- Konu Sahibi hazalinkooo
Selam agustos anneleri bende bu gruba dahil anne adayıyım bugün randevum vardı 7+3 haftadayız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7+5 canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizSelam agustos anneleri bende bu gruba dahil anne adayıyım bugün randevum vardı 7+3 haftadayız inşallah
Benimkide aynısını söyledi 10. Hafta başında gelirsiniz dedi ama insan sabırsızlanıyorEn son kalp atisini duyduk 7+1 de doktor 3 hafta bekleyelim tam bir bebis gorelim dedi
Ama zaten genetikli embriyo. Fetal dna da aynı şey. O da down gibi başlıca hastalıklara bakmıyor amaBenimde pgt li doktorum 2 li tarama yaptırman yeterli dedi ancak ben fetal DNA yaptıracağım
İnşallah canımBenimde 7+5 canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz![]()
Hayırlı olsun canımmm canım daha çok tuzlu mu çekiyordu tatlı mıAğustos anneleri selam ...11. haftamin ilk gununde fetal DNA sonucumu öğrendim..5 günde çıktı çok şükür sağlıkli risk görünmüyor tabi Çarşamba günü doktora daniscaz tabi .. cinsiyeti de öğrenmis oldum Allah'ın izniyle erkek annesi olacagim
darısı sizin başınıza
![]()
Bence sevinin belirti olmamasina 5 haftada kusmaya basladim 13 haftayi bitircem hala kusma devam insallah sizinki sakin boyle devam eder5+2yim, kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum (tüp bebek). Belirti olmaması normal mi? Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyordu ama onlar kalmadı.
Endiselenmeyin cok yeni daha ben 1007 ogrendim 5+4 keseyi gordu oda alttan muayene yapip karindan gorwmediHanımlar selam ben 18 ocakta evde test ile öğrendim gebeligimi 3 yıldır istiyorduk, inanmadım hemen 19 nda doktora gittim vajinal ultrason ile bakildi ama kese göremedim dedi kan verdim idrar verdim. Beta HCG 245 çıktı haftaya tekrar gel dedi rahim 27mm kalınlaşmış yeni olabilir ama kese gormeden net gebesin diyemem dedi kese ne zaman görünür endişeliyim tercrubelerinize talibim![]()
Sonucunuz güzel gelir inşallahKızlar merhaba bende 11+2 deyim bu hafta. Dün fetal dna yaptırdım. Doktorumun önerisi ile viagen’e yaptırdım. Sizler nereye yaptırdınız?
Cinsiyetleri belli oldu mu13. Haftamdayım ikiz bekliyorumsağlıkla gelsinler bütün bebişler
![]()
Birini dün gördük erkek dedi doktor diğeri göstermedi malesefCinsiyetleri belli oldu mu![]()
Yaa hayırla gelsinler inşallahBirini dün gördük erkek dedi doktor diğeri göstermedi malesef![]()