2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar benım bebıtonun iştahı kesıldı yemıyor ya nıye boyle oldukı🥲oluyormu bazen boyle seyler,bugun moralım sıfır ısnımı uzatamıyorum iş yerıyle gorustum uzatırsan donuste yerını bulamayabılırsın tarzında konustular.canım cok sıkıldı gıdıyımde barı ısımın basına oturayım.kadro bir kişi benım oturdugum bolumde ben gıdınce bırı benım yerıme ındı sımdı onun kadrosu dolmus ıkınızden bırını tayın edebılırız dedıler.bebegımı tam 4 aylık oldugu gun yalnız bırakmak aorundayım ıcımde fırtınalar koptu cok uzulmurmukı,ben cunku 24 saatımı ona verıyordum
Gerçekten can sıkıcı bir konuşma olmuş kuzum ama işte dediğin gibi bebelerimize güzel bir gelecek sağlamak için mecburuz bende sinir oldum 1 yıla uzatılacak dediler hala ses soluk çıkmadı keşke çıksaydı da biraz daha rahat etseydik insanın gerçekten bırakası gelmiyor ama her şey onlar için 🙏🏻🌸
Ne zaman başlarsak başlayalım işe dönmemiz bizim içinde bebeklerimiz içinde çok zor olacak maalesef. Ama onların geleceği için ve kendi ruh sağlığımız için çalışmamız gerekiyor. Benimde 4 temmuzda bitecek iznim 2 ay uzatmak için konusacağım ama bakalım olmazsa döneceğim mecbur.
Aile yılı dediler şu doğum iznini bir uzatamadılar gönül isterdi 1 yaşlarına kadar yanlarında kalalım ama maalesef. Hepimiz yaşayacağız. Senin annen mi bakacaktı. Bebeğin emin ellerde olacaksa çok üzmemeye çalış kendini 🙏🏻
Bizimkiler 1 yaşını geçer anca öyle çıkarırlar 🥹 Keşke zamanında söyleseler doğum yardımı gibi bunda bize vursa 🤦🏻‍♀️ Senin kim bakacak canım annen mi ailen de burda mı 😊
Ay sormayın aynısı snbxjdndj çok nazik kızımız bak diye seviyodum bir geğirmeler bir pirtlar ve pırt dediğin gibi nazik bir pırt değil zaten ağzından yaptığı ile oda yankılanıyor 😂😂😂
Ahahh gerçekten yaparken gök gürültüsü şeklinde üstten yaparken adam gibi geğirme 🤣 Ay çıksın da bu gazlar her türlüsüne razıyım 😂

Gerçekten can sıkıcı bir konuşma olmuş kuzum ama işte dediğin gibi bebelerimize güzel bir gelecek sağlamak için mecburuz bende sinir oldum 1 yıla uzatılacak dediler hala ses soluk çıkmadı keşke çıksaydı da biraz daha rahat etseydik insanın gerçekten bırakası gelmiyor ama her şey onlar için 🙏🏻🌸

Bizimkiler 1 yaşını geçer anca öyle çıkarırlar 🥹 Keşke zamanında söyleseler doğum yardımı gibi bunda bize vursa 🤦🏻‍♀️ Senin kim bakacak canım annen mi ailen de burda mı 😊

Ahahh gerçekten yaparken gök gürültüsü şeklinde üstten yaparken adam gibi geğirme 🤣 Ay çıksın da bu gazlar her türlüsüne razıyım 😂
Artık duymaktan ennnnn zevk aldığım ses bu sesler malesef ksnxjshdhshd

@fnd_50 misophonia_ misophonia_ @lulukimki Nilikom34 Nilikom34 bacikolarim napiyorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰 arada uğrayın bir ses edin merak ediyorum inşallah iyisinizdir bebişlere birlikte 🥹
Canımmmm aklımda olup da giremeyişime ne demeli bilmiyorum 🤭
Girince çıkamıyorum burdan 😂 sonrası çocukların vaktinden aldım diye vicdan azabı 😅
Çok şükür iyiyiz. Küçük kızçem iyice ballandı. Gülmeler, ses çıkarmalar derken bizi aşık ediyor kendine. En çok ablasını seviyor sanırım, onu farkedince güldüğü gibi bana bile gülmüyor 😅 Ablamız zaten tam bir küçük anne 🫠 İlk çocuğun kız olması avantaj derlerdi de inanmazdım. Doğruymuş 🥰
Sen nasılsın? İpek kızın nasıl? 😍

Girince çıkamıyorum burdan 😂 sonrası çocukların vaktinden aldım diye vicdan azabı 😅
Çok şükür iyiyiz. Küçük kızçem iyice ballandı. Gülmeler, ses çıkarmalar derken bizi aşık ediyor kendine. En çok ablasını seviyor sanırım, onu farkedince güldüğü gibi bana bile gülmüyor 😅 Ablamız zaten tam bir küçük anne 🫠 İlk çocuğun kız olması avantaj derlerdi de inanmazdım. Doğruymuş 🥰
Bizim de senden bir adım geride gidiyor 🥰 canı isteyince sesli gülüyor 🥹 bir bakış atıyor eritiyor 🤗🤗 çok sevindim iyi olmanıza, güzel artık kıskançlıklar vs varsa da azalmış belli ki 🥰 ben de iyiyimm, ipek uyudukca bakınıyorum işte buralara malûm başka aktivitem yok artık 🥹🥹 arada uğra özletme 😭😭

Bizim de senden bir adım geride gidiyor 🥰 canı isteyince sesli gülüyor 🥹 bir bakış atıyor eritiyor 🤗🤗 çok sevindim iyi olmanıza, güzel artık kıskançlıklar vs varsa da azalmış belli ki 🥰 ben de iyiyimm, ipek uyudukca bakınıyorum işte buralara malûm başka aktivitem yok artık 🥹🥹 arada uğra özletme 😭😭
Çok şükür kıskançlık hiç olmadı. Ama kardeşli hayata adapte olurken kızım biraz daha bana düştü. Bensiz uyumuyor, evde beni göremezse korkuyor. En çok sıkıntıyı büyük tuvaletini günlerce tutup sonra altına kaçırarak yaşattı. Şimdi kardeşine ve yeni düzene alıştıkça tuvalet sorunu kalktı çok şükür, bin şükür. Kıyamam o da daha çok küçük. Yaşına göre çok olgun bir çocuk maaşallah.
Senin de iyi olmana sevindim. Bugün aklımdan seni geçirdim hatta :) Ablam Bursa da yaşıyor, yanıma gelecek 1 haftalığına. Onunla konuşunca aklıma sen geldin 🤗

Benim ailem burda canım ama annemde kayınvalidemde çalışıyorlar. Annemin bir kuzeni var bakmasını istediğim hamileyken söylemiştim seve seve bakarım demişti ama bu hafta ciddi ciddi konuscam bakalım. Artık netleştirmem lazım. Parlaya kim bakacak belli mi?

Oy maşallah bayağı alışmışsınız birbirinize zorluklar gitmiş anlaşılan hep güzel anlaşırlar inşallah canım 😊🙏🏻 Bizimki de öyle cıvıl cıvıl bebek sevmeyi özlemişiz 😊

Benim ailem burda canım ama annemde kayınvalidemde çalışıyorlar. Annemin bir kuzeni var bakmasını istediğim hamileyken söylemiştim seve seve bakarım demişti ama bu hafta ciddi ciddi konuscam bakalım. Artık netleştirmem lazım. Parlaya kim bakacak belli mi?
Benimde annemgil burada canım eşiminkşler memlekette burda olsalarda bakamazlardı yine anneme kalacak sanırım anneme de üzülüyorum parliş 4. Torun kadını kardeşimle hiç boş bırakmadık 😁 Yoruldu pek hevesli değil bakmaya ama bakalım nolcak ☹️😆

Ben de ücretsiz izne ayrıldım. Dün maaşım yatmadı, bi değişik hissettim. Aile yılının yarısı bitti, dediğin gibi ses yok hâlâ. Mecbur 2 yıl kullanacağım, bırakabileceğim kimsemiz yok. 2 yaşında daha minicikken kreşe gidecek. Bazen nasıl vereceğim kreşe diye düşünüp üzülüyorum şimdiden. Büyük kızımda 24 aylıkken kreşe başlamıştı, çok üzülmüştüm. Eski video ve fotoğraflara bakıyorum da bebekmiş resmen. İmkanlar elverse de 3-4 yaşına kadar kendimiz büyütsek ne güzel olur. Eylül de 4 yaşına girecek, tam zamanı bence. 4 yaş öncesi çok erken geliyor gözüme.

Oy maşallah bayağı alışmışsınız birbirinize zorluklar gitmiş anlaşılan hep güzel anlaşırlar inşallah canım 😊🙏🏻 Bizimki de öyle cıvıl cıvıl bebek sevmeyi özlemişiz 😊
Çok şükür canım. Yatıp kalkıp şükrediyorum. İlk 2 ay ne zorladı beni var ya. Anneme kaçmasaydım halim haraptı. Orda geçirdiğim 3 haftadan sonra zaten minik kendini toparladı ve biz kendimize geldik. Biz de öyle bebek sevmeyi özlemişiz. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Sende durumlar nasıl? Ayağın nasıl oldu canım?

Yok gibi aynı devam . Belirtin varmı peki olmaya dair
Umarım en kısa sürede kendine gelirsin düzelir bütün sıkıntıların geçer hayattan aldığın tüm zevkler geri gelir inşallah ❤️🌸

Hayır sanki bir daha hiç olmayacakmis gibi hissediyorum olmasa da olur bence ya 🥹 alıştım böyle rahat geldi bana 🫣

Benimde annemgil burada canım eşiminkşler memlekette burda olsalarda bakamazlardı yine anneme kalacak sanırım anneme de üzülüyorum parliş 4. Torun kadını kardeşimle hiç boş bırakmadık 😁 Yoruldu pek hevesli değil bakmaya ama bakalım nolcak ☹️😆
Bende annem baksın isterdim ama kardeşim daha üni okuyor mecburen çalışıyor kadın.
Annen kıyamaz bakar bence yine 😊 anneler bakınca rahat olur yine insanın içi. Off hiç işe de dönesim yok çok uzak çalıştığım yer. Günde 12 saat kızımdan uzak kalacağım 😔

Umarım en kısa sürede kendine gelirsin düzelir bütün sıkıntıların geçer hayattan aldığın tüm zevkler geri gelir inşallah ❤️🌸

Hayır sanki bir daha hiç olmayacakmis gibi hissediyorum olmasa da olur bence ya 🥹 alıştım böyle rahat geldi bana 🫣
Evet öyle hissettiriyor ama ara ara böyle batma tarzı şeyler de mi olmuyor kasıkta falan 😁

Çok şükür kıskançlık hiç olmadı. Ama kardeşli hayata adapte olurken kızım biraz daha bana düştü. Bensiz uyumuyor, evde beni göremezse korkuyor. En çok sıkıntıyı büyük tuvaletini günlerce tutup sonra altına kaçırarak yaşattı. Şimdi kardeşine ve yeni düzene alıştıkça tuvalet sorunu kalktı çok şükür, bin şükür. Kıyamam o da daha çok küçük. Yaşına göre çok olgun bir çocuk maaşallah.
Senin de iyi olmana sevindim. Bugün aklımdan seni geçirdim hatta :) Ablam Bursa da yaşıyor, yanıma gelecek 1 haftalığına. Onunla konuşunca aklıma sen geldin 🤗
Ay ne güzel ya olsun yine çoğu kardeş ilişkisine göre daha az sıkıntılı olmuş maşallah 🥰 🧿 hep böyle güzel anlaşsin bebitolarin ❤️ herkesin bir telden bursada bir şeyi var herhalde nsbxbdbdjd ben de ara ara geçirdim hepinizi aklımdan dedim bi yoklayayim 😂 ilk dogurdugum haftalarda senin de çok desteğin oldu bana buraya yazmakla destek mi olur deme bana iyi gelmişti o yüzden hiiic aklimdan cikmiyosunuz hicbiriniz 🥹🥹🥹

Evet öyle hissettiriyor ama ara ara böyle batma tarzı şeyler de mi olmuyor kasıkta falan 😁
Evde cıbıl ayak şort atlet veya üstsüz gezdiğim için mutfağın haliyi da kaldirdik benim ev de soğuk baya o yüzden soğuk aldıkça ağrı oluyor veya ilişkiden sonra bazen kasik bel ağrıları bazen bacağa da vuruyor ama eminim soğuk aliyorum ondan yani dnbxndnd olmak mi iyi olmamak mi yani normalde regl kaçınca şişkinlik olur vücut sıkıntıya girer ya şuan da öyle mi oluyor yoksa sıkıntısız 2 sene de gitse gider mi acaba 😂

Back
X