2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Valla bizimki de en derin yüzüstü uyuyor ve mecburen yatırıyoruz diken üstündeyiz ama devamlı sıçrayıp bakıyoruz. Bebe uyuyo biz pek uyuyamamış oluyoruz

Kendi adıma kesinlikle öyle değil, senin söylediğin gibi burda güldüğüme bakma evimde kan ağlıyor yeni yeni toparlıyorum ama halen çok zor dinlenememek de ekstra yoruyor

Bak biriyle paylaşımca klasik cümleler kolay olurmu , yapmasaydınız arka arkaya , uyudukkarında dinlenirsin, uyuduklarında evi temizlersin uyudunlarında yemek yaparsın e bacım uyudukları beş saat mı ki ben bunları yapayım ikisinin uykusu denk gelmiyor bikere bugün bir yarım saati denk geldi ilk defa oda, nede olsa eşin evde sana yardım eder eşim evde yok yok müge gibi çemkiricem bigün hep bir işi var dışarda
Acelya yanlis anlamazsan eşin ne iş yapiyor. Hep evde seninki. Evdenmi calisiyor 😀

Kızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Tehlikeli evet ama ben doğduğundan beri öyle yatırıyorum canım gece gündüz
uyandı yşne ya delircem ..gece korkuyorum yüzüstü koymays ya aslında gayet kurtarıyor kendini gündüz de mesela döndürüyor kafasını yüzüstü sağa sola felan yani ama gece ne bileyim derin uykuda ya farkında olmazsa burnu kapanırsa diye korkuyorum

Gece yatırmayalım bence ya çok korkuyorum ben 🥹nefes alamayacak burnu yere değip kapanacak diye yoksa yüzüstü durmayı uyumayı çok seviyor benimkide🥰

Samsundayım ailem İstanbulda , eşimin ailesi burda ama ilçesindeler çok karışmaz , gelip gitmezler .. Yeni bir şehir hamilelik , yeni iş ortamı , yeni bir çocuk hepsi üst üste geldi malesef , haftasonu şöyle çocuklarını alıp analarına gidenlere öyle özeniyorum ki , ne büyük şans
Samsun'un neresindesin canım

Samsundayım ailem İstanbulda , eşimin ailesi burda ama ilçesindeler çok karışmaz , gelip gitmezler .. Yeni bir şehir hamilelik , yeni iş ortamı , yeni bir çocuk hepsi üst üste geldi malesef , haftasonu şöyle çocuklarını alıp analarına gidenlere öyle özeniyorum ki , ne büyük şans
Tüm yenilikleri sizi bulmuş bu sene
Bende öylelerine özeniyorum ne zaman bizde bu duruma geliriz diyorum ama mümkğn değil maalesef hep uzak olacağım aileme

Afiyet olsuuuuun cipis kola adamdir sjdbsjjd gaz yapmiyo mu jsnxjsnd ben arada içiyorum bi farkını göremedim henüz 😂😂
Ben kola pek içmem ama gaz yapar bence bizde bile yapıyorsa 😄
Hayır o değilde üç gündür nohut yemeği yiyorum çocukcazım gaz manyağına döndü 😆ben hiç dikkat etmiyorum bu gaz meselesine dikkat ettiğimde gaz çok olmuyor mesela bir tane oluyor o gazı çıkartana kadar canımız çıkıyor ama bol gazlı bişey yersem patır oatır çıkarıyor😂

Acelya yanlis anlamazsan eşin ne iş yapiyor. Hep evde seninki. Evdenmi calisiyor 😀
Evden çalışıyor 😂 ama piknikten gelmiyor😂mesela şöyle oluyor haftada 2 günü piknikteler yarında piknik var haftada 2 gün merkeze iniyorlar diğer günlerde iş gereği gitmesi gereken yerler oluyor öyle evde çok durmamış oluyor öğlene kadar sadecem😇ha evde durduğundada misafir çağırıyor😂

Evden çalışıyor 😂 ama piknikten gelmiyor😂mesela şöyle oluyor haftada 2 günü piknikteler yarında piknik var haftada 2 gün merkeze iniyorlar diğer günlerde iş gereği gitmesi gereken yerler oluyor öyle evde çok durmamış oluyor öğlene kadar sadecem😇ha evde durduğundada misafir çağırıyor😂
Ben senin kocanı hep asker sanıyodum niye bilmem yani doğudayız filan dediğin için galiba 😄

Bundan sipariş verdik galiba kimse almamıştı bundan eğer işe yararsa sizede tavsiye ederim 😍

Eklentiler

• IMG_5435.webp
    IMG_5435.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 30

Bu benim çok hoşuma gitti bu kadar şey yapmaları gerektiğini bilmiyordum, ben yeni nesil çocuklar gibi olsun istemiyorum odadan çıkmayan misafire hoşgeldin demeyen yediği tabağı kaldırmayan

warcrew warcrew sen izliypruz demiştin sanırım eşref rüyayı bugün izledik biraz hoşuma gitti senden aklımda kalmış ne izleyelim diye düşünüyorduk buara çok seçiciyim dir ama hoşuma gitti🥰

warcrew warcrew sen izliypruz demiştin sanırım eşref rüyayı bugün izledik biraz hoşuma gitti senden aklımda kalmış ne izleyelim diye düşünüyorduk buara çok seçiciyim dir ama hoşuma gitti🥰
Ben beğendim ya bilmiyorum sezon finali oldu zaten 2-3 ay boş kaldik yine sindjdjdk
Ana bana günü yazmışım yaa ne romantiklik kalmış bizde ne başka bişey 😂ne demem gerekti onu bilmiyorum😂

Kendi kendime yazıyorum kız ben herkesler uyumaya gitmiş
Ben geliştirici hesabımla uğraşıyorum dndbdjdjsnjd romantiklik anca rüyalara kalmış bacim sjdnjsjd

Günaydıın 😇🥰 1 puanla Atanamadığım için evde kös kös oturacağım 😆🤣
Ooo zamanında ben 4 kişi ile atanamayinca evlenip çocuk yaptim kös kös oturamadim bugün bebeleri babanneye bırakıp hali yıkadım ev dağılmış onu topladım akşama bezelye yemeği pilav kızlara makarna çay Faslı deken çocukları uyuttum kendime ayirdigim tek zaman diliminde camasilari katlayıp mi yatsam yarına mi bıraksam muhasebesi yapıyorum birde berbat bir uyku düzenim var sabaha doğru çocuklar uyanmazsa.daha güzel uyuyorum

Back
X