2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Iyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldı😄saglıkla kullansınlar ınsallah guzel mamalar yesınler uzerınde🥰🥰❤️❤️umarım uzun süre oturuyolardır üzerinde😄
Ayyyy inşallah zorlamadan yerler 🥰🥰 hahahshhshs ondan da korktum ben ya erkek bebeler oturmuyo diyenler olmuştu 😂😂 kraft chef almayı düşünmüştüm 5k idi o da ama bu ay masrafımız oldu biraz ondan zorlamak istemedim bütçeyi iyi yapmışsın sen de içinde kalmasın boşver 🥰🥰🥰

Kuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmu🥰🥰bende bugun 7.200 tl ye mama sandalyesı aldım ayy sonrada cok gereksız bı harcamamı yaptım dıye dusunuyorum😄kaca aldınız sız sandalyelerı.chıcco polly 2 aldım ben hepsıburadadan
Mama sandalyesi bende kararsızım bu yatak gibi olabilenler mantıklı geliyor çünkü büyüyor ve sığmaz artık anakucağına en azından ond amutfakta yanımda durabiilir bir de rahat ve kolay yıkanabilir olması lazım bunların hepsi aynı anda hangisinde var bilmiyorum 😊

Eklentiler

• 1000029784.webp
    1000029784.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000029783.webp
    1000029783.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000029782.webp
    1000029782.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 32
Mama sandalyesi bende kararsızım bu yatak gibi olabilenler mantıklı geliyor çünkü büyüyor ve sığmaz artık anakucağına en azından ond amutfakta yanımda durabiilir bir de rahat ve kolay yıkanabilir olması lazım bunların hepsi aynı anda hangisinde var bilmiyorum 😊
Tesekkurler canım🥰😊arastırmalara basla bır ıkı haftay başlasın tadımlar😍

Iyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldı😄saglıkla kullansınlar ınsallah guzel mamalar yesınler uzerınde🥰🥰❤️❤️umarım uzun süre oturuyolardır üzerinde😄
Valla asel yaşından sonra oturdu ama nasıl oturdu gel bize sor durmuyordu snbdjsbdjd en son kırdı zaten asıldığı için tepsi kısmına ayağa kalkmaya calisiyodu falan deliko 😂 içinden geçti sandalyenin... Çılgın asel belki sizjn bebeler sakin kanlı olur 😂

Ayy çok sevindim canım havalandır bi süre geçer demekki 🥹🥹🥹
Of sorma nasıl oldu bimiyorum kucağıma yatıyor ya altta kalan kolu hep terlemüş galiba ondan oldu, kıpkırmızı elletmiyor da zor sürüyorum krem :( birkaö kere dökmüştüm oudra ama zararlı diyolar diye yapmadım doktorun verdipi kremleri kullanıyorum ama onlar da nemli bırakıyor sanki anlamadım offf
Evet tam koltuk altı katlandığı yer işte :(
Kıyafet olarak ne giydiriyorsun canım Ben de sadece sıfır kollu zıbın giydirdiğim için teri emecek bir kıyafeti olmuyor o zaman birkaç kere olmuştu Ama ben günde 2 kere suya sokuyorum genelde sonrasında muhakkak çok iyi kuruluyorum özel pisik yağı yaptırmıştım karışım olarak onu sürdüm Sonra geçince kuru tutmaya özen gösterdim bir daha olmadı

Kıyafet olarak ne giydiriyorsun canım Ben de sadece sıfır kollu zıbın giydirdiğim için teri emecek bir kıyafeti olmuyor o zaman birkaç kere olmuştu Ama ben günde 2 kere suya sokuyorum genelde sonrasında muhakkak çok iyi kuruluyorum özel pisik yağı yaptırmıştım karışım olarak onu sürdüm Sonra geçince kuru tutmaya özen gösterdim bir daha olmadı
Sıfır kol giydiriyorum ondan oluyor sanırım ya :( her gün de yıkıyoruz ama :( yarım kolla da terliyor çocuk napcam bilmiyorum
Ama en iyisi Jersey sütü daha kalıp gibi oluyor sulu olmuyor
Hiç denemedim jersey bulursam onunla denerim mademmm

Valla asel yaşından sonra oturdu ama nasıl oturdu gel bize sor durmuyordu snbdjsbdjd en son kırdı zaten asıldığı için tepsi kısmına ayağa kalkmaya calisiyodu falan deliko 😂 içinden geçti sandalyenin... Çılgın asel belki sizjn bebeler sakin kanlı olur 😂
Valla büşcüğüm benımkı şimdiden çılgın depar atıyor hep haha😄bakalım napacak heycanla beklıyorum gelmesını😄

Olabilir aslında ama serinledi biraz ev, klima da aldık gelicek inşallah daha da sorun olmaz diye umuyorum 🥹 cumartesi tekrar gidicez doktora bi baksın ne dicek merak ediyorumü
İnşallah canım İnsan çocuğunun canı acıyınca çok kötü oluyor Anlıyorum seni bir de o pişik de fena kokuyor

Vallahi Kızlar ben de 5 ayı doldurunca tadımlara başladım ama sağ olsun benim bebeğime tükürme güncellemesi gelmiş her yer ek gıda🫣
Ben de 5 e girince başladım doktor baslayabilirsin dedi zaten sorun olacagini sanmıyorum sıkmadiktan sonra çocuğu dnndndn

Ay bizim böyle sanırım canım inşallah diştendir diş de çıkarıyor şu an zaten
Mukusta kakanin kendisi uzuyo bu diş salya muhabbetinde kakada jel gibi seffaf bir şeyler oluyor dnndndndn masallah bizde dişten haber yok hala sadece salya + kaşıntı snbdndnd

Back
X