Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hormonları değiştiği için normal bence ya bazıları ilk ay iştahsız olur ben gibi ilk gebelikte 45 kilo hamile kalıp 60 kilo doğuma girdim şimdide 55 60 arası gezinip duruyorum 😂 ama takviyelerle kilo aldım yani sonradan yoksa doğumdan sonra 43 lere kadar gelmiştim
Hedefim doğum için 60ı geçmemek. Hadi bakalım :)

Kızlar selam bende ovulasyon testi yapıyorum pcos var letu kullandım reglin ikinci günü başladım. 9. Günde 10 mm dedi 28 Eylül de tekrar gideceğim iğne vercekmiş çatlamazsa. Testlerime bakar mısınız? Tecrübelerinize ihtiyacım var soldaki 22 Eylül'de sağdaki 24 Eylül
çatlayıp çatlamadıgını nasıl anlıcaz

Eki Görüntüle 3824900
Kızlarım tertemiz bir negatif 🙋‍♀️benden umudu ve hissiyatı olanlar için üzgünüm 🌸evet daha hiçbirşey bitmiş değil belki ama buradan da pozitife döneceğine dair inancım yok o yüzden adet olmayı bekleyeceğim canlarım 💗
@yusraf @alsimist @papatya12a @istnbll1907 @mihrimah94 @nevinnur34 ve daha etiketleyemediklerim 💗🌸
Olsun çiçeğim regli bekle ben 2 gün arayla bi negatif görüp sonra pozitif görmüştüm ne olacağı belli değil olmazsa bile canını sıkma önündeki döngüye bak❤️🧿🌸

Ha tamamdır 4 denemem olucak bu ay işlemin üstünden de takip yapalım deid özeldeki doktorum bende devlete sordum işte yarın karar verecek bana da
Ha tamamdır 4 denemem olucak bu ay işlemin üstünden de takip yapalım deid özeldeki doktorum bende devlete sordum işte yarın karar verecek bana da
ama doktor 3 Ay anca toplanır dedı bunye hormonlar rahım o yuzden 4 ay degılde 1 ay gıbı olmuyormu benımde 2 temmuz kurtaj 3 ay olucak

Kızlar günaydın. 4+3 deyim. Erken ama ben sürekli açım. Gece uykumdan uyanıyorum açım diye. Sabah uyanıyorum açım. Midem kaznıyor sürekli. Bu normal mi? ben 2 öğün beslenen 49 kilo biriyim. Çok yemem normalde. Hissediyorum hemen kilo aldım. Doktor randevum var 2de. İlk kez ultrasona gireceğim. Kese görünür mü acaba?
alttan muane olunursa 5 haftada gorunuyor beta 2500 den sonra

Kızzlarr kan veya idrar en erken adete kaç gün kala gebeliği öğrendinizzz lütfen erken öğrenen varsa bana da bi umut olur 🥹🤍🌸

alttan muane olunursa 5 haftada gorunuyor beta 2500 den sonra
Benim hızlı yükseldi bir anda beta. Bugün min 2000 lerde olması gerekiyor. Doktrorum betana bakıp çağıracağım zaten demişti. Çağırınca bende heyecan yaptım. En azından kese görmek isterim ya :) bebişe ve kalbe daha var da. Benim kesin erken döllenme. Erken öğrendim ben.

Eki Görüntüle 3824900
Kızlarım tertemiz bir negatif 🙋‍♀️benden umudu ve hissiyatı olanlar için üzgünüm 🌸evet daha hiçbirşey bitmiş değil belki ama buradan da pozitife döneceğine dair inancım yok o yüzden adet olmayı bekleyeceğim canlarım 💗
@yusraf @alsimist @papatya12a @istnbll1907 @mihrimah94 @nevinnur34 ve daha etiketleyemediklerim 💗🌸
Eki Görüntüle 3824900
Günaydın hayatım sağlık olsunnn regle kadar umut var 🌸

Ay hadi kese görünsün inşallah. Hem de 2 görse ne var ya :D
bende 5+6'yım dün karından gözüktü kese 🧿🧿 şuan betanız kaç belki alttan baktırırsanız gözükür sizin bata baya varken gördün çünkü 🧿

Şimdi bu sonuca göre ileri haraket %13 ama totalde sperm sayısı 380 milyon sayı fazla olduğu için yeterli gelmiyor mu acaba bizdede benzer sonuç var
Valla canım Üroloji diyor ki bu şekilde çocuğumuz olur. Testi verdiği gün zamandaki stresi siniri yorgunlugu hepsi her şeyi etkiliyor dedi. Mesela şu an verdiginde illa düşük çıkacak diye bir şey yok dedi. Keçiboynuzunu kıtır kıtır ye, takviyeni kullan dedi. Sende sperm derdimiz yok ki dedi sadece hareketinde problemimiz var o da düzelir dedi

Back
X