- 22 Ekim 2024
- 4.061
- 9.678
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dik tutsamd a ters tutsamda bu bebe çıkarıyor hepsiniBen de instadan bir paylaşım görmüştüm özellikle kolik reflüyü tetikliyormuş. 1 saat önce emzirdim. Biraz fazla da emdi ama. Normalda dik pozisyonda tutarım ama diken üstündeyim sürekli ha kusacak diye. İşin garip yanı emdi emdi emdi hepsini çıkartı sonra da gülücüklerle uyudu. Niye emdi ki o zaman
İos sa eğer karışık tı indirmesi ben bir ay çabaladım kolay dı ama yapamıyordumGünaydın kızlaaarrkk uygulamasını nasıl kullanıyorsunuz, bildirimleri falan nasıl görüyorsunuz? Ben crome’den bir sekme açtım onu hiç kapatmıyorum
daha kolay bir yöntemi var mı?
Yok ya yazimimciları üsendi veya bütçe ile alakalı olarak bunu tercih etmişlerdir belki bilmiyorum ama bu aslında tam olarak mobil uygulama da değil yani nsbsjsbdjsjndnsn keşke bana deseler gel androidini yap şu forumun diye.... Ah ah skdbsjdbsjbdİos sa eğer karışık tı indirmesi ben bir ay çabaladım kolay dı ama yapamıyordumwarcrev in attığı yerden indiriyorsun siteden indiriliyor ilginç bşr şekşlde ben hep store den zannediyordum
![]()
Emerken kendisi belki hemen dkısa sürede doyuyodur ama doysa bile icmeye devam ediyodur biz de daha doymadi diye fuusnuyoruzdur ve doymasina rağmen emdiği icin ve az zaman geçtiği için o ihtimali düşünmüyor olabilir miyizDik tutsamd a ters tutsamda bu bebe çıkarıyor hepsinibabasının omzuna kusmuk yolu yaptı
dikmdursun diye hep omuza alıyoruz genede çıkıyor huyları bu demekki bende sütüm boşa gidiyor diye üzülüyorım bazen
Kamgurular benim belime olmuyoKanguru kullanmaya başlayan var mı? Kaçıncı haftada başladınız?
Yenidoğandan itibaren diyor ama korkuyorum tabii kalça mevzusundanKamgurular benim belime olmuyo(((((( iki tane var bende cevremden verdiler ama bedenleri mi var bunların bilmiyorum
ikisi de vucudumda düzgün oturmadı
kendim kesip dikersem anc öyle olacak o zamana da ben bu bebeyi kanguruda tasiyamam çünkü ağırlayacak..... Valla modeline göre yenidogandan itibaren kullananlar varmış elindeki ona musait mi ona bakmak lazım diye biliyorum ama çok erken haftalarda onerilmiyor 3 aydan itibaren oluru var bence
Ben çöktümYenidoğandan itibaren diyor ama korkuyorum tabii kalça mevzusundanneyse biraz daha bekleyeyim ben en iyisi. Hiç de denemedim belki bana da olmayacak ayı gibi oldum da hamilelikte
![]()
Herkesin derdi farklı tabii şöyle bir 50 kilo halime dönsem de çökmüş olsam diye geçirdim içimden mesajını okurkenBen çöktümyani ortasını bulmak lazım ciddi anlamda çöktüm doğuma+23 kilo ile girmiştim şuan gebelik oncesinden zayif olma ihtimalim var ve bu normal bir kilo da değil 45 falan biraz kilo almam lazım uykusuzluk ve düzensiz beslenme üstüne rmzirme derken yüzüme bakan cokmussun diyor biliyorum ama üç kişiden ikisi diyince moralim bozuluyor ben de istiyorum sağlıklı görünmeyi ama benim de sürecim böyle napalim sjdnjdjd yüzüme söyleyince de ha diye duzelmiyor ki
Ben var ya ekmek dünyamdı ekmek arası her şeyi yerim kahvaltida dahi ekmek dolu yerim... Yani yerdim sjsbsjdbjd doğumdan sonra ekmekle aramiza küslük girdi basur yüzünden nsbdjdbdjjd korkuyorum o yüzden tuketmemeye çalışıyorum fazla hamur pogaca vs yoksa pizzalar yapardim pogacalar kek börek anbssndbjd hepsi mazide duruyor bir an önce iyileşsem de yesem keşke diyorumHerkesin derdi farklı tabii şöyle bir 50 kilo halime dönsem de çökmüş olsam diye geçirdim içimden mesajını okurkenbenim de gecem gündüzüm yok ama nasıl veremiyorum anlamadım 30'dan sonra kilo vermek zor diyorlardı doğru galiba. Hamur işine abansana her allahın günü açma simit falan yiyorum nefisss
![]()
Ay kıyamam hamursuz bir hayat düşünülemezBen var ya ekmek dünyamdı ekmek arası her şeyi yerim kahvaltida dahi ekmek dolu yerim... Yani yerdim sjsbsjdbjd doğumdan sonra ekmekle aramiza küslük girdi basur yüzünden nsbdjdbdjjd korkuyorum o yüzden tuketmemeye çalışıyorum fazla hamur pogaca vs yoksa pizzalar yapardim pogacalar kek börek anbssndbjd hepsi mazide duruyor bir an önce iyileşsem de yesem keşke diyorummetabolizma ile de alakalı sanırım ben de 30 dan sonra büyük ihtimalle aldığımı hemen veremem gibi geliyor şuan vermek için hiçbir sey yapmadim ama kayıp gittiler resmen 50 falan olsam iyiydi aslında ama 46 civarı cidden hastalıklı gibi oluyor snsjsjdkdnjd çocuk gibi hissediyorum kendimi sıskalıktan
Şuruptan onceki gun 5ml içtim sadece en dipteki ölçü kadar. İctigimden beri fıs fıs sürekli ve daha sık wc çıkartıyor dün mesela kanamadi ama acıdı ve dün açıdığı için kesin bugün de minicik peceteye gelecek kadar kanadı sadeceaşırı mutluyum neşeliyim iyileşmesine dair umudum arttı valla kremi de sürerim iyileşme sürecine girer artık sonra gelsin hamurlar ekmekler
ekmeksiz makarna yiyemeyen insanin sınavı da ekmekle oluyormus demekki ,
![]()
(kusura bakma her konunun sonu b*ka bağlanıyor ama bütün dertlerimin anası bu jsbdsndjdb)
Ay benim de canım çekiyor da aşırı baharatlı sütümü etkiler diye garip bir düşünceye girip yemedim hiç (çok süt verebiliyormuşum gibiBi de cikofte(( çok canım çekiyor ama korkuyorum jabsjsbdjsbdj
Malesef hamursuz cidddden hayat düşünemiyorum zor oluyo instada önüme çıkıyor yemek istiyorum ama korkarak aşırı fazla çiğneyerek nadiren yiyorum işteAy kıyamam hamursuz bir hayat düşünülemezişe yaradığına çoook sevindim
ilaç varsa kesin kullan kaka yumuşamışken. Yoksa o haline aldanma sertleştiği an tekrar başlar
iyileşsin iyice. Kusura da bakmıyorum ya benim midem bulanmaz hiç böyle şeylerden, insanlık hali hepimizin popişiyle bir derdi olmuştur
![]()
Bebiste alerji vs yoksa bence yediklerimiz çok dokunmuyor. Ben aşırı acı dışında yiyorum istedigimi bu popiş mevzusu olmasa daha çok yicem de ondan yemiyorum yani baharatı da zaten sksnsjjd arada yiyebilirsin bakarsin etkileniyorsa ona göre yemezsin zaten denemeden bilemeyiz djndjdjd cikofteyi acısız yiyorum genelde öyle dene çok canın cekiyorsa djnddkd ben doğumdan sonra yemedim işte keşke doğumdan önce yiyip gitseymişim dkkskskdjdAy benim de canım çekiyor da aşırı baharatlı sütümü etkiler diye garip bir düşünceye girip yemedim hiç (çok süt verebiliyormuşum gibi)
Benim de bırakmaya gönlüm hiç razı değil yavrumu belki ücretsiz izne ayrılıcam ya da müdürümle konuşup az ders isticem 6aylık olmuş olacak ama kıyamıyor insan ya@begonvil1985 canım benimki de 9 haziranda bitecek, bence pazartesi de dahil almalısın raporunu. Bayram tatilini uzatırlarsa bir hafta uzatmazlarsa 2 hafta rapor alıcam ben de. Seminerde yavruyla gideceğim okula. Şaka maka bitti gerçekten ama asla yeterli değil, bence annelik iznini 1 yıla uzatmaları lazım, gerçekten o süreden önce gözün hep arkada kalacak. Ben halen nasıl bırakıp gideceğim okula diye düşünüyorum![]()
Canım doğum raporunda yazıyordu bir bak istersen, ben mebbise falan hiç bakmadım varsa netden bakacağım onu da bilmiyorumBenim de bırakmaya gönlüm hiç razı değil yavrumu belki ücretsiz izne ayrılıcam ya da müdürümle konuşup az ders isticem 6aylık olmuş olacak ama kıyamıyor insan yabi de bu izin bitişini kendiniz mi sayıp hesapladınız debn dr öğretmenim de mebbiste ya da başka yerde yazıyor mu ya
Ayy çok kolaymış yaptımİos sa eğer karışık tı indirmesi ben bir ay çabaladım kolay dı ama yapamıyordumwarcrev in attığı yerden indiriyorsun siteden indiriliyor ilginç bşr şekşlde ben hep store den zannediyordum
![]()