- 14 Mayıs 2021
- 5.987
- 12.881
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
- #45.321
Benım bebıtoda delırdı valla hep enık yabrusu gıbı bakıyodu ıkı uc gundur aşşıırıı yaramaazCanım çocuklar bu aralar iyice delirdi, uysal olan bebikler bile yoldan çıktı.. uyku muyku hak getire vallahibenim kız en başından beri aslaaaaa ayakta sallanmayı kabul etmedi, bebekler battaniyede sallanmaya bayılır onu da istemedi.. ben hep minik minik pilates topunda zıplıyordum, şimdi de minik minik kucağımda pışpışlıyorum, uykusu varsa hemen uyuyor da yoksa geçmiş olsun.. hele bu diş muhabbetinden sonra uyku düzeni müzeni kalmadı şaştı gitti her şey
Aman canım benim baş parmağını emmesin dikkat et, elini emsin hiç sıkıntı değil ama baş parmakla damakta kubbe yapıyorlar parmağı ittire ittire.. benim eşimin damağı kubbeüstün özelliklere sahip ordinaryüs kv bunu gözden kaçırmış
Düzenleri birden değiştirmek çok zor, biz bu programı ancak 6. Aya doğru atak diş bilmem ne zımbırtıları bittikten sonra yaparız gibi geliyor
Bence yine iyi almış, bizimki hiç almamış ama her şeyleri değişti, çok hareketliler artık ve aldıkları her şey buhar olup yok oluyor, aman canları iyi olsun da toparlarlar bir şekilde![]()