Psikolojin memene yansır etkiler ama bu pakolojik bir ağrı olamaz o acıyı bende çektim daha neler psikolojikmiş, bende aynı sıkıntıdan sağlık ocğaına gitmiştim ağlıyorum yatamıyorum kalkamıyorum yel değse şişleniyordu sanki doktor anlamadı ne olduğunu bekletti bekletti beni o sırada bilgisayara baktı bişeyler yazdı uzun uzunmn hah dedim bu internete yazıp bakıyor ben birdaha sana gelirmiyim krem yazdı gönderdi zerre faydasıda olmadı aslında hemen sağım yapılıyormuş hastanede tedavi ediliyormuş,bunun acısı hiçbişeye benzemiyor, neden sağım yapalım dememiş doktor, hastanede ki makinalar çok daha kuvvetli evimizdekinden ,mastit ateşle titremeyle beraber gelir, ateşin ve titremeb yoksa süt birikmesi vardır tıkanıklık vardır muhtemelen ama buda çok acı yapar canım ben şu şekilde kurtulabiliyordum
Öncelikle korkma ağlama sıkıntı yapma üstesinden geleceğim diyip gülümse,
Mememi Sıcak suya sokup canımı acıtarak masaj yapuyordum iki elimin arasına alıp sağ sol çeviriyordum parmağımla oval masajlar bastırarak sıkıştırara canın acımalı ki süt harekete geçsin tıkandıysa açılsın bu şekilde hemen arkasına emzirme ve sağım memeyi boşalt, hemen arkasına soğuk uygulama iki saate bir tekrar et geçirmeden, ilk başta düzelmez sonra bir bakarsın ki biranda geçmiş hiçbişeyin kalmamış 2 günde etkisi olur en geç