- Emoji Skoru
- 2.617
- Puanlar
- 133
Banada öyle geliyor balımmm inşallah güzel sonuçlanırEli kulağında bence bu gece bile olabilir pik canım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada öyle geliyor balımmm inşallah güzel sonuçlanırEli kulağında bence bu gece bile olabilir pik canım.![]()
Antep aşkım.Haberler de Diyarbakır ve çevresinde diye okudum geçmiş olsun cnm sen neredesin
nşallah ikimizde hamileyizdirAy o zaman hayırlısı canım bende de yanma yok umarım güzel sonuçlar alırsın bekliyorum muhakkak etiketle beni, çok bakamıyorum![]()
bende antepteyimmm nasıl hissettim iş yerindeAntep aşkım.
ay inşallah canım ben normalde 27 sinde olmam lazım ama ben şeffaf akıntıyı bu sefer 19 eylülde gördüm yani çok geç gördüm ilk defa bu ay böyle oldum normalde 13 15 arası yumurtlamam lazımdı belki de o tarihlerde yumurtladım akıntı geç geldi bilemiyorum bekleyip görücemeğer adet tarihimiz aynıysa bence yumurtlama günümüzde aynıdır diye düşünüyorum benim ya 14 ya 15 kesindi çünkü akıntım hat safhadaydı inşallah seninle aynı gün yumurtlamışızdır da bebeğimiz bizimledir![]()
Dizlerimin bağı çözüldü resmen şakasızbende antepteyimmm nasıl hissettim iş yerinde
Gün aşrı denediysen cnm boşuna sıkıntı yapma üzme kendiniBenimde pik 17 eylüldü ve 17-18-20 Eylül ilişki oldu iki düşüğüm var nedense bu sefer içimde tutmadı gibi bi hissiyat var daha çok yeni de bugün öylesine bi test yaptım negatif 3-4 Ekim regl tarihi uygulamaya göre ama yine de vakti geldiğinde testi yapsam da içimden bi his pozitif olmaz diyor şuanlık göğüs hassasiyetim var ama anlayamıyorum normaldede hassasiyet olurdu belki diyorum yumurtlama dönemini yanlış yakaladım çünkü uygulamaya göre daha geçti ama teste göre vaktinde yakaladım ya testte hata varsa yumurtlamayı belki tam takip edemedim![]()
Allah beterinden korusun kuzum daha fazlası olmasın dikkat edin kendinize telefonların şarjı tam olsun tembih amaçlıAntep aşkım.
benimdee 27 Eylül aşkım her günü değerlendirdim ben ama ümitsizim açıkçası hiçbir belirti yok adet olacakmışım gibi bir hiss varay inşallah canım ben normalde 27 sinde olmam lazım ama ben şeffaf akıntıyı bu sefer 19 eylülde gördüm yani çok geç gördüm ilk defa bu ay böyle oldum normalde 13 15 arası yumurtlamam lazımdı belki de o tarihlerde yumurtladım akıntı geç geldi bilemiyorum bekleyip görücem
Ay gecmıs olsunDizlerimin bağı çözüldü resmen şakasız
Amiin canıımAllah beterinden korusun kuzum daha fazlası olmasın dikkat edin kendinize telefonların şarjı tam olsun tembih amaçlı![]()
Ben bir kere almıştım aşkımEki Görüntüle 3824706
Bu testi kullanan var mı bebekleer
Aşkım geçmiş olsun daha da iyi olacaksın inşallahKızlar dün adet oldum, betam da 3 e düşmüş. Bugün doktora gidiyorum tekrar, yumurta büyütme çatlatma yapmaya. Psikolojim daha iyi bugün.
Allah beterinden korusun bitanem gelmiş geçmiş olsunDizlerimin bağı çözüldü resmen şakasız
Sağol aşkıımm amiinAllah beterinden korusun bitanem gelmiş geçmiş olsun![]()
Yani bende kötü yorum okumadım aşkım ama eczaneden aldımBen bir kere almıştım aşkım
@alsimist kızmıştıne olduğu belli olmayan testi aldım diye
Ama bende kuruma çizgisi vs yapmadı nasıldır bilmiyorum
İnşallah iyidir fiyatı da iyi çok alıyoruz ucuz ve kaliteli çıkarsa ne alaYani bende kötü yorum okumadım aşkım ama eczaneden aldım![]()