- Emoji Skoru
- 18.556
- Puanlar
- 198
Merhaba hanımlar. Diyet, sağlık, motivasyon vb konularında, açmak istediğim başlıklar vardı. Sonra dedim ki, niye hepsini bir yerde toplayıp, bir günlük topiği de ben açmayayım. 
Vücudumun bazi sinyaller vermesi üzerine, daha derli toplu bir yaşam tarzına geçmeye karar verdim. Burayı da motivasyon kaynağım olarak kullanacağım.
Arka arkaya 2 gebelik ve emzirme süreciyle, çok fazla kilo aldım. Şu an hala emzirdiğim için, diyet ve kilo vermeyi düşünmüyordum açıkçası. Ama sağlık açısından bazı problemlerim oldu. Sıralayacak olursak:

Vücudumun bazi sinyaller vermesi üzerine, daha derli toplu bir yaşam tarzına geçmeye karar verdim. Burayı da motivasyon kaynağım olarak kullanacağım.
Arka arkaya 2 gebelik ve emzirme süreciyle, çok fazla kilo aldım. Şu an hala emzirdiğim için, diyet ve kilo vermeyi düşünmüyordum açıkçası. Ama sağlık açısından bazı problemlerim oldu. Sıralayacak olursak:
- Ayağımda kemik çürümesi var. Doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söylüyor. Ama çocuklarım küçük olduğu için erteliyoruz şu an. Ayağım daha iyiyie gitmeyecek ama şu an yapabileceğim tek şey vitaminlerimi düzenli kullanmak.
- Boyun düzleşmem ve boyun fıtığım var. Fizik tedavi almayı düşünüyorum. Alamazsam da ilk hedefim evde küçük sporlar yapıp, hareketli yaşam tarzına geçmek.
- Kronikleşen baş dönmelerim için doktora gittim ve reaktif hipoglisemi hastası olduğumu öğrendim. Ayrıca tansiyon yüksekliğim de mevcut. Şu an ilaç kullanamadığım için, en iyi yapacağım şey diyet yapmak.
- Migren için sinir blokajı tedavisine başladım, baş dönmelerimin diğer bir sebebi de vertigo olabilirmiş. Bu iki hastalık için tedavilerimi olmak ve düzenli hayat tarzına geçmek istiyorum.
- Küçük bebişim gece sık uyandığı için bir uyku düzenim yok. Gece, onun izin verdiği aralıklarda daha rahat uyumak için yapmak istediğim şey, ekran süresini kısaltmak.
- Son zamanlarda iç huzur ve evin bereketi konularında kendimi eksik hissediyorum. İbadetlerime önem vermek de bir diğer hedefim.
- Düzenli bir hayat için, ilk adımın ev düzeninden geçtiğini düşünüyorum. Temizlik rutinlerimi aksatmamak bunun için ilk adımım olacak.
- Eskiden çok fazla kitap okurdum. Artık vakit bulamıyorum, ya da ayırmıyorum. 2026 yılı için bir diğer hedefim de okuyabildiğim kadar kitap okumak.
Son düzenleme: