2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Neden iki menenjiti ayni anda vurdular ki :( ağır gelmiyo mu yani ondan mi acaba :( şimdi nasıl minik kuşun
Gece 1 de şurup vermiştim düştü geceyi geçirdi şimdi yine 38.5 oldı yine şurıp verdim. Doktor 48 saat devam edebilir dedi işte bakalım inşallah çıkmaz bir daha. Evet 2 menenjit ağır oluyor neden böyle istedi doktor bilmiyorum daha erken koruma sağlıyor işte 2-3 ay tek fark o bence ne kadar erken o kadar iyi mantığında herhalde.

Gece 1 de şurup vermiştim düştü geceyi geçirdi şimdi yine 38.5 oldı yine şurıp verdim. Doktor 48 saat devam edebilir dedi işte bakalım inşallah çıkmaz bir daha. Evet 2 menenjit ağır oluyor neden böyle istedi doktor bilmiyorum daha erken koruma sağlıyor işte 2-3 ay tek fark o bence ne kadar erken o kadar iyi mantığında herhalde.
Geçmiş olsun canım ❤️ doktorun da vardir bir bildiği herhalde görüş ayrılıkları her meslekte var sonuçta 🥹 bize uygulamak düşüyor 😅 sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Geçmiş olsun canım ❤️ doktorun da vardir bir bildiği herhalde görüş ayrılıkları her meslekte var sonuçta 🥹 bize uygulamak düşüyor 😅 sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Amin canım amin geçecek inşallah ama gerçekten anne olduğumu böyle günlerde daha bir farkediyorum. Onun ateşi olup inleyince böyle içim kopuyor. Allahtan annem de eşim de yanımdaydı. Annemi azarladım biraz o sinirle ona üzüldüm. Zaten bir ara o kadar panikledim ki eşim bahçeye çıkarttı zorla bekledm orada yarım saat bebeği sakinleştirdiler öyle girdim. Duşa soktuğumuzda katılır gibi ağladı çünkü.
Herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi ki inşallah yaptıran herkes kolay atlatır.
Nimenrix ve bexsero yaptırdık biz işte isimleri yanlış yazmış olabilir. Tekrarları 5. Ayda sonra 13. Ayda

Kızlar ya bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz benimki çok ağlıyor her seferinde 🤦🏻‍♀️bana taktik verin ya kaynanam yıkıyor hep orda çok ağlıyor bugün kendim evde filede deneyeyim dedim sonuç aynı 😂
Benim de öyleydi filede düşecek gibi irkiliyordu havlu koydum altına önce onu ılık suyla ıslatınca bıraktı ağlamayı

Eki Görüntüle 3604600
Kızlar görün diye atıyorum jsndjdjdknnf saçı bol bir kizce ve artık üst taraf baya yoğun uzun bağlıyorum hatta iki antenli şekilde 😀 sorun şu ki yıkayınca şapka ile eskisi kadar hemen kurduğunu düşünmüyorum 😂 ev tipi, çok gürültüsü olmayan, az üfleyen kurutma makinesi arıyorum önerilere açığım 🥹 tşk
Oy maşallah yerim onun saçlarını 😍🧿

Bana kalsa ben de hep kendim yıkardım da kaynanam görev edinmiş onu ama çocuk da durmuyor onda kendim alıştırmam lazım dedim geçen ama anlamaz illa yıkıcam ben der🤦🏻‍♀️ boşlukta hissediyor büyük ihtimal ya tutuyorum ben de başının altından ama
Bence sen yıkarsan onun dilinden anlarsın bşr süre sonra ağlamaz olur hem annesisin nasıl istiyor sa öyle davranırsın başlarda kv de ben yıkıcam demişti kıyamet koparıyordu bebek ama oda düzgün yıkamazdı allah var ben kendim yıkicam dedim izin vermedi file alalım deidm izin vermedi sen öğrenme bana muhtaç kal ben yıkacağım dedi en son yeter be dedim ben yıkadıkça yıkadıkça alıştı sakşnleşti banyo sonrası masaj da yapıyorum daha da sakinleşiyor

Bence sen yıkarsan onun dilinden anlarsın bşr süre sonra ağlamaz olur hem annesisin nasıl istiyor sa öyle davranırsın başlarda kv de ben yıkıcam demişti kıyamet koparıyordu bebek ama oda düzgün yıkamazdı allah var ben kendim yıkicam dedim izin vermedi file alalım deidm izin vermedi sen öğrenme bana muhtaç kal ben yıkacağım dedi en son yeter be dedim ben yıkadıkça yıkadıkça alıştı sakşnleşti banyo sonrası masaj da yapıyorum daha da sakinleşiyor
Aynen ya benimki de öyle bi başlıyor ondayken ağlamaya zor sakinleştiriyorum sonra onun yüzüne bakıp bakıp gene ağlıyor 😂 anlıyor çocuk da demek ki . Ben bi şekilde kendim yıkamaya alıştırıcam güya bu bana güvenmiyor ondan kendi yıkıyor sanki annesi değilim ben çocuğun bi şey yapacam yıkarken

Yau sizin önünüzde daha yıllar var yaparsınız bebeleri. Ben 33'te 1 taneyi anca yapabildim 2.yi ne ara yapacam bilmem ben napayım😂 gerçi 20li yaşlarım da pek hareketli geçti😆 geçmişe dönsem gene çocuk yapmazdım🤣🤣
Senin ilk bebek miydi yaa ikinci sanıyordum☺️
Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum imom latteyi canım dökülmede azalma olmadı
Bende ondan sipariş verecektim ne alabiliri ki başka alternatif

Makarna sevmem ama senin makarna tam yemelik 😍😍 boyu uzun olacaktir belki ondan boya vermis olabilir 🥹 bu ay kilo almamasına rağmen kilosu da fena değil bence takılma bu kadar doktor da bir şeyi yoktur dicek bence

Ay geçmiş olsun canım ya 🥹 şifalı corbalardan yemeğe çalış:( biri sana baksa iyi olurdu aslında. Eskiden bünye de sağlamdı artık hastalik hastasi olduk genel olarak ondandır

Senin sapsik kız uyumak yerine etrafı izlemek istemiş demekki 😅 keşke azıcık uyusa bu uyjular arası neyine yetmiyor 🫠 bugün tam tersi güzelce uyur inşallah ❤️

Giydigimi kim söyledi wkshwjdbhejdje onun havlusunu dolayıp banyodan koşar adım kaciyorum sadece ayağım kuru oluyo kaymamak adına nsbdjsjdj bibde banyoya gitmeden bebisin bezi üstü vs her şeyini ayarliyorum kendime de bir ic çamaşırı bir havlu koyuyorum anlık hemen onu giyiyorum başka bir şey yok. Bebişle ilgileniyorum nsbshsbdjsj

Çok agliyorsa banyoda bazen memeye yaklasinca ağzını açıyor benim bebe banyoda da emzirebilirsin xjjdbdjdjdj

Ya iki yane menenjit varmış ya A ve B bakcam ismine yataktan kalkınca atarim buraya. Biri 3-6-13 diğeri 6-13 yani menenjit toplamda 5 tane aşı oluyor 2 de rota 7 özel aşı 😅 ben böyle anladım recetede de iki tane olarak yazılmış çünkü eğer seçenek olarak yazsaydı rotayı da iki secenek yazardi eiye düşünüyorum o yüzden 🫠

Senin hamsi kaçta uyudu kiz 😂 benimki de bu ara tam ben uykuya dalmak istedigimde uyaniyo 😂 4. Ay atağı mıydı bi de bu asırlardan sonra istahi mi acildi noldu bilmiyorum tek meme yetmiyo bebeye.... Ağlamaya başlıyor kaldırınca 🥹

Evet aynı anda yapiliyor, menenjiti bacağa yaptı rota içiliyor zaten cuk cuk içti 😅 bizde ateş vs de olmadı bu arada sadece karnı gurul guruldu rota kaynakli diye düşünüyorum 🫠 uykularında ağlayarak uyandı gazı olduğu için. Uyuturken zorlanıyorum biraz yine pirt varsa onu yapamadan uyuyamiyor 🥹 ateş vs olmadı ama olabilir bunda demişti hemşire evinizde bulunsun ateş düşürücü falan durums göre verirsiniz 🌸 boş sy bu aydı diğer ay daha yoğun olacak vucudunu yormayalim diyorlarngenelde. Şimdi bunlari vuruldu araya 3-4 hafta koymaya çalışıyorlar öyle hesap etti 2. Doz rotanin da 4. Ay asilarindan 4 hafta sonrasina denk gelmesi lazım yine arada zaman olsun diye sonraki geliş tarihlerini ayarladi, bence de mantıklı olan bu hem 2-3 aşı neyse onu vurulup bir de bunlarla iyice vücudunu yormaya gerek yok

Ben 1-3 mesaisindeydim valla girdim az bir şey okudum ama çok parlıyor ya. Kk kara ekran seçeneği gelmeli..... Devrim gibi olur gerçekten sjbxjsndjdj ben artık gece loş ışık da yakmiyorum kaka yapmadığı sürece. O yüzden telefon aşırı beyaz ışık yayıyor 😅 bakamiyorum yani

Ay gözün aydın belki de düzene giriyordur yavaş yavaş 🌸 inşallah bütün bebelerimiz düzenli uykuya geçer artık rahat ederiz hepimiz ❤️
Teşekkür ederim ♥️ hastalık hastası gibi dolanıyorum hep biyerim çürüyor 🫠
İlacı içtim ama bebem fışkırarak kustu sabahleyin içtiği sütü heryeri batırdı muhtemelen ona yaramadı gerçi çok sık böyle kusuyor

Ya çok geçmiş olsun canım iki bebeyle vücut yorgunda düşmüştür tabi 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ♥️ ay hastalanıyoruz dinlenemiyoruz üstüne ilaçta alamıyoruz 7/24 mesaide gibi hissediyorum kendimi
Çook geçmiş olsun🙏 grupça sana nazar değdirdik resmen
Teşekkür edeirm canım Estağfirullah bu benim her zaman ki çürüklüğüm😂
Kızlar son zamanlarda bebeğim geceleri sürekli inliyor gözleri kapalı ağlıyor başına gelen var mı
Ih ıh tıs tıs mı yapıyor nasıl sesler çıkıyor

Aynen ya benimki de öyle bi başlıyor ondayken ağlamaya zor sakinleştiriyorum sonra onun yüzüne bakıp bakıp gene ağlıyor 😂 anlıyor çocuk da demek ki . Ben bi şekilde kendim yıkamaya alıştırıcam güya bu bana güvenmiyor ondan kendi yıkıyor sanki annesi değilim ben çocuğun bi şey yapacam yıkarken
Yo biz daha güzel yıkıyoruz valla kv de itiraf etti sen daha güzel bakıyorsun nerden öğrendin dedi iç güdüsel bir durum bilmesende en güzeli ni yapıyorsun sen yapıyorsum zaten onlarda unutmuşlar arrık kaç sene geçmiş aradan 😁

Yo biz daha güzel yıkıyoruz valla kv de itiraf etti sen daha güzel bakıyorsun nerden öğrendin dedi iç güdüsel bir durum bilmesende en güzeli ni yapıyorsun sen yapıyorsum zaten onlarda unutmuşlar arrık kaç sene geçmiş aradan 😁
Evet unutmuşlar gerçekten de ya annelik gerçekten içgüdüsel bi şey çok farklı bi duygu 🫠

Şuan ki kilosu ne kadar peki
Su ab 4700 zaten doğumda 3700 idi 3450 çıktı hastaneden ilk ay 4 kilo oldu ikinci ay 4600 şu an 4700-4750 falan hiç kilo almıyor ama doktor sağ süte bakalım diyor sütün var anne sütü yaramaz diye bişi yok alerjik olabilir başka bir sorun olabilir ya da hep böyle alt sınırlarda bir çocuk olabilir dedi. Sorun yok diyor mamaya gerek yok diyor

Benimki full emiyor süt miktarımı sağıp bakınca doktor mama vermiyor ama kilo almıyor neden acaba 73 günlük olmanız lazım neredeyse bir buçuk aylık 4700
Benimkide salı günü 4840 gr çıktı. Doğum kilosu 3.160. 1. Ayda 1 hafta zayıfladı çocuk daha da toparlayamadık. Çok canımı sıkıyor kilosu. Mama+meme gidiyoruz bizde

Benim de öyle iki ayda da birer hafta kilosu 50 -100 düştüğü hafta oldu
Güzel emiyor dimi? Benimki düzgün ememiyor sütümde çok değil mecbur mama veriyorum. Mama verdikten sonra kilosu geri düşmedi ama değişiyor bir hafta güzel alıyor bir hafta çok az alıyor belli olmuyor

Back
X