Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kalırsakŞaka gibi 2025 bebekleri süresi doldu hamile kalırsak 2026 da dogurcaz![]()
Ay bi garip olduuummmŞaka gibi 2025 bebekleri süresi doldu hamile kalırsak 2026 da dogurcaz![]()
Kız niye kalmayalım hdhdhdhhdTabi kalırsak![]()
Ben de valla artık oglak kova balik doğurma zamaniAy bi garip olduuummm![]()
E ben kalamiyorum ondan kendim için dedimKız niye kalmayalım hdhdhdhhd
Neden işte kuzum bir sorun mu var ne zamandır deniyorsunE ben kalamiyorum ondan kendim için dedim
Stresten de kalınmıyor acaba bu ay oldu mu diye diye olmuyor tam 1 yıl denedik biz eşimle ilk evladıma hamile kalmak için en sonunda eşim sperm olcturucekti ocak ayındayız randevuyu marta vermişlerdi o zaman nasıl olsa sperme bakılacak diye rahatlama olmuştu marttan sonra nedenini öğrenecegiz diye ve ben ocak bitmeden hamile olduğumu öğrenmiştim teyzeleri şuan oğlum 17 aylik olucak Allahin izniyle şimdi 2.yi düşünüyoruz yine aynı stresteyim olmuyoE ben kalamiyorum ondan kendim için dedim
Benim iki kızım var doğrusu hiç düsünmezken kaynanam üstüme çok gelince yapmaya karar verdim olmadı sebebsiz infertilite dendi ve 6 yıl oldu korunmayı bırakalı meğer korunmaya gerek yokmuş ben bilmiyordum çok üstüme gelince tüp bebek denedik ilerde de neden dememek için oda olmadı ve hala üstüme konuşuyor bayramı zehir etti bırakıp eve kaçtım o derece yani ve tüp yaptırdığımdan beri buralardayım herkesin hikayesi farklı rabbim önceliği hiç olmayanlara versin inşallahNeden işte kuzum bir sorun mu var ne zamandır deniyorsun
Kova burcu nasıl acaba Şubat niye kizzzAçılmalı bence de. Ben de 2026 şubat ayında doğurmayı çok istiyorum nasip olursa. Keşke olsa![]()
Kovalar çok sasnsiz oluyorlar yaKova burcu nasıl acaba Şubat niye kizzz
Valla kardeşim balık aglak değilde çok mu çok sansizAy benim gibi balık olursa ağlak olur yavrucum. Kocam da zavallı iki ağlakla evde kahrolur![]()
![]()
Kova olsun diyeKova burcu nasıl acaba Şubat niye kizzz
Benim oğlum terazi harika bir burc ama Ocak ayında hamile kalmayı bekleyemem ya oglak ya kova ya da balık olacak geç kalırsa koc insallahhhhhhhhhh tabii bir de kız olsun isterdim sağlıklı olsun da önemli değil tabii oglak kova kızı nasıl olur acabaKova olsun diye
Akıl burcu derler kova için
ama planladığım gibi olur mu bakalım kısmet
Ay benim gibi balık olursa ağlak olur yavrucum. Kocam da zavallı iki ağlakla evde kahrolur![]()
![]()
Ay benim annem de kova ama benim annem benden daha ağlaktır. Ben hobi olarak ağlıyorum gözyaşım hep kirpiğimdedir. Ama kaprisli bir insan değilim sadece duygusalımBen balığım. Sen nasıl balıksın diye şaşırıyorlar bana. Hiç ağlak değilim. Çok güçlü ve net bir karakterim. Bir de çok mantıklı ve gerçekçi. Arkadaşlarım böyle tanımlıyor beni.
Her balık aynı değil ama balıkların adı çıkmış.
Ben de hiç istemem çocuğum balık olsun
Sıkıntılı geliyor bana. 2 tane çok yakın arkadaşım da balık.
İstemem ya. Yokben kova olsun istiyorum
Ben bir kova annesi tarafından büyütüldüm. O yüzden ağlak bir balık olmadım sanırım. Akıl burcu kova![]()