2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Eşinin ve çevrenin desteğiyle, kötü anıları unutup durumu kabullenerek ve güzel anılar biriktirerek atlatacaksın bu süreci eminim ki 🙏🏻 bizlerle de konusmaya calıs bence. Mesela burası olmasa muhtemelen bende lohusa depresyonuna girerdim. Belki bencilce ama yaşadığım zorlukları başkalarının da yaşıyor olması beni yalnız hissettirmedi bu süreçte. Bizde senin yanındayız 💐
Ne kadar içten yazmışsın çok mutlu oldum gerçekten 🌸. Hiç bencilce değil akıllıca bence keşke bende gelip burda yazsaydım boğuşmak yerine belki de böyle olmazdı . Şimdi sorunları defterlere falan yazıyorum öyle karşılıksız ..

Sana faydası olmuş ne kadar güzel .. normal bir süreç te kullansaydım belki bende düşünmeden kullanırdım ama işin ucunda bebek olunca çok tedirgin oluyorum 😓.. anne olmak kadın olmak çok zor hep bedenimizle sınanıyoruz gerçekten bunu yükü çok zor . Herşeye rağmen güzel günleri umud ederek yaşıyorum eski halime geri dönme u umuduyla Her sabah gözlerimş açıyorum o gün bi zaman gelecek eminim . 🤲🏻
Hayat normalde de kadına zor, ama anne olunca daha da zorlaşıyor. Ama biz çok güçlüyüz. Bizim yaşadıklarımızın yarısını bile kaldıramaz erkekler. Sana faydamızın dokunmasını iyi gelebilmeyi çok isterdim. Güneşli günlerin tez olsun 🤲🏻

Hayat normalde de kadına zor, ama anne olunca daha da zorlaşıyor. Ama biz çok güçlüyüz. Bizim yaşadıklarımızın yarısını bile kaldıramaz erkekler. Sana faydamızın dokunmasını iyi gelebilmeyi çok isterdim. Güneşli günlerin tez olsun 🤲🏻
Bundan sonra buraya gelip gelip yazıcam dikkatimi dağıtır belki . Sizlerden de fikir almak iyi gelir belki sürecim kısalır . İyiki varsınız canım anneler 🌸🤲🏻 belki yaşadığımız hayat birleştirmez ama yaşanılan şeyler birleştiriyor bi şekilde bir noktada sağolun hepiniz iyiki varsınız ❤️

Bundan sonra buraya gelip gelip yazıcam dikkatimi dağıtır belki . Sizlerden de fikir almak iyi gelir belki sürecim kısalır . İyiki varsınız canım anneler 🌸🤲🏻 belki yaşadığımız hayat birleştirmez ama yaşanılan şeyler birleştiriyor bi şekilde bir noktada sağolun hepiniz iyiki varsınız ❤️
Gel kız gel yaz her şeyi bak ben çocuğun b*kundan tut içimde kalabilecek en ufak canımı sıkan şeyi bile buraya döküyorum kv nin bir hareketi veya kendi annemin hic fark etmiyor. İçimde tutup şişecegime daga taşa bile anlatsan kârdır. Burda herkes anonim anlat gitsin yeter ki iyi ol ❤️ iyi olalım 🌸

Bugün eşim bu saate kadar yoktu evde
Bende ikindin gibi çocukları dışarı çıkarayım dedim üç saat kadar koşuşturduk
En son eve bir türlü geçemedim oğlum hiç durmadan sağa sola koşuyırdu bebeği komşum aldı kucağına sen onu tut dedi
Bebeği avlularına götürdüler bir baktım benimki dudak büzüştürüyor hemen geri getirdiler annecim dedim gözlerine baktım bana da büzüştürdü galiba bana küstü başkasına verdim diye 3 aylık daha ama beni hemen tanımış ne kadarrr güzel bir his bu yaaa 😍😍😍 ergenliğe geldiklerindede suratımızı görmek istemicekler tabi 🥲

Gel kız gel yaz her şeyi bak ben çocuğun b*kundan tut içimde kalabilecek en ufak canımı sıkan şeyi bile buraya döküyorum kv nin bir hareketi veya kendi annemin hic fark etmiyor. İçimde tutup şişecegime daga taşa bile anlatsan kârdır. Burda herkes anonim anlat gitsin yeter ki iyi ol ❤️ iyi olalım 🌸
Sus kız ne anonimi canlı canlı doğurdun burda biz seni nasıl anonim sayalım 😁🤣🤦🏻‍♀️

Bugün eşim bu saate kadar yoktu evde
Bende ikindin gibi çocukları dışarı çıkarayım dedim üç saat kadar koşuşturduk
En son eve bir türlü geçemedim oğlum hiç durmadan sağa sola koşuyırdu bebeği komşum aldı kucağına sen onu tut dedi
Bebeği avlularına götürdüler bir baktım benimki dudak büzüştürüyor hemen geri getirdiler annecim dedim gözlerine baktım bana da büzüştürdü galiba bana küstü başkasına verdim diye 3 aylık daha ama beni hemen tanımış ne kadarrr güzel bir his bu yaaa 😍😍😍 ergenliğe geldiklerindede suratımızı görmek istemicekler tabi 🥲
O büzmeler bizim kızdada başlamış bide bakıp bakıp kıkırdamalar 😁

Senin şu saydıklarının hepsi var bende asıl korktugum tekrar hamile kalmak kahve lekeyi gördüm ve beynime şimşekler çaktı o kadar korkuyorum eşimde korunmadı hiç umarım bi kaza olmamıştır yoksa direk kalpten giderim
Ayyy ben de öyleyim okadar korkuyorum ki bir hamilelikten daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum korunduk ama güvenilir değl neyapacağımıda bilmiyorım midem falan bulansa ağlamaya başlıyorum

Ayyy ben de öyleyim okadar korkuyorum ki bir hamilelikten daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum korunduk ama güvenilir değl neyapacağımıda bilmiyorım midem falan bulansa ağlamaya başlıyorum
Sanki Travma geçirdik hep birlikte doğurmadık 😁🤣🤲🏻 lohusalık denen şey bence 2 yıl olsun süresi 40 gün bana az geldi 😁🤦🏻‍♀️

Benim de bazen kocamım dedikodusunu yapasım geliyor. Yoksa boğazına yapışacam adamın 😂 Çok gözüme batıyor 😂

Ben tüpleri bağlattım ama hâlâ korkuyorum 😂

İnstamomlara bakınca kendimizi kötü hissediyoruz ama burası gerçek dünya 😉
Evet onlara bakınca kötü hissediyoruz ama okadarcığınu bile o çekime hazırlanıp nasıl başladıklarını bile aklım almıyor hadş diyorum hepsi gösteril gerçekte bu değiller peki ya bu çekim işi kolay şey mi düzen tertip gerektiren bişey keşke onlar gibi olabilsek tabi

Bu konuda tek gerçek çekimi begüm berik yapıyor sanırım ona bakınca kendimi görüyorum ama çok daha temiz çok daha pozitif biri sürekli sürekli onu izleyerek toparladım ben halen izliyorum

Benim de bazen kocamım dedikodusunu yapasım geliyor. Yoksa boğazına yapışacam adamın 😂 Çok gözüme batıyor 😂
Kocalar ve öküzlükleri afedersin ..😁 bunların yüzünden bu haldeyiz bazen senin yüzünden diyorum herşey bakıp ters ters ne alaka diyor .. bende böyle mi almıştın lan beni diyip tüm hıncımı alıyorum 😁🤦🏻‍♀️ sus pus yine 😁🤦🏻‍♀️

Evet onlara bakınca kötü hissediyoruz ama okadarcığınu bile o çekime hazırlanıp nasıl başladıklarını bile aklım almıyor hadş diyorum hepsi gösteril gerçekte bu değiller peki ya bu çekim işi kolay şey mi düzen tertip gerektiren bişey keşke onlar gibi olabilsek tabi

Bu konuda tek gerçek çekimi begüm berik yapıyor sanırım ona bakınca kendimi görüyorum ama çok daha temiz çok daha pozitif biri sürekli sürekli onu izleyerek toparladım ben halen izliyorum
Arka planda onlarda neler oluyordur neler ayrıca bi çoğunun çalışanı var yanında yada annesi / kayınvalidesi filan . Gündelikçileri vs vs bitmez yani sen ben gibi kocam ne yiyip ne giyecek derdi falan da yok hiçbirirnin 😁

Kocalar ve öküzlükleri afedersin ..😁 bunların yüzünden bu haldeyiz bazen senin yüzünden diyorum herşey bakıp ters ters ne alaka diyor .. bende böyle mi almıştın lan beni diyip tüm hıncımı alıyorum 😁🤦🏻‍♀️ sus pus yine 😁🤦🏻‍♀️
Ben bekarken nasıl güzel, gözleri ışıldayan bir kadınmışım meğer. 5 yılda göçtüm sayesinde. Çocuklarım olmasa çekmem seni diyorum açık açık 😂

Ben bekarken nasıl güzel, gözleri ışıldayan bir kadınmışım meğer. 5 yılda göçtüm sayesinde. Çocuklarım olmasa çekmem seni diyorum açık açık 😂
Bende dönüp dönüp o ışığı geri getirmeye çalışıyorum 😁🤣 ama ampül patlamış galiba 🤣 aynaya bakıp bir dizi methiyeler diz kendine bu depresif halimle ben öyle ayakta duruyorum valla kimse beni övmeyince iş başa düşüyor 😁

Çocuğa bir saat bakan olsun benim evim onlarınkinden daha düzenli olur 😊 Sıfır destekle çocuk bakarken evleri düzenli temiz olsun da göreyim 💪😂
Begüm Berik i bilmiyorum bakayım bi kimmiş😉

Sanki Travma geçirdik hep birlikte doğurmadık 😁🤣🤲🏻 lohusalık denen şey bence 2 yıl olsun süresi 40 gün bana az geldi 😁🤦🏻‍♀️
Doğurmak sadece eylemde kaldı geri kalan herşey üzerimize yük gibi yapıştı, eşim lohusalığı 10 gün sanıyormuş düzelirsin diyordum falan dedi bende 6 aya kadar sürüyor dedim, Nilikom galiba biz aynı durumdayız bende biara çok farklı bir insana dönüştüm küçücük daha dilimden bşle anlamayan yavrumu hırpalayıp sanki üvey gibi muameleler küçüğü fazlalık gibi görmeler kocama Allahın belası gibi davranmalar derken en son bir baktım avazım çıktığı kadar bağıyorum bütün komşular evlerinden beni dinlemiş saç telinden tut duvarlara kadar tek tek herşeyden nefret ediyorum diye çığlıklar atıyordum bu şırada bebeklerde benimle beraber ağlıyorlardı saçlarımı yoluyordum elime geliyordu buraya da yazmıştım geçen aya kadar böyleydim ben ogün akiama kadar yırtındığım aileme de günğ zehir ettiğim gün oturup düşündüm düzelmem gerek dedim eşime ben isteyerek yapmıyorum deidm oda baktım destek oluyor ha ben o haldeyken sus komşular duyuyor deseydi alıp başımı giderdim heralde herşeyi bırakıp sonra söz verdim kendime bşr daha bağırmayacağım düzelmeye çalışacağım dedim şu begüm berikin videoları karşıma çıktı onu izlemeye başladım kadın herşeyinş çekmiş atmış gayet doğal ama çok pozitif benim neyim eksik dedim vs vs şuan o videolar sayesinde ayakta duruyorum o yaptı bende başaracağım diyerek bir aydır düzelmeye başladım sana da umut olsun diye yazdım bencede bizden elini çekme bende istemedim hamile kalmak 9 ay hamilelik ğç aydır da hayatımda 12 aydır gözümün yaşı dinmedi istemiyorummmm diye diye yapacakmbişeyim yok artık öyle işte 🥹

Bende dönüp dönüp o ışığı geri getirmeye çalışıyorum 😁🤣 ama ampül patlamış galiba 🤣 aynaya bakıp bir dizi methiyeler diz kendine bu depresif halimle ben öyle ayakta duruyorum valla kimse beni övmeyince iş başa düşüyor 😁
Yaa aynaya bakınca gördüğüm kadınla barışamadım bir türlü. Ruhum iyi ama bedenen beğenmiyorum kendimi. 😔 Bakımsızlıktan ve fazla kilolarımdan muzdaribim

Back
X