2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Cidden yatak odası ayrımı yok çocuk olmasa da giriyorlar normalde onlarda kalıyorduk bundan üst kata geçtik soğuk da olsa UFO falan aldık. Bebek uyandı sandık diye geliyorlar. Biz duymayacağız sanki. Bunu oğlunda yaptılar şimdi yeni bebekle daha gitmedik ama olacakları biliyorum. Ona göre orası yatak odası değil oğullarının odası
Bencillik bu kadar ogullarini sevip seni saymayacaksalar evlendirmeselermis turşu kurabilirlermiş sinir bozucu

Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Canım endişlenme ama tedbiri de elden bırakma. 2 ay kontrolü gelmiş doktor muhakkak bakar. Benimki kafasını tutuyor mu takip ediyor mu vs hepsine bakmıştı 2 ay kontrolünde. Bakmazsa da söyle mutlaka

Bencillik bu kadar ogullarini sevip seni saymayacaksalar evlendirmeselermis turşu kurabilirlermiş sinir bozucu
Evlendirmediler zaten biz evlendik ;) hatta bir kere evlendik boşandık tekrar evlendik. Benim kızım ilk eşimden diye beni istemediler bekar oğlumuza dul çocuklu kadın olacak diye. Biz evlendik huzur vermediler boşandık sonra eşim ben ailemden vazgeçtim görüşmeyeceğim seni istiyorum diye geldi yine evlendik. Sonra ben barıştırdım onları baktılar ben olmayınca oğulları da yok konuşmuyor sonra biz seni çok sevdik yanlış düşündük cahiiliğimize ver falan dediler köyde herkes beni sevince ama sonuçta sürekli bir laf sokma vs oluyor ben de diyorum istesem oğlunu göremezsin öyle susuyor susunca ;)

Kızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor
Benimki de mama içiyor önceden gece dahanuzun uyuyordu buara zaten herşeyi huyu tamamen değilti ama yine de genel olarak bir kere 2-3 gibi uyanıyor bir de sabah 6-7 gibi daha güne başlıyor . Bu durum bazı geceler özellikle numaralar neredeyse saat başı kalkıyor dönemsel atak felan nirşeydşr diyorum geçmesini bekliyorum . Biberon normalde uzun uyutuyor genel olsrsk
Ozaman normal demekki benimkide emmiyo başından beri canım 3 de yada 5 de kalkiyo bide 6 da işte son zamanlar bide sünnet ettirdik ilaç kullaniyo oda uyku yapiyo galiba

Ben öğretmenim şu an izin bitti iki haftalık rapor sonrası seminerlere bebemle gidicem eylülde de baslıcam ama sürekli emdiği için nasıl olacak bilmiyorum

ya ağustos gibi emzirmeyi azaltıcam sağıp vermeye gecicem ya da belki kendi de azalır süt zaten kilo almıyor az alıyor mamaya geçilir.

Eşimle dönüşümlü bakıcaz o ya öğlen 1 akşam 9 ya da gece vardiyasına geçecek benim zaten dersler 08:00-11:20 arası oluyor o şekilde ayarlıcsz. Çalışma saati az diye izne çıkmayı düşünmüyorum ama çok olsa izin gerekirdi
Benim de dün bitti raporum 🥹 o kadar da uğraşmıştım dönemi kapatmak için ama olmadı 😂😂 doğum iznine ayrıldığım haftasonu doğurdum çocuğumu 😂😂dün okula gittim ne yapalım diye, müdür dedi bu hafta için rapor al ama haftaya etkinlik haftası olduğu için sıkıntı olmaz dedi. Seminerlere ben de minik kuşumla gideceğim mecburen. Eylül için heyet raporu düşünüyorum ben canım, ne kadar zorlayabilirsem artık şansımı zaman kazanmaya çalışacağım..

Evlendirmediler zaten biz evlendik ;) hatta bir kere evlendik boşandık tekrar evlendik. Benim kızım ilk eşimden diye beni istemediler bekar oğlumuza dul çocuklu kadın olacak diye. Biz evlendik huzur vermediler boşandık sonra eşim ben ailemden vazgeçtim görüşmeyeceğim seni istiyorum diye geldi yine evlendik. Sonra ben barıştırdım onları baktılar ben olmayınca oğulları da yok konuşmuyor sonra biz seni çok sevdik yanlış düşündük cahiiliğimize ver falan dediler köyde herkes beni sevince ama sonuçta sürekli bir laf sokma vs oluyor ben de diyorum istesem oğlunu göremezsin öyle susuyor susunca ;)
Helal olsun kız dize getirmişsin yine vicdan sahibisin de goeusturmussun ayağını denk alsinlar 😆

Bende yatarken süt veriyom gece duruma göre süt veya mama veriyom aslında uyusun diye mama veriyom ters etki edio 🤣
Ben alakası olduğunu sanmıyorum çok çünkü hep meme alarak gittik 8 de uyuyorsa 7.30 hibi emzirmis oluyorum. Bazen sabaha kadar tık yok 🥹 bazen de çok da emse yine uyanıyor yani açıktıgi için uyanmiyor ama uyandiysa o an aciktigini anliyor bana öyle geliyor

Benim de dün bitti raporum 🥹 o kadar da uğraşmıştım dönemi kapatmak için ama olmadı 😂😂 doğum iznine ayrıldığım haftasonu doğurdum çocuğumu 😂😂dün okula gittim ne yapalım diye, müdür dedi bu hafta için rapor al ama haftaya etkinlik haftası olduğu için sıkıntı olmaz dedi. Seminerlere ben de minik kuşumla gideceğim mecburen. Eylül için heyet raporu düşünüyorum ben canım, ne kadar zorlayabilirsem artık şansımı zaman kazanmaya çalışacağım..
Bakacak kişi belli mi yoksa izne kesin çıkacaksan tabi son zamana kadar kullan rapor mazeret ne varsa

Ben alakası olduğunu sanmıyorum çok çünkü hep meme alarak gittik 8 de uyuyorsa 7.30 hibi emzirmis oluyorum. Bazen sabaha kadar tık yok 🥹 bazen de çok da emse yine uyanıyor yani açıktıgi için uyanmiyor ama uyandiysa o an aciktigini anliyor bana öyle geliyor
Oyyy aman uyusunlar yaaa gece zor bide sağım yapıyorum

Kızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor

Ozaman normal demekki benimkide emmiyo başından beri canım 3 de yada 5 de kalkiyo bide 6 da işte son zamanlar bide sünnet ettirdik ilaç kullaniyo oda uyku yapiyo galiba

Bende yatarken süt veriyom gece duruma göre süt veya mama veriyom aslında uyusun diye mama veriyom ters etki edio 🤣
Normal canım, ben kendi uyanmadığı sürece kaldırmıyorum artık ama sağolsun 2-3 saatte bir kalkıyor acıktığı için. Mama da enteresan bir şekilde doping etkisi yapıyor çocukta bir enerji geliyor 😂🥰🥰 mamadan yarım saat sonra ancak uyuyor, ancak sindiriyor. Ben gece için bir de mamayı 120’den 90 ml’e düşürdüm, hem sindiremiyor hem de fazladan gaz yapıyor, gerçekten farketti.

Hip Compiotuc kullanıyorum bı ara Bebelac Gold denedim oda sanki öyle ama benim ogla gazlı bebek zaten
Ben de onu kullanıyorum canım ama çocuğa bu aralar sabaha karşı bir gaz yüklemesi geldi, ben gece emziriyordum o da önden gelen şeklerli ve gazlı sütü emip uyuyakalıyordu, o da gaz yapıyor ve baktım kendi topuğuma sıkıyorum, gece emzirmeyi bıraktım, sağıp vereceğim artık. bir bardak süt çıkıyor günde onu da gündüz vereceğim artık. Kakası hep yeşil çocuğun gazdan 🥹🥹🥹

Yeni nesil sıkıntı ya ben hiç böyle değildim galiba :( kv ler fenayken gelin olduk, bebeler fenayken de ana...... Şansımı seveyim
Kız sende yeni nesilsin daha ne kadar yeni nesil olacaksn 😄 kayınvalidelerin fena olmasına izin vermeyin valla mesafeli olmak lazım. Bebelerin fena olmasına yapacak bişey yok doğurduk çekecez seve seve 😄

Kız sende yeni nesilsin daha ne kadar yeni nesil olacaksn 😄 kayınvalidelerin fena olmasına izin vermeyin valla mesafeli olmak lazım. Bebelerin fena olmasına yapacak bişey yok doğurduk çekecez seve seve 😄
Yok yok ben de yeni nesilden değilim kuşak olarak Z kuşağı sonrası fena hsbdhsbdjdjd huy olarak da değilim zaten ondan :(((

Back
X