2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ya bende az önce altını paraya çeviremedim uğraştım uğraştım hesaplayamadım altı üstü grama göre hesaplayacaktım ama olmadı o 35 gram gram olarak kaldı benim seviye anaokulu na düşmüş , benim tüm aile amca teyze hala vs hepside mat hocası yazıklar olsun bana ne diyim
Neyse gbt ye sorayım
Gitme şuna yalancı o 😂

Artık çok kullanmıyorum. Birkaç defa açığını yakaladım, ıspatlanmış bilgiye dayanmayıp doğaçlama yorumlarla cevap verdiği çok oluyordu 😂 “sen kimi kandırıyorsun?” diyorum açıklama yapmaya çalışıyor 😂
Siz baya yüz göz olmuşsunuz 😆yok kıız ben çok kullanmıyorum tablo yapmak uğraştıyor telefondan ordan yaptırıyorum oğlumun uykusu için sağolsun o konuda çok yardımcı bana 🥰diğer oğlum içinde arada beslenme fikirleri alıyorum

Siz baya yüz göz olmuşsunuz 😆yok kıız ben çok kullanmıyorum tablo yapmak uğraştıyor telefondan ordan yaptırıyorum oğlumun uykusu için sağolsun o konuda çok yardımcı bana 🥰diğer oğlum içinde arada beslenme fikirleri alıyorum
Evet kavga ediyoruz. Robotlar ele geçirirse vay halime 😂 kimşleri insanla konuşur gibi konuşuyor “lütfen”, “teşekkür ederim” özür diliyor falan 😂

Artık çok kullanmıyorum. Birkaç defa açığını yakaladım, ıspatlanmış bilgiye dayanmayıp doğaçlama yorumlarla cevap verdiği çok oluyordu 😂 “sen kimi kandırıyorsun?” diyorum açıklama yapmaya çalışıyor 😂
Oooo sen programla tartışma.boyutuna gecmişsin bacım okdr kaptırma kendini😀😀

Diğer adı kelepçe galiba xnxnndnx yumurtalıkların Assa inmesini engelliyo diye biliyorum sndbsbdb ya da spermin oraya ulasmasini ajdbsjdbjsjd hormonluyu bilmem de normali işte kayarsa vs sıkıntı olabiliyor duzenli kontrol ettirmek de lazım yan etkisi var diye biliyorum onun da 🥹 yan etkisiz bir şey yok zaten bizim için olan seçeneklerde sprail spiral değil mi aynı sey oldugunu düşünüyorum yazilisindan emin değilim skndwkkdd
Ay ben benimki hayatta korunmaz diyordum sirita sirita geçen gün bak ne aldım diyor 😆bu yaştan sonra hem almaya utandım hem de bu yaştan sonra niye utanayim ki dedi diyor 65 lira birde diye üzerine ekliyor😆

Evet kavga ediyoruz. Robotlar ele geçirirse vay halime 😂 kimşleri insanla konuşur gibi konuşuyor “lütfen”, “teşekkür ederim” özür diliyor falan 😂
Aynen ben de tekme tokat kavga ediyorum skxbshhdjwndksjjd ilk bizi bulacaklar öldürmek için 😂

Ay ben benimki hayatta korunmaz diyordum sirita sirita geçen gün bak ne aldım diyor 😆bu yaştan sonra hem almaya utandım hem de bu yaştan sonra niye utanayim ki dedi diyor 65 lira birde diye üzerine ekliyor😆
Ya bu da bir sağlık ihtiyacı sonuçta erkekler şey düşünüyor tek gecelik için o işler için almissin gibi bakiliyo gibi hissediyorlar herhalde.hic utanmam geatis var burda girip elimle geze geze alıp çıkıyorum neyinden utanicam evliyim napalim her ay çocuk mu doguralim skbdjsbdksjdjsjdj ama hamileyken perine masajı için jel gerekiyodu aldim ama utanarak insanlar karni burnunda onu mu düşünüyor dicekler diye aksndjhsjshd

Ya bu da bir sağlık ihtiyacı sonuçta erkekler şey düşünüyor tek gecelik için o işler için almissin gibi bakiliyo gibi hissediyorlar herhalde.hic utanmam geatis var burda girip elimle geze geze alıp çıkıyorum neyinden utanicam evliyim napalim her ay çocuk mu doguralim skbdjsbdksjdjsjdj ama hamileyken perine masajı için jel gerekiyodu aldim ama utanarak insanlar karni burnunda onu mu düşünüyor dicekler diye aksndjhsjshd
Sadece pratik değil spontan gelişen bişey için dur şunu bı takayim abes oluyor kalıcı çözüm lazım valla bakalim

Kızlar benim bebe uzun zamandır oturmaya çalışıyor. Geçen hafta itibariyle ara ara kucakta oturtmaya başladım. 2-3 gün sonra da yastık kullanarak bir iki dk oturtcam. Siz başladınız mı
Ben kucagimda oturtuyorum hala. Bi tane oturacagi panda aldim ama kafasi cok dusuyordu, sonra kullanicam sanirim
Güno güno bu gece pek uyumadik 😌
Nazar atildi bak, gecen yazdin guzel uyuyor diye. Ben gecen evde cocuktan iyi bahsetmeyeceksuniz diye teror estirdim , kayinpeder kaka oglum kotu oglum diye seviyordu 😂 bilim insaniyim ama nazara cok inaniyorum😅

Ay ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş 🤣
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine 🤦🏻‍♀️😩

Ay ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş 🤣
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine 🤦🏻‍♀️😩
Benimde bacaklarim dizlerim cok agriyor😒 vitaminlerle alakali diye dusunuyorum en kisa zamanda baktircam d vitamini vercekler buyuk ihtimalle

Back
X