• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Bizde 39 lara çıktık.Minimum 38 lerdeydi 37.5 çok nadir gördük yani.4. Gün bugün bitti ateş çok şükür.Döküntü başlar diye düşünüyorum başka seçenek kalmıyor çünkü
Sevindim bitmesine evet öyleyse döküntü oluyormuş merak ettim bakalım 6. Hastalik mi yoksa dis mi

8. Aylıklar nasıl geçiyor.
Bizi 8. Ay tuttu duvarlara vurdu yerden aldı tekrar duvarlara vurdu perperişanım.
Beşikte uyumak istemiyor bizle uyumak istiyor beşikte uyursa gece 3 4 5 kere ağlarak kalkıyor,paçamdan ayrılmıyor sırtımı dönünce çığlık ağlama kopuyor. Gece 4 5 uyanıyor oyun istiyor annelik te başından beri en zorlandığım uykuydu ve hala öyle devam ediyor bu cocuk ne zaman uykuyla barışacak bilmiyorum 🥺haricinde herşey yolunda bin şükür hareketli meraklı algıları çok açık dikkatli ☺️

Bizi 8. Ay tuttu duvarlara vurdu yerden aldı tekrar duvarlara vurdu perperişanım.
Beşikte uyumak istemiyor bizle uyumak istiyor beşikte uyursa gece 3 4 5 kere ağlarak kalkıyor,paçamdan ayrılmıyor sırtımı dönünce çığlık ağlama kopuyor. Gece 4 5 uyanıyor oyun istiyor annelik te başından beri en zorlandığım uykuydu ve hala öyle devam ediyor bu cocuk ne zaman uykuyla barışacak bilmiyorum 🥺haricinde herşey yolunda bin şükür hareketli meraklı algıları çok açık dikkatli ☺️
Benim de en zorlandığım şey uyku. Artık uyumak istiyorum. Sabah 6'da dikiliyor bir de hayatta uyumuyor sonra.

Yaaaa ayni durumdayim tekmesinden tokatina, doner tekmesinden ucan sirtina ensesiyle bile vucudunun her zerresiyle bu 8.ay bizi dovdu valla 😃😃😃😃 gece diken ustundeyiz nefes almaya korkuyorum. Dun gece 4 te uyandi sinirden aglayacaktim, bizim imam o saatte uyanmiyordur sabah ezani icin. Saat 5 gibi zor uyuttum, 5 bucukta yine uyandi. Yedigi onunde yemedigi ardinda keyifle uyu iste be cocuk. Ama sozum var buyusun sabah 5te dikecegim ayagi onu da. Gorsun anasi neler cekti. Umarim cabuk atlatiriz bu uyku olayini. Ben gunde 3 uykudan 2 ye dusurup 16.00dan sonra uyutmamaya calisacagim. Birde boyle deneyeyim belki daha derin uyur.

Back
X