- 29 Mart 2024
- 763
- 1.883
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.861
Canım bazen uzun uyuyor 3 uyku yapıyor, bazen kısa uyuyor ama 4 defa. 2. Aydan beri böyle devam ediyor.Bebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bazen uzun uyuyor 3 uyku yapıyor, bazen kısa uyuyor ama 4 defa. 2. Aydan beri böyle devam ediyor.Bebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Kesinlikle ablamı arayacaktım , vazgeçtim dedim en iyisi buraya yazayım , birde hala lohusalık psikolojisi bitmemiş gibi hissediyorum kendimi hala duygusallık , en ufak şeyde sinirleniyorum Bi ben mi böyleyim , herkes yeni çocuklu hayatına uyum sağlamış gibi sankiDuygularını yazabilecek en iyi yere yazdın arkadaşım , dök içini arada kim anlar bizi bizden başka
Eşim yasakladı foto atmamı yaaaBizde bunun konusu çok geçiyouyanıkken görüyorlar ayyynı baba diyolar, bebiş uyuyunca bakıyolar yok kız bu aynı sen diyolar dur dedim bi yapay zekacıma sorayım
o da ağırlıklı olarak babaya benzetti
Ben sordumKızlar bebişlerin kime benzediği konusunda aranızda muhabbet dönüyorsa yapay zekaya sorun çok güzel açıklıyo![]()
İkinizden de almış demek kiBen sordumbana dedi ki, tüz analizi yapamıyorum ama genel itibariylr yüz hattı sana benziyor. Çocuk babasının kopyası ama gerçekten yüzünün şekli ve alnı bana benziyor.
Hahaha eşinin hayal gücü on numaraymış heeEşim yasakladı foto atmamı yaaabirde bakıyormuşum diyor sokak ropörtajlarında sen varsın
![]()
Evet benim geçen sinirlendiğim noktada buydu küçük bir tattışmada bardağı fırlatıp çıkıp gitti akşama kadar kafa dağıttı kendince, peki ya ben ben ne oldum evde iki çocukla işin gücün arasında sinirlerim bozuk bir şekilde kalakaldım o motive olup eve geri döndü ama ben daha çok sinirlendim ister istemez ertesi günde aynı şeyi yapıp çıkıyordu duur dedim bu sefer sen çocukların yanında kalıcaksın ben gidicem onuda kabul etmedi tabiiBöyle durumda bir de babalar bekar gibi evin bir köşesine telefonlarını alıp çekiliyorlar , benim eşim öyle yani ama ben mecbur analık vazifelerine devam.. Bazen de diyorum iyi ki varlar böyle anlarda bile masumlıklarıyla teselli ediyorlar bizikadınlık zor iş...
Onların günahı yok kiHer koşulda kavga da etsen üzülsen de hasta da olsan annelik mesaisinin devam etmesi bazen çok yoruyor insanı, sana bakan boncuk gözlere her daim gülümsemek zorundasın , valla bazen bavulumu toplayıp anamın evine gidesim geliyor , içimi dökesim geldi![]()
Kendi adıma kesinlikle öyle değil, senin söylediğin gibi burda güldüğüme bakma evimde kan ağlıyor yeni yeni toparlıyorum ama halen çok zor dinlenememek de ekstra yoruyorKesinlikle ablamı arayacaktım , vazgeçtim dedim en iyisi buraya yazayım , birde hala lohusalık psikolojisi bitmemiş gibi hissediyorum kendimi hala duygusallık , en ufak şeyde sinirleniyorum Bi ben mi böyleyim , herkes yeni çocuklu hayatına uyum sağlamış gibi sanki
Benim konuştuğum tek yetişkin eşim diyebilirim , bu şehre eylülde geldim henüz komşum yok, çalışmıyorum izindeyim akşama kadar 10 yaşındaki oğlumla konuşuyorum sadece , oysa onlar dışarda işte sosyalleşiyor sinirini enerjisini atıyor , bende anca ev temizleyerek hırsımı gideriyorum o da yarım yamalak olunca daha da sinirleniyorumEvet benim geçen sinirlendiğim noktada buydu küçük bir tattışmada bardağı fırlatıp çıkıp gitti akşama kadar kafa dağıttı kendince, peki ya ben ben ne oldum evde iki çocukla işin gücün arasında sinirlerim bozuk bir şekilde kalakaldım o motive olup eve geri döndü ama ben daha çok sinirlendim ister istemez ertesi günde aynı şeyi yapıp çıkıyordu duur dedim bu sefer sen çocukların yanında kalıcaksın ben gidicem onuda kabul etmedi tabii
Benim ki evde olduğunda yok gibi , hiç bir desteği yok malesef herşeye kendim yetişmeye çalışıyorumKendi adıma kesinlikle öyle değil, senin söylediğin gibi burda güldüğüme bakma evimde kan ağlıyor yeni yeni toparlıyorum ama halen çok zor dinlenememek de ekstra yoruyor
Bak biriyle paylaşımca klasik cümleler kolay olurmu , yapmasaydınız arka arkaya , uyudukkarında dinlenirsin, uyuduklarında evi temizlersin uyudunlarında yemek yaparsın e bacım uyudukları beş saat mı ki ben bunları yapayım ikisinin uykusu denk gelmiyor bikere bugün bir yarım saati denk geldi ilk defa oda, nede olsa eşin evde sana yardım eder eşim evde yok yok müge gibi çemkiricem bigün hep bir işi var dışarda
Sen nerde yaşıyorsun peki , ailene çok uzak mısınıBenim konuştuğum tek yetişkin eşim diyebilirim , bu şehre eylülde geldim henüz komşum yok, çalışmıyorum izindeyim akşama kadar 10 yaşındaki oğlumla konuşuyorum sadece , oysa onlar dışarda işte sosyalleşiyor sinirini enerjisini atıyor , bende anca ev temizleyerek hırsımı gideriyorum o da yarım yamalak olunca daha da sinirleniyorum
Benim ki evde olduğunda yok gibi , hiç bir desteği yok malesef herşeye kendim yetişhttps://www.kadinlarkulubu.com/kadin-gundemi/meye çalışıyorum![]()
Kapının arkası gurbet dermiş rahmetli anneannemSen nerde yaşıyorsun peki , ailene çok uzak mısını
Gurbet ellerde olanlara selam olsun![]()
Samsundayım ailem İstanbulda , eşimin ailesi burda ama ilçesindeler çok karışmaz , gelip gitmezler .. Yeni bir şehir hamilelik , yeni iş ortamı , yeni bir çocuk hepsi üst üste geldi malesef , haftasonu şöyle çocuklarını alıp analarına gidenlere öyle özeniyorum ki , ne büyük şansSen nerde yaşıyorsun peki , ailene çok uzak mısını
Gurbet ellerde olanlara selam olsun![]()
Ben o zaman eline verip gidip yatıyorum ki zorlandın sürtsün burnu diyeBöyle durumda bir de babalar bekar gibi evin bir köşesine telefonlarını alıp çekiliyorlar , benim eşim öyle yani ama ben mecbur analık vazifelerine devam.. Bazen de diyorum iyi ki varlar böyle anlarda bile masumlıklarıyla teselli ediyorlar bizikadınlık zor iş...
Sorma limiti de mi varmış anaa
Eşim yasakladı foto atmamı yaaabirde bakıyormuşum diyor sokak ropörtajlarında sen varsın
![]()
Dovecem öyle birine bi denk geleyim...Kendi adıma kesinlikle öyle değil, senin söylediğin gibi burda güldüğüme bakma evimde kan ağlıyor yeni yeni toparlıyorum ama halen çok zor dinlenememek de ekstra yoruyor
Bak biriyle paylaşımca klasik cümleler kolay olurmu , yapmasaydınız arka arkaya , uyudukkarında dinlenirsin, uyuduklarında evi temizlersin uyudunlarında yemek yaparsın e bacım uyudukları beş saat mı ki ben bunları yapayım ikisinin uykusu denk gelmiyor bikere bugün bir yarım saati denk geldi ilk defa oda, nede olsa eşin evde sana yardım eder eşim evde yok yok müge gibi çemkiricem bigün hep bir işi var dışarda
Olmaz öyle, cok küçük henüz donemiyorsa risk almaKızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Tehlikeli evet ama ben doğduğundan beri öyle yatırıyorum canım gece gündüzKızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Afiyet olsuuuuun cipis kola adamdir sjdbsjjd gaz yapmiyo mu jsnxjsnd ben arada içiyorum bi farkını göremedim henüzBebekleri uyutunca ana baba günü yapmaya karar vedik yazcam sizeeskiden tatlıların pastaların yer aldığı masamızı hazır gıdalar kapladı
![]()