2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Alintilarin yarisini yazmamisim rezwlet ......

Delallll Delallll taş derken taş gibi anlamında ama cidden taş yani taş cikartsam aynı etkide olurdu diye düşünüyorum ejhdjejdjdjd

@Acelya A valla işe yaramasina sevindim ss alam belki lazim olur sjdbjejdj
Bana verdigin cevabi bulcam diye kör oldum😀😀

Kızlarrr ben meme reddini baya baya aşmışım sanırım çok şükür 🥹 yapışıyor emiyor beni çok farklı bir hismiş gerçekten 🥹🥹 tek sorun şu ki sanki saatlerce emmeye devam edecek hiç bırakası yok gibi, ne zamsn çekilcek memeden onu çözemedim ve daha sık emmek istiyor. Biberonls beslerken. 2-3 saat aralık bırakabiliyordum

Kızlarrr ben meme reddini baya baya aşmışım sanırım çok şükür 🥹 yapışıyor emiyor beni çok farklı bir hismiş gerçekten 🥹🥹 tek sorun şu ki sanki saatlerce emmeye devam edecek hiç bırakası yok gibi, ne zamsn çekilcek memeden onu çözemedim ve daha sık emmek istiyor. Biberonls beslerken. 2-3 saat aralık bırakabiliyordum
Biberonla sadece besleniyoru ama memedeyken beslenmek dışında takiliyorlar diye biliyorum hasret gideriyodur 🥰

Benim kızın da sağlık ocağında 1. Ay kontrolünde baş çevresini ölçtüler doğumdakiyle aynı çıktı. Benim de aklım çıktı tabii doktora gittik 3 cm fazla ölçtü😅 bir de doğumda da böyleydi sorun olmaz mı bu diye sorduğumda yoo normal demişlerdi😂
Hic guven olmuyor yaa gercrkten uzuldum cok

Kizlar sutunuz ne durumda venim azaldi yaa neden acaba bilmiyorum yorgunluktan mi bilemiyorum bizim bebis aksamlari hep uyaniyor gunduz de uyumuyor dinlemeiyorum sut artmasi icin ne yapmaliyim
Çemen tohumu aldım 2 gündür içiyorum sanki artış var. Bir kupa su, 1 tatlı kaşığı ç. Tohumu, ben içine rezene de atıyorum 1 çay k. kadar. Cezvede 2 dk kaynatıp içiyorum

Ben emzik vermemek icin direniyordum ama baktim elini parmagini herseyi emmeye basladi. En cokta parmaga alisir die korktum emzik vermeye basladim. Ama hala agzi boşken parmagini goturuyo. Gecici bisey bence

Ben emzik vermemek icin direniyordum ama baktim elini parmagini herseyi emmeye basladi. En cokta parmaga alisir die korktum emzik vermeye basladim. Ama hala agzi boşken parmagini goturuyo. Gecici bisey bence
Benimki emzige rağmen alıyor dediğin gibi neyse bakam duruma göre hareket ederim artık ndndndjd elini kolunu baglayacak halim yok 😆😆

warcrew warcrew kızlar bunu arastırmıstım cok saglıklı bısey suanda elını emmesı merak etmeyın😄hem elını tanıyor hemde vucuduna bagısıklık ıcın mıkrop sokuyor😄ellemeyın emsın yavrucaklarım.bıda bızımkı😄

Eklentiler

• IMG_7772.webp
    IMG_7772.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 48
Ayy delall bu gazdan ne zaman kurtulacaz canım ya.uzuluyorum bebısıme cocuk mutlu mutlu takılırken anıden sancı gırıyor aglıyor ayaklarını patınaj yaptırıyor ellerını sıkıyor ellerı ayakları bile terlıuor kendını sıkmaktan.hanı 3 aylık olunca gecıyordu bu meret

warcrew warcrew kızlar bunu arastırmıstım cok saglıklı bısey suanda elını emmesı merak etmeyın😄hem elını tanıyor hemde vucuduna bagısıklık ıcın mıkrop sokuyor😄ellemeyın emsın yavrucaklarım.bıda bızımkı😄
Emzikler kenarda ağlıyor snndndndnd ben de zevk aldıkları için ellemeyin demislerdi ama emerek kendini uykuya götürüyor diye bi acaba mi oldum jdndjjdd

Back
X