Yaaa valla canım dün geçen sohbeti görünce ben de mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba dedim, içmek istemediği zaman zorlayamıyorum, geçen beni o kadar zorladı ki 60 ml mamayı kaşıkla verdim ama o ne yaptı, uyurken kustu hepsini… demek ki çocuğun içi almıyor gerçekten.. günde ne kadar içtiğini hesaplamadım şimdiye kadar, ama dünkü sohbetten sonra kaç ölçek kullandıysam not aldım ama max 600 ml falandır herhalde, o da uykuda falan zorlaya zorlaya.. Osman gönülal bir videosunda yanlış hatırlamıyorsam yapılan ölçümler rakamsaldır, gerçeği ifade etmez, mama kutularının üzerindeki ölçümleri falan da yine aynı şekilde abartı bulduğunu söylüyordu.. gerçekten bilmediğim için soruyorum, hesaplara bakılırsa ölçümlere göre nerdeyse günde 1 lt mama veya süt mü verilmesi gerekiyor? Zaten diş çıkardı, çok hareketli, bir yandan da sıcak bizim bile içimiz almıyor çoğu zaman, o yüzden de yok illa bu kadar içsin yok bu kadar yesin cümleleri çok mümkün gelmiyor bana.. bir aydır hiç kilo almadı ama vermedi de, mevcut kilosunu koruyor, bana göre o gün içinde keyifliyse, az da olsa ara ara da yiyorsa her şey yolunda demektir.. diğer türlü sanki fazla ısrar reddetmesine de sebep olabilir.. benim naçizane fikrim bu yönde