2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Seni okdr iyi anliyorumki.. oglum dogdugu haftadan beri ablam ciddi saglik sorunu yaşiyor ve benim pskolojimi ciddi anlamda etkiledi. Kendimi biraksam fena düşerim ama pozitif olmaya kendimi birakmamaya calisiyorum. Allah sifa versin annene de ablamada tum hastalarada 🙏
Ablana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

giny giny aynı kaderi paylaşıyoruz .İki gündür meme reddi yaşıyorum ,zaten daha önce de ara ara reddediyordu ama emiyordu .İki gündür bir şeyler oldu 🥹keşke rahat rahat emzirebilsek kafamız da rahat olsaydı🥲
bu arada yırtınırcasına bağırmayı keşfetti özellikle abisine🤣
Bir yıl aradan sonra okula dönmek çok değişik hissettirdi bana da .Eylülde nasıl yapacağım bilmiyorum daha bakıcı konusunu bile halledemedim .
Keşke rahatça emzirebiliyor olsaydık hiö uğraşmazdık 😔

Merhaba canım ben kahve akıntı pembe şekilde oldum 3/4 gün sürdü sonra bitti 8 martta doğdu bebeğim benimde geçen hafta oldu bu dediğim kanama olayı da
Benim öyle akıntı gibi değil de bildiğin kıpkırmızı kanamam oldu geçen ay da bu ayda aynı şekilde . Regl oldum yani

Orjinal zeytinyağını ben diğer oğluma hep veriyordum halen bugün bile çorbasını yaptım bolca koydum hataydan getirttik hiç kabızlık yaşamıyor içinde vitamin falanda var mış anne sütüne en yakın besin diyordu karatay hatta prematüre bebeklere bile veriliyormuş gelişimleri için konusu geçmişken yazmak istedim🥰
Zeytinyağını biraz ocakta yakıp soğutup o şekilde mi veriyorsunuz. Yoksa direkt zeytinyağını bi şey yapmadan mı veriyorsunuz ? Ya da soğuk sıkım mı aldınız ? Bir de ne kadar veriyorsunuz bi çay kaşığı mı

Kızlar probiyotik kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? Geçen haftalarda bebiş antibiotik içtiği için ishal olmuştu doktor bunu yazmış ama prospektüsünü okuyunca 3-4 yaş için yazıyor numarası da yok doktorun.kullanmadim ishali kesildi ama bugün yine ishal gibi oldu kullandım artık uygun olmasa yazmadı heralde doktor.

Eklentiler

• 1750687980412228580671832582899.webp
    1750687980412228580671832582899.webp
    17 KB · Görüntüleme: 9
Ben okula maaile geldim 2 çocuğum eşim, bugün kurul toplantısı varmış , ve ben bu okulda sadece 3 hafta görev yapmıştım okuldan bihaberim , müdür toplantıya katılma dedi , bugün yırttım bakalım bir sonraki günler Allah kerim 😆
Ben de 3 çocukla gidip okulu yuva olarak kullandım bebeği emzirme dışında bana vermediler dinlenir gibi olacaktım ki oğlum sürekli şikayet etti o küçük diye onla oynamamışlar vs. Ergen de onları bıraktı voleybol oynadı yorucu idi giderken arkadaşım alacaktı ama üç çocuk olunca kalabalık diye istemedim bebek arabası ile gittik okulda bıraktım bebek arabasını sürekli taşımamak için slingle giderim diye düşündüm.

Kızlar goturduk bugun doktora.prebıyotıgebtekrar basladı bıde bı ılac verdı kabızlık varmıs bebekte,ıkı gunde bı kakasını yapması lazım dedı,bıde sabah aksam mamasına ıkı kasık orjınal zeytınyag ekleyecekmısım.rontgen cektı bıde idrar tahlılı aldı,kanda alıyım dedı troıde bakmak ıcın bızde daha kucuk topuk kanında bakıldıya dedık tamam o zaman dedı yaa gelde bu doktora guven sımdı,oglumun kendı doktorunun adanaya tayını cıktı es durumundan gitti adanada olan varsa yazıyım adını cok ıyıydı mukemmeldı,neyse artık rontgenı cektırdım cunku cok ıkınıyor bu sıralar bı tıkanıklık vs olur dıye korktum rotadan sonra olabılıyormus boyle seyler en azından ıcımız rahatladı Delallll Delallll zumrutyaz zumrutyaz
Canım çözülmüş olmasına sevindim 🙏
Biz de 7. Doktora gittik bugün. Yine normal dediler. Bir tanesi mi çıkmaz ya normal demeyen. Acaba sen mama verdiğin için mi böyle dedi

Orjinal zeytinyağını ben diğer oğluma hep veriyordum halen bugün bile çorbasını yaptım bolca koydum hataydan getirttik hiç kabızlık yaşamıyor içinde vitamin falanda var mış anne sütüne en yakın besin diyordu karatay hatta prematüre bebeklere bile veriliyormuş gelişimleri için konusu geçmişken yazmak istedim🥰
Bebeğin süt mü emiyor? Zeytinyağı ona da veriyor musun?

Keşke rahatça emzirebiliyor olsaydık hiö uğraşmazdık 😔
Bende de aynı sıkıntı var, hem emzirme hem mama ağırlıklı gidiyorum, bugün mesela çığlık çığlığa ağlıyor memeyi tutmuyor😞 ve sağım yapmak dediğin gibi çile gece bebek yattıktan sonra bir defa anca sagabiliyorum onda da 30 cc anca çıkıyor daha da moralim bozuluyor.

Kızlar probiyotik kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? Geçen haftalarda bebiş antibiotik içtiği için ishal olmuştu doktor bunu yazmış ama prospektüsünü okuyunca 3-4 yaş için yazıyor numarası da yok doktorun.kullanmadim ishali kesildi ama bugün yine ishal gibi oldu kullandım artık uygun olmasa yazmadı heralde doktor.
Bu dediğinin aynısı gaz damlasinda da var. Bebeğe verildi ama +3 yaş diyor. Sorduk tarım bakanlığına takilmamak için böyle yazıyorlarmis galiba nerdeyse hepsinde+3 yas olarak geçiyor diye biliyorum

Ek gidaya baslayinca herseye zeytinyagi koysak iyi oluyor dimi yoksa her ögüne gerek yokmu
Bir makale gibi bişey okudum adını hatırlayamıyorum malum alzaymırım 😂
Zeytinyağı nın hastalık zamanındaki etkisi ile alakalıydı pozitif etkisi olduğu için ben hergün yemesine özen gösteriyorum başka yağda kullanmıyorum ayy ek gıda zamanı çok eğlenceli bol bol istişare edeceğiz 🥳

Bir makale gibi bişey okudum adını hatırlayamıyorum malum alzaymırım 😂
Zeytinyağı nın hastalık zamanındaki etkisi ile alakalıydı pozitif etkisi olduğu için ben hergün yemesine özen gösteriyorum başka yağda kullanmıyorum ayy ek gıda zamanı çok eğlenceli bol bol istişare edeceğiz 🥳
EVet yaa benim o konuda destege fikirlere ihtiyacim olcak bolbol fikir veririz birbirimize😍😀

Kızlar ocean kan damlası aldım 2. Rota için gittiğimde sorcaktım aman bu ay mı 5. Ay mı gidicem karar veremedim. Teli de yok değişmiş sanırım ulaşılmıyor. Ocean biri almıştı sanırım kaç damla dedi? Bir de tahlil yaptılar mı öncesinde

Ben kullanıyorum 1 aydır kullandığım zaman rahat kakasini yapıyor ve gaz sancilarimiz azaldı

Back
X