- 2 Ekim 2022
- 2.763
- 4.210
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biberonla sadece besleniyoru ama memedeyken beslenmek dışında takiliyorlar diye biliyorum hasret gideriyodurKızlarrr ben meme reddini baya baya aşmışım sanırım çok şüküryapışıyor emiyor beni çok farklı bir hismiş gerçekten
tek sorun şu ki sanki saatlerce emmeye devam edecek hiç bırakası yok gibi, ne zamsn çekilcek memeden onu çözemedim ve daha sık emmek istiyor. Biberonls beslerken. 2-3 saat aralık bırakabiliyordum
Sanırım öyke gerçektenBiberonla sadece besleniyoru ama memedeyken beslenmek dışında takiliyorlar diye biliyorum hasret gideriyodur![]()
Huzursuzken bile memede olmak isteyebiliyorlar aç olmasa dahi o yüzden biraz izin ver biraz kendin çek çok oyalaninca dnxnndSanırım öyke gerçektenuyukluyor ama çekiyor emmeye devam ediyor eskiden emmiyor ağzında tutuyordu denediğimde
![]()
Hic guven olmuyor yaa gercrkten uzuldum cokBenim kızın da sağlık ocağında 1. Ay kontrolünde baş çevresini ölçtüler doğumdakiyle aynı çıktı. Benim de aklım çıktı tabii doktora gittik 3 cm fazla ölçtübir de doğumda da böyleydi sorun olmaz mı bu diye sorduğumda yoo normal demişlerdi
![]()
Burdaki arkadaslar damla kullaniolardi dene istersen canimKizlar sutunuz ne durumda venim azaldi yaa neden acaba bilmiyorum yorgunluktan mi bilemiyorum bizim bebis aksamlari hep uyaniyor gunduz de uyumuyor dinlemeiyorum sut artmasi icin ne yapmaliyim
İncir hurma kuruyemiş dereotu çok iyi arttırıyor canım dinlenmenin de etkisi var tabikiKizlar sutunuz ne durumda venim azaldi yaa neden acaba bilmiyorum yorgunluktan mi bilemiyorum bizim bebis aksamlari hep uyaniyor gunduz de uyumuyor dinlemeiyorum sut artmasi icin ne yapmaliyim
Çemen tohumu aldım 2 gündür içiyorum sanki artış var. Bir kupa su, 1 tatlı kaşığı ç. Tohumu, ben içine rezene de atıyorum 1 çay k. kadar. Cezvede 2 dk kaynatıp içiyorumKizlar sutunuz ne durumda venim azaldi yaa neden acaba bilmiyorum yorgunluktan mi bilemiyorum bizim bebis aksamlari hep uyaniyor gunduz de uyumuyor dinlemeiyorum sut artmasi icin ne yapmaliyim
Neden endişelendin? Kötü bir şey mi?Bu bebe parmağını emerek uyuyo bir kaç seferdir... Alışır mi![]()
Bilmiyorum ki bagimlisi olup 3-4 yasa kadar emerse mi acaba diye jsbxjxnjxjdNeden endişelendin? Kötü bir şey mi?
Evet parmagi biraktirmak daha zormuş. Ama bu aylarda normal sanirim hepsi parmak emmeye başladıBilmiyorum ki bagimlisi olup 3-4 yasa kadar emerse mi acaba diye jsbxjxnjxjd
Emsin de destek gibi emerek uyuması çok normal gelmedi bana snbdbdndndd neyse hallolur bir şekilde napalim....Evet parmagi biraktirmak daha zormuş. Ama bu aylarda normal sanirim hepsi parmak emmeye başladı
Benimki emzige rağmen alıyor dediğin gibi neyse bakam duruma göre hareket ederim artık ndndndjd elini kolunu baglayacak halim yokBen emzik vermemek icin direniyordum ama baktim elini parmagini herseyi emmeye basladi. En cokta parmaga alisir die korktum emzik vermeye basladim. Ama hala agzi boşken parmagini goturuyo. Gecici bisey bence
Ben emzik vermemek icin direniyordum ama baktim elini parmagini herseyi emmeye basladi. En cokta parmaga alisir die korktum emzik vermeye basladim. Ama hala agzi boşken parmagini goturuyo. Gecici bisey bence
Ayy delall bu gazdan ne zaman kurtulacaz canım ya.uzuluyorum bebısıme cocuk mutlu mutlu takılırken anıden sancı gırıyor aglıyor ayaklarını patınaj yaptırıyor ellerını sıkıyor ellerı ayakları bile terlıuor kendını sıkmaktan.hanı 3 aylık olunca gecıyordu bu meretBen emzik vermemek icin direniyordum ama baktim elini parmagini herseyi emmeye basladi. En cokta parmaga alisir die korktum emzik vermeye basladim. Ama hala agzi boşken parmagini goturuyo. Gecici bisey bence
Emzikler kenarda ağlıyor snndndndnd ben de zevk aldıkları için ellemeyin demislerdi ama emerek kendini uykuya götürüyor diye bi acaba mi oldum jdndjjddwarcrew kızlar bunu arastırmıstım cok saglıklı bısey suanda elını emmesı merak etmeyın
hem elını tanıyor hemde vucuduna bagısıklık ıcın mıkrop sokuyor
ellemeyın emsın yavrucaklarım.bıda bızımkı
![]()