Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canımlaaar💗
Bugün dpo 11 💃yarın test günüümm çok heyecanlıyım 🤗🤰💗
Sizde durumlar ne? 💐💅
hadi şimdi yapsanaa 11 erken mi ya acaba ben erken mi yapıyorum ya bilemedim bu ay sabah yaptım negatifti artık reglime 3 gün kaldı normal şartlarda yumurtladıysam eğer

pik -1 oluyo siliklesmeye başladığında 0 olarak saydım ben yani doğruysa eğer. adetim 12 eylüldü ben 9 eylülde negatif gördüm
Aa teşekkür ederim bilmiyordum bir tık umutlandım bugün dpo 12 oluyor test yapsam çıkar mı acaba

Sizde belirtiler nasıl
ben test yapıyorum her gün 😂 belirtim yok ya bu ay geç döllenme olabilir ama bnmki çünkü akıntıyı ben 19 eylülde farkettim 15 eylülde de ilişki olmuştu artık akıntı nasıl doğru bilmiyorum ama normal döndüm 29 gün ve 27 sinde regl olmam lazım

benle de aynıyız hangi günler ilişkileriniz oldu acaba son regl 29 agustos bende 4 8 10 15 eylülleri değerlendirdim ben 🥹
11-15-16-18 sonrası da saymadım valla fkcjckck tam yumurtlama günüm ve ertesi günü değerlendirdim inşallah bu ay hepimizinki tutar ya 🥹🥹

yok valla yapmadım şu an dpo9 veya 10 oluypr benim çıkacağını zannetmiyorum tam regl günümde dpo13 oluyor o zaman adet olmazsam kan vericem direkt
bencede test yapınca kafa karışıyor benim bir tane yaptım silik çıktı farklı marka yaptım bembeyaz bir negatif çıktı eğer geç yumurtlama olduysa bende de elimde tek 15 indeki ilişki kalıyor onda da o zamana kadar bekler mi spermler bilmiyorum 🥹

regl 5 gun kala bıle arkadasımın yumurtlaması olmus arkadasım senın bu ay duzensız olur dıyo yumurtlama :( dusukten sonra 85 gun gectı regl ise 2 kez söktürücülerle zorla oldum dedıgı belkıde dogru strese gırdım acaba yumurlama olucakmı

bencede test yapınca kafa karışıyor benim bir tane yaptım silik çıktı farklı marka yaptım bembeyaz bir negatif çıktı eğer geç yumurtlama olduysa bende de elimde tek 15 indeki ilişki kalıyor onda da o zamana kadar bekler mi spermler bilmiyorum 🥹
eğer adet tarihimiz aynıysa bence yumurtlama günümüzde aynıdır diye düşünüyorum benim ya 14 ya 15 kesindi çünkü akıntım hat safhadaydı inşallah seninle aynı gün yumurtlamışızdır da bebeğimiz bizimledir 🥹🥹

hadi şimdi yapsanaa 11 erken mi ya acaba ben erken mi yapıyorum ya bilemedim bu ay sabah yaptım negatifti artık reglime 3 gün kaldı normal şartlarda yumurtladıysam eğer
Aşkım ilk idrarı kaçırdım uykum sersemliğiylee artık yarın yapcam🥲

1000103889.webp

Bu testi kullanan var mı bebekleer

Ay kızlar anlık deprem oldu dizlerimin bağı çözüldü hisseden var mı iyi misiniz

ya inşallah öyleyizdir ben idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü yanma yok normalde öyle olduğunda yanma olurdu şimdi yok sadece sürekli çişe gidiyorum test yapmadım korkuyorum nrgatif çıkarsa diye bide çok kez yalancı pozitif gördüm adetim gecikir gecikmez kan vericem direkt 4 gün kaldı 🥹🥹
Ay o zaman hayırlısı canım bende de yanma yok umarım güzel sonuçlar alırsın bekliyorum muhakkak etiketle beni, çok bakamıyorum 🫠

Back
X