamış oluyor biraz sabredeceğiz nasıl sabredeceğiz bilemiyorum ama

40 tan sonra da gaz şiddetle devam ediyor benim bebeğim de en çok ozamanlar coştu şimdi nadiren durduğu nu görüyorum şok oluyorum tabi ben bakana kadar tekrar ağlamış oluyor biraz sabredeceğiz nasıl sabredeceğiz bilemiyorum ama
Yani bende bu zamana kadar olmadıysa çok gazlı bir bebek değil diye seviniyordum dünden beri çok kötü inşallah sık olmaz yetişemiyorum hiçbirşeye böyle uykusuz yorgun diğer çocuğuma da yansıyor o da gözümün içine bakıyor of çok zor gerçekten geçecek biliyorum ama çok çok zor Rabbim sabır ve gücümüzü arttırsın inşallah

Benim bebekte 40tan sonra daha fena oldu bende umutluydum 40tan sonra duzelir diye ama malesef😃 belki senin yedigin bisey bebege bukadar gaz yapmistir yada karnı soguk almiştır belki gecer hemen bozma moralini
Ay inşallah geçicidir ara sıra olur tabi çocuktur da ya hergün böyle olursa korkusu sardı beni birden of inşallah rahatlar ya Buarada ben dün barbunya yemiştim o mu yaptı acaba ya yani 4-5 kaşık yedim ama başka birşey aklıma gelmiyor

Back
X