2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kan çıkmış ama kan kesin alerji diye biliyorum😔
Pişik ve yüzde sivilceler kızarıklıklar vardı ama belki de o ara çok fazla tükettim diye oldu bilemiyorum kakasında kan görmedik hiç . Şimdiki doktorum da ye deyince güvendim başladım 😂 peynir dondurma o kadar özlemiştim ki 🤦🏻‍♀️keçi sütlü dondurma yedim peynir yedim sorun yok gibi belki o zamanlar yanlış teşhis oldu bilemiyorum ya

Bu arada burda beslenme sorunu geçtiği için yazıyorum bebeğim 3 aylık kontrolde 300 gram aldı anne sütü aliyo biberon tutmuyo sagdigim ziyan oluyo kaç çeşit mama aldım hiç birini kabul etmedi demekki genel bı sorun Dr sordum mama vermeyi uyurken dene olmazsa ek gıdaya erken başlarız dedi

Teşekkür ederim

Asla bı alışveriş falan çıkamıyorum bebek arabasında durmuyo sağlık ocagimizda uzak gitmeye korkar oldum kanguru aldım onda da bunalıp ağlıyor araba elimde bebek kucağımda gidiyoruz cuma eşim izin aldı gittik oda okadar hızlı olduki korktuk krize girer diye kulağına su kaçırdım heralde Dr yanında okadar agladiki düzgün konuşmadan geldim inşallah geçicidir iki gün daha antibiyotik vermem gerekiyor kulak tıkacı aldım inşallah bidaha olmaz
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏ne olursa olsun kendini suçlama, başka bir şeyden de olabilir kulak ağrısı, sadece su kaçırmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.. hepimiz yavrularımızın üzerine titriyoruz ama işte bir yere kadar etkili oluyor her şey 😕 benimki de aslaaaa bebek arabasını sevmedi, kanguru aldım, bir iki defa onda da ağladı ama arabadaki kadar olmayınca buna alıştırırım dedim, öyle de oldu.. şimdi bir yere gidip gelirken kanguruya koyuyorum, eğer uyku saatiyse uyuyor orda, uyku saatlerine yakın çıkarmayı dene istersen..

Bu arada burda beslenme sorunu geçtiği için yazıyorum bebeğim 3 aylık kontrolde 300 gram aldı anne sütü aliyo biberon tutmuyo sagdigim ziyan oluyo kaç çeşit mama aldım hiç birini kabul etmedi demekki genel bı sorun Dr sordum mama vermeyi uyurken dene olmazsa ek gıdaya erken başlarız dedi
Biberon ne kullanıyorsun canım, bazen bebekler her biberonun emziğini sevmiyor.. biberonu değiştirmeyi düşündün mü hiç? Bir de hangi mamaları denedin acaba 🤔 bazen mamaların tadını da sevmedikleri için almıyorlar

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏ne olursa olsun kendini suçlama, başka bir şeyden de olabilir kulak ağrısı, sadece su kaçırmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum.. hepimiz yavrularımızın üzerine titriyoruz ama işte bir yere kadar etkili oluyor her şey 😕 benimki de aslaaaa bebek arabasını sevmedi, kanguru aldım, bir iki defa onda da ağladı ama arabadaki kadar olmayınca buna alıştırırım dedim, öyle de oldu.. şimdi bir yere gidip gelirken kanguruya koyuyorum, eğer uyku saatiyse uyuyor orda, uyku saatlerine yakın çıkarmayı dene istersen..
Artık hergun yarım saat cikaricam alışması gerekiyo böyle gerçekten çok zor sürekli eşim izin alamiyo inşallah geçici bı dönemdir

Artık hergun yarım saat cikaricam alışması gerekiyo böyle gerçekten çok zor sürekli eşim izin alamiyo inşallah geçici bı dönemdir
Çıkara çıkara alışıyorlar bak ben de eşimin gözüne bakardım izin alsa da bizle olsa diye ama önce evin hep etrafında gez ağladı mı bi iki sakinleştir geri koy sonra biraz ilerdeki parka, sonra markete derken alışır inşallah tatlı bebişin

Teşekkür ederim

Asla bı alışveriş falan çıkamıyorum bebek arabasında durmuyo sağlık ocagimizda uzak gitmeye korkar oldum kanguru aldım onda da bunalıp ağlıyor araba elimde bebek kucağımda gidiyoruz cuma eşim izin aldı gittik oda okadar hızlı olduki korktuk krize girer diye kulağına su kaçırdım heralde Dr yanında okadar agladiki düzgün konuşmadan geldim inşallah geçicidir iki gün daha antibiyotik vermem gerekiyor kulak tıkacı aldım inşallah bidaha olmaz
Seni çok iyi anlıyorum bunu ben de yaşadım 4. aydan sonra ağlaya zırlaya kısa kısa gide gele önce kanguruyla dışarıya alıştı sonra bebek arabasına alıştı yavaş yavaş mesafeyi uzatarak her gün çıkardım ve sonunda ben de markete falan gidebiliyorum artık :D
o süreçte hep eşim alışveriş yaptı ya da internetten alışveriş yaptım çok zor ve sıkıcı oluyo, evden çıkamamak aşırı bunaltıcı. ama geçecek eninde sonunda etrafa ilgi duymaya başlayınca durabilecek işte. habire sabrediyoruz bakalım ne zaman rahatlıycaz... :/

annemler yazlığa gittiler komşu yazlığa 1 aylık bebeğiyle gelmiş. duyunca şok oldum bizim bebe 1 aylıkken ben zombi gibi lohusa çılgınlığı içinde evde geziyodum o da gazdan kıvranarak çığlıklar atıyodu, hayal gibi kalmış hafızamda o kadar kendimizde değildik. bazı bebekler cidden kolay oluyo heralde bize piyangodan böylesi çıktı :D

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Cok gecmis olsun öncelikle🙏🏻
Bu pusettir kangurudur hepsinin bi zamanı oluyo bebisler icin bence, yani kimi bebek basından beri seviyo kimisi icin de belli bi süre gecmesi gerekiyo. Mesela benim kızım bebek arabasında hic durmuyodu baya kucakta gidiyoduk bi yere gitmemiz gerekince cünkü cok kücük oldugu icin yenidogan yastıgıyla bile bebek arabasında kayıyodu rahat edemiyodj sonra büyüdükce rahat etmeye basladı ve cok sevdi. Biz ilk uyku zamanlark aksamüstleri evin cevresinde koyduk bi ara evde bile alıstırma olsun diye koyuyodum annemin balkonjnda falan ileri geri götürüyodum 😂 kangurudan mesela nefret etti cok bunaldı ama 5.aya dogru dısa dogru oturtunca bence onu da cok sevicek cünkü su an ice dönük durmak istemiyo kucalta da hep dısa dönük tutulmak istiyo. Sizinki de zamanla alısır ve cok daha rahat hareket edersiniz hiic merak etmeyin😊

Ama bizim doğum kışa denk geldi istesek de çıkamadık haliyle, bir de soğuk ve kış derken bebekteki gazı duş alıp da çıkaramıyorduk üşürse diye.. ama yaz öyle mi, şimdi günde 2 defa duş hoopp rahatla.. ben de çok bunalmıştım o süreçte, eve biri geldiğinde göndermiyordum saatlerce 😂😂😂

Kızlar benim yoğurt mayalama işi yattı. Ek gıdaya da yoğurtla başlayacaktım. Gece kalkınca mayalarım demiştim. Geçen çarşamba günü 3 büyük kavanoz mayalamıştım. Bugün 3. Kavanozu açtım bir de ne göreyim, üzerinde minik küf olmuş. İlk defa böyle bir şey yaşadım nasıl oldu anlamadım..haliyle onu maya olarak kullanamazdım. 🤷‍♀️

Kızlar benim yoğurt mayalama işi yattı. Ek gıdaya da yoğurtla başlayacaktım. Gece kalkınca mayalarım demiştim. Geçen çarşamba günü 3 büyük kavanoz mayalamıştım. Bugün 3. Kavanozu açtım bir de ne göreyim, üzerinde minik küf olmuş. İlk defa böyle bir şey yaşadım nasıl oldu anlamadım..haliyle onu maya olarak kullanamazdım. 🤷‍♀️
Ek gıda defterini böylelikle kapatıyoruz dbbdbdbdbd geçmiş olsun canım 🌸 oluyor öyle boşver başka mayalik laabilecegin birileri varsa onlardan istersin 🥹

Seni çok iyi anlıyorum bunu ben de yaşadım 4. aydan sonra ağlaya zırlaya kısa kısa gide gele önce kanguruyla dışarıya alıştı sonra bebek arabasına alıştı yavaş yavaş mesafeyi uzatarak her gün çıkardım ve sonunda ben de markete falan gidebiliyorum artık :D
o süreçte hep eşim alışveriş yaptı ya da internetten alışveriş yaptım çok zor ve sıkıcı oluyo, evden çıkamamak aşırı bunaltıcı. ama geçecek eninde sonunda etrafa ilgi duymaya başlayınca durabilecek işte. habire sabrediyoruz bakalım ne zaman rahatlıycaz... :/

annemler yazlığa gittiler komşu yazlığa 1 aylık bebeğiyle gelmiş. duyunca şok oldum bizim bebe 1 aylıkken ben zombi gibi lohusa çılgınlığı içinde evde geziyodum o da gazdan kıvranarak çığlıklar atıyodu, hayal gibi kalmış hafızamda o kadar kendimizde değildik. bazı bebekler cidden kolay oluyo heralde bize piyangodan böylesi çıktı :D
Evet bende memlekete gittim 15 gün kaldım etrafımda bebekli olanlara bakiyodum rahat gezip tozup misafirlik yaptılar ben sahile inip biraz denize bacaklarını falan sokuyodum seviyo bu arada denizi suyu sakinliyodu ama dönüşümüz tam bı çile eve gidene kadar çığlık kıyamet inşallah bu bı dönemdir bebek arabasını sever yoksa çok zor

Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir xdxd

Aaaa ağzı kapaklı kavanoz niye küflenmiş yaaa.. hava almıştır o zaman.. ben de hiç yoğurt mayalamadım, eve gidince deneyeceğim inşallah.. umarım hayal kırıklığı olmaz 😂😂😂

Ayyy kızlar dün ne duydum, bizim komşunun kızı var 5-6 yaşlarında, çocuk dışarıda oyun oynarken samimi olduğum bir diğer kadın çocuğu markete annesine söylemeden almış götürmüş.. bunlar başlamışlar çocuğu aramaya, sağa sola bakarken market tarafından çıkıp gelmişler.. 😡😡😡 ayyy kafayı yemiş bunlar yaaa.. eşim de dahil olmuş aramaya hatta.. eğer dedim biri benim çocuğuma böyle bir şey yapacak olsaydı oracukta parçalardım😡😡😡 ben benim çocuğum değilken bile küplere bindim, diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum gerçekten

Aaaa ağzı kapaklı kavanoz niye küflenmiş yaaa.. hava almıştır o zaman.. ben de hiç yoğurt mayalamadım, eve gidince deneyeceğim inşallah.. umarım hayal kırıklığı olmaz 😂😂😂
Hahahhahahaha ay ben de hiç mayalamadım ya çok korkuyorum 🥹🥹 açık sütten mi yapıyorsunuz pastörize sütten mi? Bi grupta okumuştum güvenilir marka pastörize sütten yapmak daha iyiymiş sağlık açısından, eşi gıda mühendisi olan biri yazmıştı
Günaydın canlarımmmm nasılsınızzzz 🥰🥰🥰
Güüünaydınnnnn iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın 🥰🥰🥰
Benim bebişin koltuk altı çok kötü durumda hala geçmedi pişiği seninki nasıl şu an :(
Ayyy kızlar dün ne duydum, bizim komşunun kızı var 5-6 yaşlarında, çocuk dışarıda oyun oynarken samimi olduğum bir diğer kadın çocuğu markete annesine söylemeden almış götürmüş.. bunlar başlamışlar çocuğu aramaya, sağa sola bakarken market tarafından çıkıp gelmişler.. 😡😡😡 ayyy kafayı yemiş bunlar yaaa.. eşim de dahil olmuş aramaya hatta.. eğer dedim biri benim çocuğuma böyle bir şey yapacak olsaydı oracukta parçalardım😡😡😡 ben benim çocuğum değilken bile küplere bindim, diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum gerçekten
Kıyamam ya nasıl korkmuşlardır yazık günah yapılacak şey mi ya telefon var ara söyle en azından senin çocuğu gördüm markete gidiyoruz haberin olsun diye 😡😡😡

Back
X