2026 Ağustos Anneleri

Benimde şuan Eylül başı gibi görünüyor ama ağustos sonu da olabilir tabi

Benim de ağustos ortası gözüküyor. Ailelere söylediniz mi kızlar??

Merhaba Güzel Anneler bizimde 10 Ağustos gözüküyor şuan 9+1 biriz hersey yolunda ailelere söylendi 11. Haftada fetal dna testi yaptıracağım.

Merhaba kizlar benimde agustos sonu gorunuyor dogum 7+4 teyim rabbim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Ağustos anneleri selam ...11. haftamin ilk gununde fetal DNA sonucumu öğrendim ..5 günde çıktı çok şükür sağlıkli risk görünmüyor tabi Çarşamba günü doktora daniscaz tabi .. cinsiyeti de öğrenmis oldum Allah'ın izniyle erkek annesi olacagim darısı sizin başınıza

5+2yim, kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum (tüp bebek). Belirti olmaması normal mi? Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyordu ama onlar kalmadı.

Herkese merhaba 7+2 deyim. Kalp atışını 6+2 de duyduk. 8. hafta kontrole çağırdı 12. haftada taramalar başlar dedi. Ben fetal yaptırmayı düşünüyorum siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ve fetal için güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar genetik taramalı embriyo benim. 12. Hafta ikili taramaya girmeye gerek deniyor ama yine de organ taraması yapılması gerekmiyor mu

Kızlar genetik taramalı embriyo benim. 12. Hafta ikili taramaya girmeye gerek deniyor ama yine de organ taraması yapılması gerekmiyor mu
Benimde pgt li doktorum 2 li tarama yaptırman yeterli dedi ancak ben fetal DNA yaptıracağım

`