Makarna sevmem ama senin makarna tam yemelik

boyu uzun olacaktir belki ondan boya vermis olabilir

bu ay kilo almamasına rağmen kilosu da fena değil bence takılma bu kadar doktor da bir şeyi yoktur dicek bence
Ay geçmiş olsun canım ya

şifalı corbalardan yemeğe çalış

biri sana baksa iyi olurdu aslında. Eskiden bünye de sağlamdı artık hastalik hastasi olduk genel olarak ondandır
Senin sapsik kız uyumak yerine etrafı izlemek istemiş demekki

keşke azıcık uyusa bu uyjular arası neyine yetmiyor

bugün tam tersi güzelce uyur inşallah
Giydigimi kim söyledi wkshwjdbhejdje onun havlusunu dolayıp banyodan koşar adım kaciyorum sadece ayağım kuru oluyo kaymamak adına nsbdjsjdj bibde banyoya gitmeden bebisin bezi üstü vs her şeyini ayarliyorum kendime de bir ic çamaşırı bir havlu koyuyorum anlık hemen onu giyiyorum başka bir şey yok. Bebişle ilgileniyorum nsbshsbdjsj
Çok agliyorsa banyoda bazen memeye yaklasinca ağzını açıyor benim bebe banyoda da emzirebilirsin xjjdbdjdjdj
Ya iki yane menenjit varmış ya A ve B bakcam ismine yataktan kalkınca atarim buraya. Biri 3-6-13 diğeri 6-13 yani menenjit toplamda 5 tane aşı oluyor 2 de rota 7 özel aşı

ben böyle anladım recetede de iki tane olarak yazılmış çünkü eğer seçenek olarak yazsaydı rotayı da iki secenek yazardi eiye düşünüyorum o yüzden
Senin hamsi kaçta uyudu kiz

benimki de bu ara tam ben uykuya dalmak istedigimde uyaniyo

4. Ay atağı mıydı bi de bu asırlardan sonra istahi mi acildi noldu bilmiyorum tek meme yetmiyo bebeye.... Ağlamaya başlıyor kaldırınca
Evet aynı anda yapiliyor, menenjiti bacağa yaptı rota içiliyor zaten cuk cuk içti

bizde ateş vs de olmadı bu arada sadece karnı gurul guruldu rota kaynakli diye düşünüyorum

uykularında ağlayarak uyandı gazı olduğu için. Uyuturken zorlanıyorum biraz yine pirt varsa onu yapamadan uyuyamiyor

ateş vs olmadı ama olabilir bunda demişti hemşire evinizde bulunsun ateş düşürücü falan durums göre verirsiniz

boş sy bu aydı diğer ay daha yoğun olacak vucudunu yormayalim diyorlarngenelde. Şimdi bunlari vuruldu araya 3-4 hafta koymaya çalışıyorlar öyle hesap etti 2. Doz rotanin da 4. Ay asilarindan 4 hafta sonrasina denk gelmesi lazım yine arada zaman olsun diye sonraki geliş tarihlerini ayarladi, bence de mantıklı olan bu hem 2-3 aşı neyse onu vurulup bir de bunlarla iyice vücudunu yormaya gerek yok
Ben 1-3 mesaisindeydim valla girdim az bir şey okudum ama çok parlıyor ya. Kk kara ekran seçeneği gelmeli..... Devrim gibi olur gerçekten sjbxjsndjdj ben artık gece loş ışık da yakmiyorum kaka yapmadığı sürece. O yüzden telefon aşırı beyaz ışık yayıyor

bakamiyorum yani
Ay gözün aydın belki de düzene giriyordur yavaş yavaş

inşallah bütün bebelerimiz düzenli uykuya geçer artık rahat ederiz hepimiz