2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Oo hadi gözünaydın ne de güzel olmuş 😄

Ay o zaman iyi ki evde kocası var Allah uzun ömürler versin yoksa seninki alır gelir demek ki 😄
Bende dua ediom zaten kayinpeder 100 yasina kadar yasasin😀😀 bide bunlarda anneyi en kucuk erkek alirmis yanina. Yani benim sucum ne evin kucuk erkegiyle evlenmek mi😀

Bebeğim ilk başlarda yüz üstü yattığı zaman kafasını çeviremiyordu zaten çok küçüktü. Ben uyurken geri sırt üstü çeviriyordum kafasını çeviremiyor ağrımasın diye. Ama şimdi yüzüstü yatırınca kafasını diğer tarafa çeviriyor. Hem sağa hem sola yatabiliyor yani. Yani kafası yatağa gömülüp o şekilde kalmaz ki kendisi çeviremiyor mu sizin bebeğiniz acaba ondan mı tedirgin oluyorsunuz. Bir de gece uzak mı yatıyorsunuz bebeğe
Aynen öyle benimki de sağa soka çeviriyor kendisi yüzüstü koyunca bir geliyorum sağa çevirmiş bir bakıyorum sola onda sıkıntı yok ne bileyim öyle paniğim biraz galiba tamamen kuruntu. Bide doktorlar yüzüstü önermeyince öyle gece yatırmak içime sinmedi de . Hemen yatağımızın yanında uzak değil bebeğim de

Evet 😂 eltimin çocukları da gelmiyor artık. Annem fırtına gibi geldi gitti her şey değişti 🧿
KV yavaş yavaş bizden ayrı yaşamak istediğini belli etmeye başladı 😂
Hadi gözün aydın ya vallahi benim icim rahatladı burdan derdini dert edinmistim 🥹🥹🥹 🧿🧿🧿🧿
Benim eşimde nerdeyse annesine gel bizle yaşa diye yalvaracak off 😀 kadın hem daha genc hem evde kocasi bekar cocugu var ama eşim annesine hasta muhtac muamelesi yapiyor dövesim geliyor bu adamı😀
Dnbdsbdjdjdjx haber ver

Bende dua ediom zaten kayinpeder 100 yasina kadar yasasin😀😀 bide bunlarda anneyi en kucuk erkek alirmis yanina. Yani benim sucum ne evin kucuk erkegiyle evlenmek mi😀
Kız ne biçim bir şeymiş o öyle bekar olan büyük mü hiç mi şans yok 🤦🏻‍♀️🤣

Benim eşimde nerdeyse annesine gel bizle yaşa diye yalvaracak off 😀 kadın hem daha genc hem evde kocasi bekar cocugu var ama eşim annesine hasta muhtac muamelesi yapiyor dövesim geliyor bu adamı😀
Evlenince kadınlar anneci olur arar vs derler tam tersi değilmi bu erkekler aileleri yle görüşmeden edemiyorlar ben annemle haftada bir konuşurum eşim sabah öğle ve akşam öğünlerinde görüntülü olup herşeyi anlatmak şartıyla konuşurkar 🤣

Kız o adet bizimkilerdede var 😁ama o kabul etmem diyor ortancalar assla zaten kanlı bıçaklı oldular bu konu yüzünden geriye büyük olarakda biz kaldık🤣
İnşallah kp in sonsuzluğun sırrını bulur amin😅

Tatil
Aynı benim eşim, ama kv de bşrtürlü iyileşmiyor kadının sürekli kronik Bi hastalığı çıkıyor , bir ara kalbi vardı sürekli kalbim ağrıyor diye ağlardı sonra bel hastalığı çıktı kalbi tık diye iyileşti sanki , şimdi yanından yel esse ayy ayy belim diyor🥹benim de kp kv nin eli ayağı Allah uzun ömürler versin her ikisine de kendi yaplarında kavruluyorlar

Evet 😂 eltimin çocukları da gelmiyor artık. Annem fırtına gibi geldi gitti her şey değişti 🧿
KV yavaş yavaş bizden ayrı yaşamak istediğini belli etmeye başladı 😂
Yaa bende sevindim böyle olmasına hem biarada yaşamanın yanında onun misafirleri çolukları çocukları torunları vs herşeye yetişmek zorunda kalıyor insan Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin benide gelinlerimin eline muhtaç etmesin annemide kayınvalidemide bu kolay bir durum değil ama benim kv dua ediyorum yayalak kalayımda sizle yaşayayım yatar kalkar bana kim bakacak hangi gelinimle yaşicam der tek dünya daki konusu bu

Evlenince kadınlar anneci olur arar vs derler tam tersi değilmi bu erkekler aileleri yle görüşmeden edemiyorlar ben annemle haftada bir konuşurum eşim sabah öğle ve akşam öğünlerinde görüntülü olup herşeyi anlatmak şartıyla konuşurkar 🤣
Offf benim eş senin eşin ikizi 😀😀😀 tam taamına tarif ettin. Elinde olsaa 24 saat konusur anasiyla

Tatil

Aynı benim eşim, ama kv de bşrtürlü iyileşmiyor kadının sürekli kronik Bi hastalığı çıkıyor , bir ara kalbi vardı sürekli kalbim ağrıyor diye ağlardı sonra bel hastalığı çıktı kalbi tık diye iyileşti sanki , şimdi yanından yel esse ayy ayy belim diyor🥹benim de kp kv nin eli ayağı Allah uzun ömürler versin her ikisine de kendi yaplarında kavruluyorlar
Belli bir yaşa gelmiş insanlar hastalıklarının çıkması kadar doğal bir durum yok annemde öyle artık rahatsızlıkları oluyor ister istemez şu yaşımda bende fıtıktan şüphe ediyorum ama burdaki mesele ince çizgi yük olmak istememeleri ellerinden geldiğince idare etmeleri zor da kaldıklarında tabiki ben ne annemi ne kaynanamı ortada bırakırım annem çok zorluk çekti biara kıpırdayamaz hale geldi ameliyat hemen dediler ol dedim evde kız kardeşim var bakabilecek o olmadı ben varım en aon gelin var ama gelinimiz iyidir güzeldir asla bakmaz evine vs getirmez , olmam kızım kimseye yük olamam kendime baktıramam dedi ameliyat olamadı
Ama benim cin gibi olan kv tamam rahatsızsın ama benden gücün kuvvetin iyi gezmen tozman benden iyi bir bir sıkıntın görünürde yok ille ben gelinle oturup yatayım akşama kadar gelin hizmet etsin e aen böyle yaparsan gerçekten muhtaç kaldığında benim sana bakasım kalacak mu acaba

Tatil

Allah hepsine uzun omur versin aynen😍😀

Yaa bende sevindim böyle olmasına hem biarada yaşamanın yanında onun misafirleri çolukları çocukları torunları vs herşeye yetişmek zorunda kalıyor insan Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin benide gelinlerimin eline muhtaç etmesin annemide kayınvalidemide bu kolay bir durum değil ama benim kv dua ediyorum yayalak kalayımda sizle yaşayayım yatar kalkar bana kim bakacak hangi gelinimle yaşicam der tek dünya daki konusu bu
Amin canım, Allah kimseye muhtaç etmesin. KV bana şey der İnşallah sana da senin gibi gelin nasip olur. Ben de Amin diyorum. Evlenirken KV nin ihtiyacında yardım etmem gerektiğini biliyordum sonuçta. Muhtaç olursa koşarız sonuçta bizim yaşlılığımız nasıl geçecek belli değil, benim de annem var. Eşimin yerine koyuyorum kendimi. Ama bu kadar benim sınırlarımı ihlal edip, saygısızlık gösterip, insan değil eve sığınmış bir üye gibi davranmaya çalışması bütün iyi niyetimi unutturuyor maalesef. Herkes yerini bilecek. KV ile yaşamanın ne olduğunu bilmiyor. Anneme ben evin kiracısı gibi hissediyorum kendimi, beni hiçbir şeye dahil etmiyorlar diyormuş. Annem de: onlar bir aile sen neye karışmaya çalışıyorsun, senin KV hiç burnunu soktu mu size, rahat bırak artık şu çocukları demiş. Ondan sonra bi uslandı. Yani deneyimlerime göre evin iki hanımı olmazmış ya. Artık ben de karşıma oturtup şu şu şu hoşuma gitmiyor, senin zamanında KV şunlara karışsa hoşuna gider mi diyorum bir duruluyor. Yani şimdilik iyi gibiyiz

Back
X