Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bakalım ne olacak rahim filmi vs isterse de yaptırıp rahatlamak istiyorum
Yaptır hiçbişey yok aradan çıksın kafan rahat eder öyle de bi ağrısı yok yani adet sancısı gibi aynı ve geçiyor o an oluyo sadece tabi bünyeye göre değişiklik gösterebilir

Benim kasıklarımda ağrı yokngenelde de olmaz zaten hafif sizi olur reglden önce regli zamanı bariz ağrır , ama göbeğim ödem toplar göğüslerim de şuan şiş uçları da ağrıyor yani ben bu ay elendim bacım inşallah senden güzel haber alırım 🥹🥲
regl gelene kadar hep umut vardır bende elenmiş olabilirim valla bilmiyorum ki regl olacağım için de olabilir

Kızlar erken gebelik belirtileri
Hapşuruk
İshal
karına göbek çaprazina giren minik kramplar
Önce sarı sonra beyaza dönen az miktarda akıntı
Göğüslerde büyümee
Hapşurık nasıl yani sık sık mı günde kaç kere gibi
2 gündür bende var
Akıntı var
Göğüs büyüme var ancak ben reglim yaklaştığı için hiç hamileliğe yormadım bunu direkt regl beklentisine girdim

Kızlar ben testte her ay pik görüyorum ilişki olarakda hemen deniyoruz kaçırmıyoruz 6-7 aydır filan sizce neden hamile kalamıyorum ? Çatlamada bi sıkıntı var acaba
Canım bende gebeliğime hep öylr denememe rağmen 7 ayımda kaldım kafanı bulandırma vaktinde gelir bulur seni 1 sene olmazsa bakıyorlar zaten ben daha oluşmadı napmalıyım diye gittiğimde umursamışlardı

Çok büyük sıkıntı olmamakla birlikte yaşa göre amh biraz düşük fsh azcık yüksek ama gebeliğe engel teşkil edecek şekilde değil bir de tsh gebelikte doktorlar daha düşük istiyor o da referans aralığında olsa da bir tık yüksek prolaktin de normal.
Yumurta kalitesini artıracak gıda ve takviyeleri artırmak iyi olur 😊
Aaayyy çok teşekkür ediyorum yorumunuz benim için çok önemliydi 🥰♥️

Canım bende gebeliğime hep öylr denememe rağmen 7 ayımda kaldım kafanı bulandırma vaktinde gelir bulur seni 1 sene olmazsa bakıyorlar zaten ben daha oluşmadı napmalıyım diye gittiğimde umursamışlardı
Ayyy inşallah ya şuan içimi rahatlattınız peki siz gebe kalmak için neler yaptınız

Kızlar yeni kan verdim yaşım 31 yorumlar mısınız
Tsh yüksek canım onu düşürmeden gebe kalmak zorlaşıyor maalesef gebeliğe engel oluyor bildiğim kadarıyla Tsh yüksek olunca gebe kalırsan bebeğin düşme riski oluyormuş ama senin ki aşırı yüksek değil ama beni dinlersen düşürmeden hamile kalmaya çalışma aynı durumu yaşadım hatta benimkisi 6 dan 1.20ye düştü

Şirin olan şirinlik nasıl yapsın kuzum senin varlığın şirinlik 😍 inşaAllah da gerek kalmaz yeni test almaya ❤️
Ya seni yerim kiiii senin varlığında bana pamuk şeker😍💗amin inşallah saati ayarlayın aşkıım ben geliyorum 🤰💃💗💅😘

Ayyy inşallah ya şuan içimi rahatlattınız peki siz gebe kalmak için neler yaptınız
Ben sadece Ovulasyon kullandım bide folik asit ama yürüşe başladığım ay kalmıştım yumurtalıkları çalıştırıyormuş onu yapabilirsiniz bide gündüz sabah ilişki olursa daha iyi olur diyolar öyle yapmıştım hani erkek için oda ama düşükle sonuçlandı benim diyorum ya sağlıklı olsunlar vaktinde o seni gelip bulur bende her ay olsun diye yırttım kendimi Allah oluyor kulum ama zamanı değil dedi diye kendimi öyle teselli ediyorum sabredin gelecektir elbet

Yaptır hiçbişey yok aradan çıksın kafan rahat eder öyle de bi ağrısı yok yani adet sancısı gibi aynı ve geçiyor o an oluyo sadece tabi bünyeye göre değişiklik gösterebilir
Sağol canım cesaret verdin gidicem yarın Zeynep Kamile hem de 🫂

Back
X