2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar ben adet oldum en son gecen yıl hazıranda olmustum hıc ozlememısım😄ama napalım buda gereklı tabıkı.garıp sekılde karnım pek agrımadı benım cok agrırdı ama baya yogun bır sekılde oldum
Bence doğum acısı ağrısı dikişler falan gördük onlardan sonra bu ağrılar sinek ısırığı gibi geliyo bedenimize ben öyle düşünüyorum jsbdhhdjsj

Hahahahshhshaa ayyy az önce de ben bi bok temizlemişim sormayın 4 gündür yapmıyodu kdjsjsjjakakaksks
Babası dedi ki şuna bi baksana kokuyor yapmış sanki, açtım ben de silmeye başladım bi baktım yapmaya devam ediyo ndndndjckkckcs bez doldu en son şektim bezi alttaki alt açma bezine yap oğlum devam dedim 🫠🫠🫠 öyle böyle temizledik rahatlamıştır çocuk artık kdkskskwkaksl

Hahahahshhshaa ayyy az önce de ben bi bok temizlemişim sormayın 4 gündür yapmıyodu kdjsjsjjakakaksks
Babası dedi ki şuna bi baksana kokuyor yapmış sanki, açtım ben de silmeye başladım bi baktım yapmaya devam ediyo ndndndjckkckcs bez doldu en son şektim bezi alttaki alt açma bezine yap oğlum devam dedim 🫠🫠🫠 öyle böyle temizledik rahatlamıştır çocuk artık kdkskskwkaksl
Ben de çözdüm artık açmıyorum hemen ne olur ne olmaz 10-15 dk daha bekliyorum kwbdjendj

Kızlar ben adet oldum en son gecen yıl hazıranda olmustum hıc ozlememısım😄ama napalım buda gereklı tabıkı.garıp sekılde karnım pek agrımadı benım cok agrırdı ama baya yogun bır sekılde oldum
Hayırlı olsun bacım😁nasıl bir duygu bende 2,5 senedir olmuyorum evlendim evleneli daha doğrusu😂

Kız hicbiriniz ev tipi kullanmiyor musunuz havayo aşırı üflemeyen küçük bir şey wkndjehdjehdj
Bende bi tane var canavar gibi çamaşıra tutsan kurutur evelallah. 😂oda bu evde vardı ben geldiğimde evimdeki herşey ikinciel benim, o konuda bir fikrim yok oyğzden onla kurutuyorum hepimzin saçını bir dk sürmüyor çocuklarınki , ben kendime fön çekme aleti gibi bişey aldım fönü çok seviyorum aslında ben alacaktım kızkardeşim doğum günü hediyesi getirdi, buarada geçen hafta doğum günümdü ailem geldi herkes çeşit çeşit hediyeler almış hem bana hem çocuklara eşimde sırıtık sırıtık seyretti 😏benim konudan konuya atlama biçimim 😂 o fön makine sinin sesi kısık bizim diğerine göre bundan sonra hem tarar hem o nu kullanırım dedimdi

Bende bi tane var canavar gibi çamaşıra tutsan kurutur evelallah. 😂oda bu evde vardı ben geldiğimde evimdeki herşey ikinciel benim, o konuda bir fikrim yok oyğzden onla kurutuyorum hepimzin saçını bir dk sürmüyor çocuklarınki , ben kendime fön çekme aleti gibi bişey aldım fönü çok seviyorum aslında ben alacaktım kızkardeşim doğum günü hediyesi getirdi, buarada geçen hafta doğum günümdü ailem geldi herkes çeşit çeşit hediyeler almış hem bana hem çocuklara eşimde sırıtık sırıtık seyretti 😏benim konudan konuya atlama biçimim 😂 o fön makine sinin sesi kısık bizim diğerine göre bundan sonra hem tarar hem o nu kullanırım dedimdi
Ayy nice güzel yaşların olsun inşallah ❤️ mantıklı eğer çok kuaför tipi değilse iş yapar. Bendeki kuaför tipi olduğu için aşırı sesli ve çok üflüyor nxndnd bi tane alıcam bakınıyorum bebişe özel olsun diye 🫠🫠

Aa sende mi ikizlersin 🤗 doğumgünün kutlu olsun 🎂😍🙏🏻

Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bu ara hiç boyatmadım niyetimde yoktuda belkim biraz bakımlı görünürüm😂ne renk tavsiye edersiniz okadar alakam yok konuyla 😂
Seni görmeden vereceğimi tavsiyeler çok doğru olmaz sanki 😊 ama emzirirken açıcı kullanmayın diyorlar istersen ona göre bir renk seç

Kızlar ben uzun süredir sağmayı bırakmıştım bugün sağayım dedim aşırı az süt çıktı, göğüsler terbiye olduğu için mi? Sürekli sağsam alışır herhalde ama moralim bozuldu böylr görünce bilen var mı
Kız benim dün gece 2 kullanımlık mama kalmış farketmemişim, ikisini de gece içti sabaha kalmadı 🥹 sabah elimle ova ova dağdım sol tarafta misket kadar sertlik hissettiğim için elimle sağayım dedim, dünden beri hiç emmedi ve hiç sağmadım, zaten bıraktım sağmayı da, çıkan toplam süt bir öğünde verdiğim mama kadar çıktı 120 ml / bir çay bardağı kadar 🥹🥹🥹 mama olmasa açlıktan ölür yavrucağızım
Kız hicbiriniz ev tipi kullanmiyor musunuz havayo aşırı üflemeyen küçük bir şey wkndjehdjehdj
Ben de mi 😂😂😂
Ayy aynı ben 😂😂😂 ben de hiç hissetmedim biliyo musun, ama benim zaten çok ağrım sızım olmazdı doğumdan önce de. O kadar yoğundu ki 3 günde 24’lük ped bitti yetmedi, normalde 10-12 tane bile yeterdi bana, yatak döşek kalmadı, bir kızımın altını değiştirdim bir kendiminkini 😂😂😂
Canımmm güzel yaşların olsun yavrucağızınla birlikte 🥰🥰 nice güzel seneler

Evet bende ikizlerim 😊 30 Mayıstı benim de doğumgünüm
Senin de güzel yılların olsun doğum günün kutlu olsun baciko 🥰🥰
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bu ara hiç boyatmadım niyetimde yoktuda belkim biraz bakımlı görünürüm😂ne renk tavsiye edersiniz okadar alakam yok konuyla 😂
Eğer açıcı olmadan tutacak bir saçın varsa çoğu renk oluyor mesela benim siyah :( acmadan tutmuyor hicbir renk saçlarım beyazlayinca düşünürüm artık jsbdjsjdj

Senin de güzel yılların olsun doğum günün kutlu olsun baciko 🥰🥰

Eğer açıcı olmadan tutacak bir saçın varsa çoğu renk oluyor mesela benim siyah :( acmadan tutmuyor hicbir renk saçlarım beyazlayinca düşünürüm artık jsbdjsjdj
Seni görmeden vereceğimi tavsiyeler çok doğru olmaz sanki 😊 ama emzirirken açıcı kullanmayın diyorlar istersen ona göre bir renk seç
Açıcı da mı süte geçiyor muş tüh😑elimiz neye değse soluğu sütümüzde alıyor mübarek, birkaç ay sonra sütü azalltığumda düşünürüm zaten gidene kadar bulur okadar zaman😁
Ben beyaz tenli yeşil ela arası gözlüyüm
Kızılı çok seviyorum bana harika geliyor nedense ama akıyormuş kullanması zormuş soluyormuş falan diyor du kullananlar

Açıcı da mı süte geçiyor muş tüh😑elimiz neye değse soluğu sütümüzde alıyor mübarek, birkaç ay sonra sütü azalltığumda düşünürüm zaten gidene kadar bulur okadar zaman😁
Kızılı çok seviyorum bana harika geliyor nedense ama akıyormuş kullanması zormuş soluyormuş falan diyor du kullananlar
Çok akıyor jsbxhddjd kız kardeşimin saç açık kahve kumral arası tonlarda ve kızıl vişne rengi bir boya ile boyuyor açıcı olmadan tutuyor güzel de duruyor ama aşırı akıyor ilk baslarda saçını ne zaman yıkasan havlulara geçecek yapacaksan haberin olsun ndndndnj

4 sene ateş kızılı kullandım, gerçekten çok çabuk soluyor ama yine de ayda 1 falan boyuyordum ben sevdiğim için ilk 2 hafta capcanlı muhteşem duruyor 🥰 kumrala geçtim sonra bakalım sarıya doğru gidicem dkdjsjjwkwlwlx
Çok yakışır sana da bence, beyaz tene her renk gidiyor neredeyse

Back
X