2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ay ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş 🤣
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine 🤦🏻‍♀️😩
Emziriyorsun sanırım de mi, büyük ihtimalle bağışıklığın, direncin düşüyodur

Yaa kızlarr sabah ezanı tum duzenımı bouzyor,hoporlor dıbımızde cocuk hergun uyanıyo ezanda sonrada uyumuyo kısır dongu gıbı bısey oldu resmen.gıdıp imama yalvarcam artık sesını kıs dıye o raddeye geldım🥹😄
Annemlerde kaldığımda aynı şeyi biz de yaşadık ya ezan bildiğin odada okunuyo. Bu yıla kadar bunu fark etmemiştim halbuki senelerce o odada uyudum ama 😄

Ben kucagimda oturtuyorum hala. Bi tane oturacagi panda aldim ama kafasi cok dusuyordu, sonra kullanicam sanirim

Nazar atildi bak, gecen yazdin guzel uyuyor diye. Ben gecen evde cocuktan iyi bahsetmeyeceksuniz diye teror estirdim , kayinpeder kaka oglum kotu oglum diye seviyordu 😂 bilim insaniyim ama nazara cok inaniyorum😅
Ya benim hatam hepsi snxbbsnd ben de nazara inanıyorum tabi de bugünkü cilemin sebebi normalde 7-8 arası uykuya hazırlandığım bebemle eve 9 da girdik. Emzir uyusun 10 oldu yani öyle uykusu vardı ki memede emerken bayıldı çocuk. 1 saat sonra yine uyandı baya ağlayarak çünkü gazı çıkmadığı için alta indi herhalde bir yeri acır gibi agliyodu. Napsam olmadı emziği verdim sakinledi yine bayıldı, böyle 2-3 defa beşiğe aldım koymamla ikinmaya başlaması bir oldu sjdnjdndnxjd en son yatağıma koydum benim kokumda uyur en azından diye uyudu ama ik mik ik mik. 10 defa gözümü acmisimdir bas parmağını emerek kendini uykuya geri dönüyor 😆 ben elini çektiğim an daldı zaten de soeunlu bir geceydi onun açısından 😌 ben de geç uyudum (3) diye bana sıkıntı oldu.... Şimdi uyursa uyucam inşallah
Ay yerim ben bu güzelliği maşallah kuzuya 🧿

Ya ahahah kız ama napalım her şeye kafa yoruyoruz buna da yormayıp biz kullanalım nolur sanki bu kötü bir şey değil bence daha zekiyiz bilem 🤣

Oy kıyamam kuzuya kusması mı devam ediyor gazı mı bar kuzunun ☹️
Gazı cikmadan uyudu o sıkıştırdı gece boyu nsbdbdbhdjd biraz geç uyusun nolcak ki demicem bidaha boyumu. Ölçüsünü aldım yeterli 🫠
Yaa inşallah sağlıkla kavuşmuşlardır iyilerdir insan tanıyormuş gibi üzülüyor forumda böyle şeyler duyunca
İnşallah yoğun olduğu için giremiyordur diyorum ben de 🥹 sağlıklılardir ikisi de

Ay ne konuşmuşsunuz kızlar dün bu saatlerde girmişim en son 10 sayfa bir yüklenmiş 🤣
Size bir sorum olacaktı kızlar kemiklerim çok ağrıyor bu sorunu yalayan var mı bu saatlerde kalkınca özellikle hissediyorum sanki kaburgalarım ağzıma çıkacak regl olcam sandım o da olmadı niye bu kadar ağrıyor hassaslaştı mı iyice anlamadım kırılmaz inşallah bir yerlerim yine 🤦🏻‍♀️😩
Emziriyorsan sütün çoksa kemik erimesi yapar süt üretimi bol bol sıvı magnezyum ne bulursan almalı iyi beslenmelisin canım benim de bacak kemiklerim dizlerim falan ağrıyor

Emziriyorsan sütün çoksa kemik erimesi yapar süt üretimi bol bol sıvı magnezyum ne bulursan almalı iyi beslenmelisin canım benim de bacak kemiklerim dizlerim falan ağrıyor
Bunun için de doktora gitmek lazım dimi :( hsmileyken kullaniliyor mu ? Kalsiyum desteği de lazım bize

ayyy kızlar dün noldu 😂😂😂 bebeyi tek kişilik bazaya yatay olacak şekilde koydum ben de yanındayım tabi, ama arada girip çıkıyorum odadan lakin gözüm de sürekli üstünde.. neyse bu ııhh ııhh diyerek dönmeye çalışıyor ama dönemiyor ben de rahatım tabi dönemiyor diye 😂😂😂 ama bu kıpırdak kendini kafa yönünde ittiriyor, 2 dk odadan ayrıldım bir de geldim ki kafası yatağın kenarına kadar gelmiş 😂😂😂 ayyy aklım çıktı, birkaç hamle daha yapsa aman allahım sonucunu düşünmek bile istemiyorum 🥹🥹🥹aman diyim benim düştüğüm hataya düşmeyin..

E elektroforez kızzz vallahi en çok benim nazarım bile değiyor olabilir, ağzımdan çıkan iyi ne varsa anında tersine dönüyor, bilime inandığım kadar nazara da inanıyorum 😂😂😂
Evet ya :( ben uyudugunda uyuyo bile demiyorum kendi kendime sjxbxjjddk
ayyy kızlar dün noldu 😂😂😂 bebeyi tek kişilik bazaya yatay olacak şekilde koydum ben de yanındayım tabi, ama arada girip çıkıyorum odadan lakin gözüm de sürekli üstünde.. neyse bu ııhh ııhh diyerek dönmeye çalışıyor ama dönemiyor ben de rahatım tabi dönemiyor diye 😂😂😂 ama bu kıpırdak kendini kafa yönünde ittiriyor, 2 dk odadan ayrıldım bir de geldim ki kafası yatağın kenarına kadar gelmiş 😂😂😂 ayyy aklım çıktı, birkaç hamle daha yapsa aman allahım sonucunu düşünmek bile istemiyorum 🥹🥹🥹aman diyim benim düştüğüm hataya düşmeyin..
Aynısı henüz sağ sol yok ama ayaklarıyla kendini kafa üstü ittiriyor sjhdjdjd dikkat etmek lazim

Bu sabah ben 😂😂 sanırım nazara getirdik topluca bebeleri, sabah 7 den beri ıh ıh bir çığlıklar uyumadı hiç. Bende 4 te yattım geberiyorum uykusuzluktan. 4. Ay atağına mı girdi noldu anlamadım gitti. Gece deliksiz uyur sabah doyurur yine uyurdu 10-11 e kadar. Bugün uyumamak için yırttı kendini.

Back
X