2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Mutfağım büyük değil bu tipler de güzel de daha az yer kaplayan ve kolay yikanan bir şey istiyorum anbshsbdjdj bunlar da cok güzel ama işte yerim yok taşınma durumu da var gittiğim ev bundan küçük olursa da sıkıntı olacak amsbjsdjdj napacam bilmiyorum 😂
İkra kim yaaaa ikea

Hangisi gelmişti marka olarak ya ben de alacaktim da kizkardesimde var diye almadim onu da asel kırmış çingene snbxndndndnx o tarz alicam ben de görüntüyü hatırlıyorum da markasi lazm şimdi eski aktuelleri bulmak zor olcak 😂😂
Piccolo mondi yazıyordu bende dümdüz plastik sandalye, wellgro vs de var aynı tipte trendylda

Ablam vermeseydi İkranınkini alıcaktım çok kibar, ona ekstra bi rahat minder alıcaktım
İkeaninki de güzel ama ipeksi19 ipeksi19 sen kullanmistin galiba onu uzun ömürlü değilmiş o kadar ayak giren kısmı az daha geniş yüksek olursa bence uzun ömürlü de olabilir belki dnndjddj

İkeaninki de güzel ama ipeksi19 ipeksi19 sen kullanmistin galiba onu uzun ömürlü değilmiş o kadar ayak giren kısmı az daha geniş yüksek olursa bence uzun ömürlü de olabilir belki dnndjddj
Aa erkek kardeşimin bebişe onu kullandılar da eşi tavsiye etmişti bana ama bilemiyorum tabi dediğin gibi olabilir deneyimlemek lazım

Kızlar bebeğini gece yüzüstü yatıran var mı ya ? Benimki çok seviyor öğlen yüzüstü yatırıyorum gözümün önünde diye ve yüzüstü yatınca uzun yatıyor genelde sancısı felan olmazsa. Şimdi de akşamdan beti her koydum kalktı en son yüzüstü koydum derin yattı yine . Ama böyle kalırsa korkuyorum gece hiç böyle bırakmadım yüzüstü acaba birşey olur mu ki ya
Ben aşırı sık yatırıyorum yüz üstü. Gece de o şekilde yatıyor hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar neden endişe ettiniz ki ?
Nasıl rahat ederse o şekilde yatıyor zaten. Kendi yüz üstü yatmak istemezse imkan yok yatmıyor zaten ağlıyor. Sırtüstü yapınca susuyor

Ben aşırı sık yatırıyorum yüz üstü. Gece de o şekilde yatıyor hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar neden endişe ettiniz ki ?
Nasıl rahat ederse o şekilde yatıyor zaten. Kendi yüz üstü yatmak istemezse imkan yok yatmıyor zaten ağlıyor. Sırtüstü yapınca susuyor
Cnm işine karışmak gibi olmasinda doktorlar hic onermiyor yuzustu yatrmayi. Ancak gozetiminiz altinda yatirin diyorlar. Yani annesi sensin sen en iyisini bilirsin tabi ama dikkat et bence 🙏

Kızlar bu kabızlık mevzunu aıle hekımınede danıstım bugun hala kaka yok cunku mama yapmıs olabılır dıyor.dogdugundam berı hipp kullanıyorum ama sutum azaldıgı ıcın mamayı artırdım son zamanlarda etkısı olabılır.sız hangı mamaları kullanıyosunuz?kabızlık sorunu yapmayan?bıde yenş mamaya geçişi hemen mi yapacagım yoksa kademelimi

Kızlar çiş rengi hakkında bilginiz var mı ?

Yani bebeğiniz çiş yaptığı zaman bezde sarılık oluyor mu ? Bizim normalde hep beyaz olurdu bez ama son zamanlarda bezde sarımsılık fark ediyorum. Sanki çiş rengi değişmiş gibi . Bilgisi olan var mı

Ya bilmiyorum hani derin uykudayken Allah korusun farketmeden burnu kapanırsa nefes alamazsa diye korkuyorum . Aslında çok düşük ihtimal ama işte insan düşünüyor yine de . Ama gündüz hep yüzüstü yatıyor şok rahat ediyor

Aa erkek kardeşimin bebişe onu kullandılar da eşi tavsiye etmişti bana ama bilemiyorum tabi dediğin gibi olabilir deneyimlemek lazım
Evet kızlar çok iyi yer kaplamıyor ama ne bir konforu bar ne de uzun süre kullanımı ben kullanalı 4 yıl geçti geliştirmişlermidir bilmiyorum ama hiç rahat edemedi bebem biliyorsunuz bir süre sonra hareketleniyorlar kemeri kısa kaldı takılmadı o bacak kısımları çok dar oldu 1,5 yaşından sonra belki daha az oturmak hiç istemedi ama o joie çok konforlu kardeşimin kızı 3 yaşına kadar kullandı oğlu 2 yaşında hala kullanıyor bende muhtemelen joie alırım bakalım karar veremedim ikea da özellikle tombikto bebekler rahat edemiyor #reklam değil tecrübe 🤣

Ya bilmiyorum hani derin uykudayken Allah korusun farketmeden burnu kapanırsa nefes alamazsa diye korkuyorum . Aslında çok düşük ihtimal ama işte insan düşünüyor yine de . Ama gündüz hep yüzüstü yatıyor şok rahat ediyor
Bebeğim ilk başlarda yüz üstü yattığı zaman kafasını çeviremiyordu zaten çok küçüktü. Ben uyurken geri sırt üstü çeviriyordum kafasını çeviremiyor ağrımasın diye. Ama şimdi yüzüstü yatırınca kafasını diğer tarafa çeviriyor. Hem sağa hem sola yatabiliyor yani. Yani kafası yatağa gömülüp o şekilde kalmaz ki kendisi çeviremiyor mu sizin bebeğiniz acaba ondan mı tedirgin oluyorsunuz. Bir de gece uzak mı yatıyorsunuz bebeğe

Evet 😂 eltimin çocukları da gelmiyor artık. Annem fırtına gibi geldi gitti her şey değişti 🧿
KV yavaş yavaş bizden ayrı yaşamak istediğini belli etmeye başladı 😂
Benim eşimde nerdeyse annesine gel bizle yaşa diye yalvaracak off 😀 kadın hem daha genc hem evde kocasi bekar cocugu var ama eşim annesine hasta muhtac muamelesi yapiyor dövesim geliyor bu adamı😀

Evet 😂 eltimin çocukları da gelmiyor artık. Annem fırtına gibi geldi gitti her şey değişti 🧿
KV yavaş yavaş bizden ayrı yaşamak istediğini belli etmeye başladı 😂
Oo hadi gözünaydın ne de güzel olmuş 😄
Benim eşimde nerdeyse annesine gel bizle yaşa diye yalvaracak off 😀 kadın hem daha genc hem evde kocasi bekar cocugu var ama eşim annesine hasta muhtac muamelesi yapiyor dövesim geliyor bu adamı😀
Ay o zaman iyi ki evde kocası var Allah uzun ömürler versin yoksa seninki alır gelir demek ki 😄

Back
X