2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar benim bebe gece 3-4 gibi uyanıyor sonra yan yatarak memeyle uyuyor ya arada uyanıp uyanıp emiyo uyuyo falan böyle ama sürekli yan yana yatıyoruz zaten doğdugundan beri beşikte yatmadı hiç benim gibi olan var mı ki değişir mi bu durum acaba sizde uyku durumları nasıl
Benim ilk dort ay hep kendi yatagindaydi da uyku gerilemesiyle yanima aldim, bizde de durumlar ayni, sinirimden agliyorum kac gecedir:( memede uyudugu icin boyle oluyormus, desteksiz uyumayi bilmiyor bebislerimiz. Uyku egitimi alicam ben de hala kendi evimize tasinamadik, gecici sacma bir evdeyiz. Dun gece 6 defa uyandi mesela, memesiz uyutunca 10-15 dakikada uyaniyor bir de nasil duzelticegmi bilmiyorum

Ya böyle şey görmedim süt bozulmuş biberona koymuş getirmiş bana tattırıyor zehir gibi olmuş bende sandımki hafif ekşime var anlamamıştır lıkır lıkır içmemle kusmam bir oldu zehiiiiirrrr olmuş madem böyle olmuş götür döksene anne dedim tamam dedi diğer biberon elindeydi çocuğun al onuda dök dedim yok yok o başka süt dedi , sonra tekrar geri geldi şeyy buda bozuk süttendi dedi e ben sana sordum bu bozuk değil demedin mü bu çocuk bunun hepsini içti dedim aldı sütü bu seferde eşime tattırmaya götürdü bende bağırdım bozuk götür dök götür dökkkk tatmayın zehir gibi derken eşimde içti oda çok kötü oldu oda bağırmaya başladı madem bozuk niye bize içirttin diye bende biryandan sinir küpü oldum bu çocuk zehirlenirse ben bu dağ başında ne yapacağım dedim insan bile bile nasıl saklar bunu, ne bilim ben bişey olmaz dedim dedi ya kaç kere bozuk süt döktük sen kaç yaşına gelmiş kadınsın bozuk süt içilseydi sen niye içmiyordun bu çocuk daha iki ay önce hastane de yatmadımı süt dokundu diye allahımm delireceğim gerçektennnn bide bize diyorki siz siz olun sütü tadın çocuğa vermeyin bozuksa hayat dersimizide aldık sağolsun
canım yaaa nasıl bozuk süt vermiş ben orayı kaçırdım, sağıp dolaba koyduğun süt mü bozulmuş? Nasıl bozulmuş dışarıda mı bekletmiş?

Bir de kızlar ne yaşadım dün temizlik yaparken eşim bebeği uyuyayım dedi zaten bitmişti neyse bebeği bu emzirme yatağı var ya onunla.ayaginin üstüne koyarak uyutuyor hep ayağını da böyle sandalye üzerine uzatıyor neyse bu yatağın uzerinde sandalye ye.koymus saniyelik tam oturacakken bebek dönüp sandalyeden düşmüş ben görmedim o anı koştum bebeğim ağlıyor deli gibi Allah'tan yüz üstü dönmüş eşimde çok korktu saniyelik dedi ama o an resmen oldurexektim sinirden yapılacak iş mi ya dedim o kadar sinirim bozuldu ki gün boyu kontrol ettim.cok.sukur bir sıkıntı olmadı ama içime resmen yumru oturdu düştü dediği an nasıl dizime vuruyorum nasıl yaparsın diye birde bana diyor ki o da korktu sesi çıkmıyor olayın uzerinden zaman geçince konuştuk soğukkanlı ol böyle seylerde olamam arkadaş çocuk sozkonusuysa olamam.kaza bu olabilir ama öngörülebilir bişey bu nasıl yaparsin
Geçmiş olsun canım benim, çarpmış mı bir yere kafasını falan, var mı herhangi bir sıkıntı? Ayyy allahmmm yavrularımızı korusun 🙏

Bir de kızlar ne yaşadım dün temizlik yaparken eşim bebeği uyuyayım dedi zaten bitmişti neyse bebeği bu emzirme yatağı var ya onunla.ayaginin üstüne koyarak uyutuyor hep ayağını da böyle sandalye üzerine uzatıyor neyse bu yatağın uzerinde sandalye ye.koymus saniyelik tam oturacakken bebek dönüp sandalyeden düşmüş ben görmedim o anı koştum bebeğim ağlıyor deli gibi Allah'tan yüz üstü dönmüş eşimde çok korktu saniyelik dedi ama o an resmen oldurexektim sinirden yapılacak iş mi ya dedim o kadar sinirim bozuldu ki gün boyu kontrol ettim.cok.sukur bir sıkıntı olmadı ama içime resmen yumru oturdu düştü dediği an nasıl dizime vuruyorum nasıl yaparsın diye birde bana diyor ki o da korktu sesi çıkmıyor olayın uzerinden zaman geçince konuştuk soğukkanlı ol böyle seylerde olamam arkadaş çocuk sozkonusuysa olamam.kaza bu olabilir ama öngörülebilir bişey bu nasıl yaparsin
Aman ya erkeklerin dikkatsizliği ve gamsızlığı onlar kadar rahat olamıyoruz benim eşimde öyledir sonra bana der çok sinirlisin sakin ol olabilir olamaz tedbirini alıyorsan kaza olur aşmıyorsan gikkatsixlik olur ki bizi sinirlendiren şey o aslında geçmiş olsun Allahım beterinden korusun tüm evlatlarımızı insanın içi gidiyor gerçekten 😕

Kızlar bebişlerin normal kakası nasıl oluyor ya bizimki fazla sıvı sanki? Ama günde 4,5 kez yapmıyor ishall gibi değil yani. İshal olması için sayısı önemli mi yoksa sıvı olması mı önemli acaba

Geçmiş olsun canım ❤️ iyisinizdir inşallah 🥹 sandalye yerine daha güvenli bir sallama yontemi bulmasini öneririm riske gerek yok yani

Benim ilk dort ay hep kendi yatagindaydi da uyku gerilemesiyle yanima aldim, bizde de durumlar ayni, sinirimden agliyorum kac gecedir:( memede uyudugu icin boyle oluyormus, desteksiz uyumayi bilmiyor bebislerimiz. Uyku egitimi alicam ben de hala kendi evimize tasinamadik, gecici sacma bir evdeyiz. Dun gece 6 defa uyandi mesela, memesiz uyutunca 10-15 dakikada uyaniyor bir de nasil duzelticegmi bilmiyorum
Bunu duymuştum ve canlı örneği var yeğenim asel 🥹 ayni saatlerde uyuttuk ve ipek sabaha kadar uyanmadi ama 9-12 arası asel her 30-40 dkda bir uyaniyodu. Memede uyuduğu için destek istiyolar devamlı. Ama çözülür ya bir sürü insan cozebiliyor sıkma canını ❤️

Aman ya erkeklerin dikkatsizliği ve gamsızlığı onlar kadar rahat olamıyoruz benim eşimde öyledir sonra bana der çok sinirlisin sakin ol olabilir olamaz tedbirini alıyorsan kaza olur aşmıyorsan gikkatsixlik olur ki bizi sinirlendiren şey o aslında geçmiş olsun Allahım beterinden korusun tüm evlatlarımızı insanın içi gidiyor gerçekten 😕
Amin amin canım zaten kazaya kimse engel olamaz ama böyle dikkatsizlik sonucu olunca insan ayrı deli oluyor zaten

Kızlar bebişlerin normal kakası nasıl oluyor ya bizimki fazla sıvı sanki? Ama günde 4,5 kez yapmıyor ishall gibi değil yani. İshal olması için sayısı önemli mi yoksa sıvı olması mı önemli acaba

Hiç canını sıkma kuzum benim de böyle sürekli uyanıyo ama agzına meme veriyorum yanında yatıyorum beraber geri uyuyoruz benim annemde bizi hep gögsünde uyutmuş desteksiz bebek uyutmak zor tabi her bebek aynı olmuyor da ilk zamanlarda anneyle bebeğin bu sekilde uyuması güvenli bağlanmayı da sağlıyormuş büyüdükçe de değişecek illa ki misal benim bebeğim 3.ayına göre çok farklı ilk basta sadece ana kucagında uyuyodu sonra sling ile benle uyumaya basladı sling dısında uyumuyodu sonra da memesiz yanımda yatıyodu simdi de memeyle uyuyo bunun sebebi biraz da emzik alışkanlığı olmaması benim bebeğimde emzikle uyku geçisini bagdastırsa rahat olucak gece uyanınca emzikle uyuyarak daha kolay olur ama malesef emzik emmiyo benimkisi bir ay sonra emziğe alışırsa değişebilir yani demek istediğim bu duruma üzülme geçici zaten yavrular büyüdükçe değişiyor alışkanlıkları da illa ki değişecektir şimdilerin tadını çıkaralım bence 🌹

Bizim de hep doğduğundan beri sıvı 3-4 kere yapıyordu bu ara 2 kere falan yapmaya başladı

Kiz benim de aklıma açelya yazınca hep zumrut geliyo ya sndnjddbjsd zumrutyaz zumrutyaz nabersin 🥹
warcrew warcrew ipeksi19 ipeksi19 canlar kardeşim geldi otel köşelerinde sürünmesin diye eve geldik. KV gündüzleri evde olmuyor, ben de nefes alıyorum. Neyse benim duruşum fix taşınmak, eşime de söyledim. Abisi ile konuşmuş, abisi de annem koca karı, aylık harcayacağı parayı veririz ailenin mutluluğu için hangisi doğru ise onu yap demiş. Şimdi eşimin son kararını bekliyorum. Sen ne dersen de benim duruş değişmeyecek dedim. Evde huzur istiyorsa bir şeylerden vazgeçmek zorunda

Back
X