2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kaç kere dışarda gezmeye çıkmaya niyetlenip yarı yoldan döndük ortalığı yıkıyor ağlarken ya😂 sen kız çocuksun bu kadar ağlanır mı ya sanki etini koparıyoruz çocuğun 😂duyanlar iskence ediyorum sanacak öyle bi ağlama 🫢
He bir de çığlık çığlığa ağlamaları, kafenin ortasında 😂

Bunu bende merak ediyorum ay sonunda sağlık ocağından gelecekler unutmazsam bir sorarım senin bebeğin de çok ağlakmı ağlakların ortak özelliğimi acsba 😂
Kendi aşırı pozitif doktorum sordum ( bazen onu o hastaneye reklam olsun, anne babalar sık sık güzel şeyler duymaya gelsinler diye koymuş olmalarından şüpheleniyorum 😂) normal dedi. Herşeye normal diyor o da. Mesela 23 derecelik havada sadece bez ve body li uyuyabiliyormuş. Her foto attığımda pijamalıysa azarlıyor falan 🤣. Salı günü randevumuz var İnşallah soracağım tekrar bir baksın

Taş çıkarttım derken😮

@ipeksi19
Müjde mi isterim 😁ben içine kadar kantoron sürüp kayısı hoşafı içmiştim kaşımtı arttı acı da otururken başlamıştı hala da dokununca acı var ama rahat çıktım inananamadım bende geçen cam parça sı cıncık derler bizim orda çıkarmıştım resmen wc ye giderken eşime bağırıp çağırırsam aldırış etme diye diye gittim ve perişan da olmuştum hemen yine kantaronu içine kadar sürdüm hametan mavide sürüyorum arada ama yüzeysel sürmek işe yarmaıuor bende elimdekiler bunlar sağlık ocağı 2 saat mesafede hastane ise daha da uzak yapacak bişeyim yok 😢

Kızlar ben annemle cok kötü kavga ettım ya.bılıyosunuz dogumdan berı sureklı beraberız benım bebıs bıraz zor bı bebek oldugu ıcın,son zamanlarda kv ler gelıp bebege bakmıyor dıye(bunu ısteyen benım bu arada,cagırsam gelırler nıye gelmesınler)soylene soylene gelıp bana yardım etmeye basladı kal dıyoruz koşa koşa eve gıdıyor falan bana çok batıyordu bunlar.dunde cok zor bır gun gecırdım ve annem bahceye gıttı ben o haldeyken.hatta kayınpederı cagırdım bı yarım saatlıgıne kolum koptu cunku artık,bende cok sınırlendım bahcemı onemlı yani bu cocuk acmı tokmu napıyo.ısı gucu kv yı elestırmek esımı elestırmek,ya haklı bıle olsa yapmaması lazım gelir.neyse yani çocuk bakmak zoruna gitti bende gelme bida istemıyorum senı dedım.birsuru bıseyler soyledım o da cektı gitti bıde bıgun felc kalırsam senın yuzunden dedı tobe tobe naptıysam ben sankı,valla ınsanın kendı annesıde olsa hıc halden anlayam yok ınsan yapayalnız bır varlık bu dunyada bunu anladım.bidada cagırmam ama cok sınırım bozuldu

kızlar selaaamm, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir, bebişlere alışabiliyor musunuz? Rutin oturttunuz mu daha düzenli hayata geri döndünüz mü ajajjsjsksk EVET diyen olursa dövecem 😂

Kızlar benim bebişin ayakları titriyor birkaç saniyeliğine özellikle sinirlendiği zaman. Önceden sadece emerken oluyordu şimdi daha sıkılaştı. Normal mi bu? Aynı şikayeti olan var mı aranızda?
Hisgeldin bacim... Valla birileri bir yerlere bir şeyler oturttu ama nereye ne oturtuldu bilmiyorum sjbdjejdjdj sadece bebisten sonra düzenli kiyafet yıkanıyor hayatimdaki tek rutin o jdndjjdjdjd gerisi Allah ne verdiyse 😂😂😂
Ay ben de aynı durumdayım. Hala tuvalete çıkmaktan korkuyorum. Ikınırken sanırım orayı da diktiler ama söylemiyorlar shahjajajsj. Hala dikiş varmış gibi hissediyorum
Korkmuyorum artık ama tükendim yani her gidişimde de acıyıp kanamasanda duzelse bu basurlar....
Annesiyle mükemmel geçinip kavga etmeyen yoktur heralde muhakkak arada tatsızlıklar oluyor sende hassassın tabi bu dönemde eminim dırdır çekecek durumda yada birilerini sakinleştirecek durumda değilsin, ama şu dersi çıkarıyoruz ki yalnızlık en güzeli tabiki onlar çok değerli bende annemle tartışırım bazen ama bizde ki şöyle olur benim abık sabık hallerime alınır içine atar alınır içine atar anlatmazda bir anda alakasız biryerde patlayıverir bana neye uğradığımı şaşırırım küser konuşmaz ağlar falan kv de de hemen eşime şikayet eder sofrada çatal eksik olsa, ya ben sizin tribinizümi çekmeyemi yaşıyorum, şuan bu köyde rezil oluyorum istediğim hiçbişeyi yapamıyorum dışarı çıkamıyorum hastayken dinlenemiyorum yatamıyorum gece 3-4 saati geçmiyor toplam uykum ama yalnız olmayı seçiyorum mecburen
Katılıyorum, benle kimse kalmadi kocam baktı 😅 ilk 2 gün kv yanimdaydi o kadar sağolsun yemek gönderdi yeto kendi annem zaten sehir dışında iki hafta sonra gelebildi ancak... Ama iyi yani böyle ben de bunalıp sıkılır kavga da ederdim herhalde 😂 çünkü karışıyorlar ister istemez çocuk üşümez diyorum yinr de uzerine ince battaniyesiyle birlikte alıyor kucağına kv.... Anlatamiyorsun o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi diyorum hatta kafamda biraz daha uzaklaşma planlarim var nasipse....
Hoparlörün yanına koy 😂 sesi karışır salonda.
Ay tövbe şaka yaptım.
Bebeğim olunca ben sjdnskjdjsndjdj

Hisgeldin bacim... Valla birileri bir yerlere bir şeyler oturttu ama nereye ne oturtuldu bilmiyorum sjbdjejdjdj sadece bebisten sonra düzenli kiyafet yıkanıyor hayatimdaki tek rutin o jdndjjdjdjd gerisi Allah ne verdiyse 😂😂😂

Korkmuyorum artık ama tükendim yani her gidişimde de acıyıp kanamasanda duzelse bu basurlar....

Katılıyorum, benle kimse kalmadi kocam baktı 😅 ilk 2 gün kv yanimdaydi o kadar sağolsun yemek gönderdi yeto kendi annem zaten sehir dışında iki hafta sonra gelebildi ancak... Ama iyi yani böyle ben de bunalıp sıkılır kavga da ederdim herhalde 😂 çünkü karışıyorlar ister istemez çocuk üşümez diyorum yinr de uzerine ince battaniyesiyle birlikte alıyor kucağına kv.... Anlatamiyorsun o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi diyorum hatta kafamda biraz daha uzaklaşma planlarim var nasipse....

Alintilarin yarisini yazmamisim rezwlet ......

Delallll Delallll taş derken taş gibi anlamında ama cidden taş yani taş cikartsam aynı etkide olurdu diye düşünüyorum ejhdjejdjdjd

Acelya A Acelya A valla işe yaramasina sevindim ss alam belki lazim olur sjdbjejdj

Hoş buldum canım, artık sık sık geleceğim. Ne yapıp ne edip sanki bir şeyler kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Burası bana huzur veriyor 💚

Kendi aşırı pozitif doktorum sordum ( bazen onu o hastaneye reklam olsun, anne babalar sık sık güzel şeyler duymaya gelsinler diye koymuş olmalarından şüpheleniyorum 😂) normal dedi. Herşeye normal diyor o da. Mesela 23 derecelik havada sadece bez ve body li uyuyabiliyormuş. Her foto attığımda pijamalıysa azarlıyor falan 🤣. Salı günü randevumuz var İnşallah soracağım tekrar bir baksın
23 derece odada ben yorganla yatıyorım nasıl bu bebeyi donla yatırayım yahu🥲
Sor bana da haber ver
Üstünğ örtmeyin 23 derece ideal tek kat ile durabilir diyorlar ama benim ayaklarım donuyor iki kat çorap giyiyorum hava 23 dereceyken ben yapamıyorum dediklerini valla iki pijama iki zıbın biri kısa kol biri uzun kol üstünede bir ince takım giydirip ğstünü örtüyorum yoksa onunda eli ayağı buz kesiyor yapamaıyorım maalesef

Sor bana da haber ver
Üstünğ örtmeyin 23 derece ideal tek kat ile durabilir diyorlar ama benim ayaklarım donuyor iki kat çorap giyiyorum hava 23 dereceyken ben yapamıyorum dediklerini valla iki pijama iki zıbın biri kısa kol biri uzun kol üstünede bir ince takım giydirip ğstünü örtüyorum yoksa onunda eli ayağı buz kesiyor yapamaıyorım maalesef
Ben de onu diyorum, çorapsız gezemiyorum evde. Bir yandan bir sürü video izliyorum çorap giydirmeyin beyin gelişimine iyi gelmiyor diyorlar. Gece kolsuz atlet le kundaklıyorum yoksa terliyor. Acaba üşüdüğünden titriyor olabilir mi ya. Ama sen bayağı sarıyormuşsun seninki neden

Düğüne gidicem kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye 😂
Canım karışmak gibi olmasın ama bence götürme çocuğu, biz eşimin yeğeninin kınasına gittik çocuk sesten sürekli irkilip durdu ağladı sesten korktukça, aşırı yordu ses onu ve covid kaptık 12 gün hastanede yattık daha tövbe bir yere sokmam çocuğumu :(

Canım karışmak gibi olmasın ama bence götürme çocuğu, biz eşimin yeğeninin kınasına gittik çocuk sesten sürekli irkilip durdu ağladı sesten korktukça, aşırı yordu ses onu ve covid kaptık 12 gün hastanede yattık daha tövbe bir yere sokmam çocuğumu :(
Kuzenimin düğünü ben gitmesem olmayacak kınada bi bakarım düğünde olamzsa kaynanamla evde bırakırım ya kınada sorun çıkarsa hemen annemlere giderim yakın zaten

Kuzenimin düğünü ben gitmesem olmayacak kınada bi bakarım düğünde olamzsa kaynanamla evde bırakırım ya kınada sorun çıkarsa hemen annemlere giderim yakın zaten
Benim bebiş usluydu ama sesten çok korktu ve uyurken bile birden ağlamaya başladı, keşke anneme bırakıp gitseydik diye pişman oldık biz de. Yakınsa mantıklı dediğin canım inşallaj güzel geçer 🙏🏻

Kaşıntı maalesef çatlak belirtisi kızlar ne yapacağız ya. Ben şuanda magnezi calsine diye bir toz ile tuvalete çıkıyorum. En azından iyileşene kadar yara oluyor şekil yapacağım. Yoksa sürekli kanadında iyileşmez. Sulu yemek yedim 1 hafta yine kanadı çareyi o tozdan buldum gibi dün akşam içtim 2. Kez ama bir numara yok. İlk içtiğimde çok iyiydi çok sıkışan varsa o halde tuvalete gidip kanatmaktansa libalaks diye lavman var. Emzirenler kullanıyor onla bir vücudu rahatlatır sonra o tozla gidiyorum her şeyi de yiyorum çünkü diyetten psikolojim bozuldu. Şeker çıkmıştı hamileyken de yapmıştım

Ay bilmiyorum ya nolacak halimiz nsbsjsbd artık gülüyorum psikolojim mi bozuldu ne olduysa 🫠 eşime şakalar yapıyorum hala g*tüm düştü tuvalette diye sjnsjsjsjjsjs beni ilk buraya yazdığım günkü fena etmişti çok kotuydum taş çıkarttim resmen zaten o zarar verdi hemoroide büyük ihtimalle jssjdjjd ondan sonra kanadi genel olarak ondan önce yoktu....
Benim ezelden beri olan çatlağım hiç kaşınmaz mesela gebelikte çıkan hemoroidim çok kaşınmıştı ama. Çatlakla ilk uğraştığım dönemler proctolog kurtarmıştı beni. Tabii kabız olmamak şartıyla, yoksa hiçbir ilaç işe yaramıyor.

Sor bana da haber ver
Üfffff bu sıcaklık meselesi beni de çıldırtıyor. Ev 24'e düşünce benim totom donuyor, çocuğa dokunuyorum buz gibi. Ama çıplak durmalıymış, oldu😅 25'te de örtüyorum ben üstünü daha terlediğine şahit olmadım.

Üfffff bu sıcaklık meselesi beni de çıldırtıyor. Ev 24'e düşünce benim totom donuyor, çocuğa dokunuyorum buz gibi. Ama çıplak durmalıymış, oldu😅 25'te de örtüyorum ben üstünü daha terlediğine şahit olmadım.
Her insan gibi bebeller de farklidir bazısı sıcağı sever bazisi sevmez bazisina sıcak dokunur hemen isilik olur gibi gibi. O yüzden ben çok takilmiyorum evdeki derecenin de aşırı doğru olduguna da inanmıyorum ama bizim ev genel olarak soğuk yeni yeni hava sicaklayinca evin için kendi kendine 23 falan olmuştur herhalde serin yani. Ama kat kat giydirmiyorum fazla göğsü sıcaksa okeyim çünkü kat da giydirsem el ayak hiç ısınmıyor jdndjsjjdjd ne soğukta nr sıcakta tutmamaya çalışıyorum işte içgüdüsel olarak... Kendi yorgani var onu kolunun altından sikistiriyorum öyle uyuyor 😅 bi de yenidoğan patikli altlarin ayaklari olmuyo artık kestim pijama gibi corapsiz uyutuyorum 😆😆😆 öğle yani çok da takilmamak lazım öyle de büyüyor böyle de ama zibinla zor ya dışarı zibinla çıkarıyorum bugün çıkardım çok sicakri çünkü ama evde donar cocuk 🥹🥹

Back
X