2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben de Eylül'de ücretsiz izne çıkıcam bir yıl. Sonrasını kara kara düşünüyorum. İşte ayrı mesai, evde ayrı mesai. Bebeyle çalışmak çok zor.
Ben öğretmenim şu an izin bitti iki haftalık rapor sonrası seminerlere bebemle gidicem eylülde de baslıcam ama sürekli emdiği için nasıl olacak bilmiyorum

ya ağustos gibi emzirmeyi azaltıcam sağıp vermeye gecicem ya da belki kendi de azalır süt zaten kilo almıyor az alıyor mamaya geçilir.

Eşimle dönüşümlü bakıcaz o ya öğlen 1 akşam 9 ya da gece vardiyasına geçecek benim zaten dersler 08:00-11:20 arası oluyor o şekilde ayarlıcsz. Çalışma saati az diye izne çıkmayı düşünmüyorum ama çok olsa izin gerekirdi

Dün üstadı ararken fark ettim kendi yazdığı mesajlar yeni adıyla görünüyor ama yapılan alıntılarda eski adı görünüyor😂
Alintilari da guncelleseymis bari ne işime yarayacak sjbdjsjdkdn
Kp niye temizlik işlerine karışıyorki 😁valla ben önceden var gücümle yapardım her gitmeme kv evini baştan sona temizlerdim kaynımın kıyafetlerine kadar katlar düzlerdim sonra baktım ben bir halta yaramuyorum evine adım atmayaN eltim daha iyiymiş benden şimdi gene herşeyini yapuyorum en son doğum için gittiğimizdede misafirlerine kadar ağırladım kendisi kıpırdamaz çünkü evide hep süpürdüm topladım ama şöyle bir yöntem buldum ben yapmazsam eşime şikayet ediyor elinden geleni yapıyor bende görüntüde yapıyor gibi görünüyorum odayı topluyor gibi görünüo herşeyi alıp çekmecelere sokuşturuyorum mutfaktada asla düzlemem hiçbişeyi ortadaki bulaşıkları yıkar çıkarım üstünden üstünden süpürürüm asla böyle yapamam normalde ama kendi istedi napim kendi çok pis zaten benim pis yaptığım iş bile pırıl pırıl ediyor evi😂sende eve girip üstün körü sokuşturup gelseydin sonrada al yaptım babacığım 🥰😂
O her şeye öyle canim 🫠 bunu kv düşünüp soylememis sen ne karisiyosun sjxbjd eşim de sabah calisiyordu evin oralardaysan bize bi cay koysana demiş mesela skxbjshdjdhdh anla diye anlattim o yüzden takmiyorum artık o öyle skjdjdjdkdjd ama hamileyken çayı bitmiş ben sordum çay getirim diye baya önce bitmiş kiyamamis bana ondan istememiş 🥹🥹bunlari da düşününcehiç takilmiyorum hitseydim de toparlayacaktim salonla mutfağı sadece zaten gerisine ellemem dip köşe de yapmam gerek yok 🫠 hasta olsalar vs neyse de alistirmaya gerek yok insan oğlu nankör biraz suan degisle de sonradan olabilir....
Kızlar menenjitleri yaptıran var mı. Cuma günü hem rota hem 2 menenjit olacak korkuyorum valla ateşten
Ben dün rita ve bir menenjit yaptirdim. İkisi birden yapiliyo muymuş ki bizim doktor recete ederken rota için 3-5 menenjitin birine 3-6-13
Diger menenjite 6-13 demiş 🥹 aşırı huysuzluk yapmadı ateş de olmadı henüz umarım daha da olmaz. Sadece rotadan mi bilmiyorum karnı agrir gibi mizmiz biraz uykuya pirtlayamadan gecemedi 🫠🫠

Atistiriyorum ben kendim eşim de aynısını şekil o an ne yiyelim diyip yiyoruz bazen dışardan bazen kahvaltilik .. bazen yemek yapabiliyorum kendimde o enerjiyi görünce 😆

Yaptır gitsin bacimmmm çok erken yani 3 olacaksa da şimdi değil dnbdbd kafayi yer insan senin minik kuşlar zaten 🥹 diggat edin
3 zor bacım 2 ideal. Ben şu an cıldırmak üzereyim birinin Lgs si ergenliği diğerinin kıskançlığı ilgi ve oyun isteği diğerinin mama sevdası. Kocam artık peşimde bitmedi mi lohusalık derken annem de ameliyat olacak. Ücretsiz izin de bştti iş başlıyor harikayım ölmedim pardon yıkılmadım ama ayakta da değilim

3 zor bacım 2 ideal. Ben şu an cıldırmak üzereyim birinin Lgs si ergenliği diğerinin kıskançlığı ilgi ve oyun isteği diğerinin mama sevdası. Kocam artık peşimde bitmedi mi lohusalık derken annem de ameliyat olacak. Ücretsiz izin de bştti iş başlıyor harikayım ölmedim pardon yıkılmadım ama ayakta da değilim
Allah kolaylık versin inşallah ergenin tripleri kesilir bir an once de az da olsa rahatlarsin, odtancayi da kocan oynatsa belki kafan rahatlar biraz 🥹 gerçekten zor ben tekine zor yetisiyorum

O her şeye öyle canim 🫠 bunu kv düşünüp soylememis sen ne karisiyosun sjxbjd eşim de sabah calisiyordu evin oralardaysan bize bi cay koysana demiş mesela skxbjshdjdhdh anla diye anlattim o yüzden takmiyorum artık o öyle skjdjdjdkdjd ama hamileyken çayı bitmiş ben sordum çay getirim diye baya önce bitmiş kiyamamis bana ondan istememiş 🥹🥹bunlari da düşününcehiç takilmiyorum hitseydim de toparlayacaktim salonla mutfağı sadece zaten gerisine ellemem dip köşe de yapmam gerek yok 🫠 hasta olsalar vs neyse de alistirmaya gerek yok insan oğlu nankör biraz suan degisle de sonradan olabilir....
Kv kp öfkem yeşilleniyor bunları gördükçe ben bu yaz gitmemek için yol yapıyorum gidersem de sürekli emzircem üst katta 🤣

Kv kp öfkem yeşilleniyor bunları gördükçe ben bu yaz gitmemek için yol yapıyorum gidersem de sürekli emzircem üst katta 🤣
Ben öfkemi de attım gitti resetledim kendimi kv ye karşı o mevlüt olayindan sonra goresim yoktu kendi kendime düşünüp hasta olacaktim saldım gitti. Kaynım da bir sonrski hatasina bakar şimdilik onu da saldim 😂 canımı sıkanın canını çıkarırım artık ama şimdi değil 🥰 emzir gitsin sndbhsbd zaten çocuk huzursuz oluyor başka yerdeyken genel olarak eğer öyle olursa senin işin daha kolay olur odaya cekilmek için sjhdhwhdjsjd

Allah kolaylık versin inşallah ergenin tripleri kesilir bir an once de az da olsa rahatlarsin, odtancayi da kocan oynatsa belki kafan rahatlar biraz 🥹 gerçekten zor ben tekine zor yetisiyorum
Ergenin tripleri ayrı sınavı ayrı odasını toplamıyor misafir geliyor giriyoruz birbirimize sofrayı toplaması sadece mutfağa taşıyor. Bir de masrafı hiç bitmiyor her gün link atıyor yüz maskesi saç bakım ürünü mezuniyet kıyafeti yazlık kıyafet iç çamaşırı

Ergenin tripleri ayrı sınavı ayrı odasını toplamıyor misafir geliyor giriyoruz birbirimize sofrayı toplaması sadece mutfağa taşıyor. Bir de masrafı hiç bitmiyor her gün link atıyor yüz maskesi saç bakım ürünü mezuniyet kıyafeti yazlık kıyafet iç çamaşırı
Yeni nesil sıkıntı ya ben hiç böyle değildim galiba :( kv ler fenayken gelin olduk, bebeler fenayken de ana...... Şansımı seveyim

Ben öfkemi de attım gitti resetledim kendimi kv ye karşı o mevlüt olayindan sonra goresim yoktu kendi kendime düşünüp hasta olacaktim saldım gitti. Kaynım da bir sonrski hatasina bakar şimdilik onu da saldim 😂 canımı sıkanın canını çıkarırım artık ama şimdi değil 🥰 emzir gitsin sndbhsbd zaten çocuk huzursuz oluyor başka yerdeyken genel olarak eğer öyle olursa senin işin daha kolay olur odaya cekilmek için sjhdhwhdjsjd
Odaya değil direkt üst kata çekiliyorum ;) her gün diyorum ki bizi uyandırmayın geç kalkıyoruz 8 buçukta bilmem kim geldi sizi görmek istiyor yav o saatte bilmem kim niye geldi. Kafası biraz giden bir babaannemiz var o da çocukları görmeye geliyor kapıyı kilitlemeyi unutmuşum baktım odaya giriyorlar annesi de babaannesi de eşimin üst örtmeye çocuğa bakmaya çocuğu almaya diye.

Odaya değil direkt üst kata çekiliyorum ;) her gün diyorum ki bizi uyandırmayın geç kalkıyoruz 8 buçukta bilmem kim geldi sizi görmek istiyor yav o saatte bilmem kim niye geldi. Kafası biraz giden bir babaannemiz var o da çocukları görmeye geliyor kapıyı kilitlemeyi unutmuşum baktım odaya giriyorlar annesi de babaannesi de eşimin üst örtmeye çocuğa bakmaya çocuğu almaya diye.
Kilitlemek şart ya biz de ilk bayramda ordaydik giden gelen girmek istedi kv de hayır diyemedigi için sinir kupuydum o gün. En son ağladım da öyle ciddiye aldi beni annemle eşim ..... Evt annem de ordaydi dksnskjd

Kilitlemek şart ya biz de ilk bayramda ordaydik giden gelen girmek istedi kv de hayır diyemedigi için sinir kupuydum o gün. En son ağladım da öyle ciddiye aldi beni annemle eşim ..... Evt annem de ordaydi dksnskjd
Cidden yatak odası ayrımı yok çocuk olmasa da giriyorlar normalde onlarda kalıyorduk bundan üst kata geçtik soğuk da olsa UFO falan aldık. Bebek uyandı sandık diye geliyorlar. Biz duymayacağız sanki. Bunu oğlunda yaptılar şimdi yeni bebekle daha gitmedik ama olacakları biliyorum. Ona göre orası yatak odası değil oğullarının odası

Back
X