Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle de işte his olarak bide ben bakıyorum da öyle hiç çok düzenli ovulasyon yapmadım yada iki marka farklıydı pik gördüm 3 gün ilişki pik günü dahil bu kadar
Ama tarihlerimiz aynı canım benimde o tarihler senin ovülasyon çok yapmasanda benden pay biç doğru yani aynı zamanda yapmışız bu ay olmazsa öteki ay deneyeceğiz maalesef burada her ay deniyoruz işte bu kesin garanti olacak değil ki rabbim ne zaman isterse o zaman olacak mecbur

Orası tabiki öyle ister istemez korkum var ben ikinci kürtajımdan sonra 7 ay geçti ilk defa bu ay denedik tutucak mı sağlıklı olur mu sürekli düşünüyorum iki defa kayıp ve gerçekten zor günler geçirmeme rağmen hala erken öğrenme çabasına giriyorum elimde olmadan tutamıyorum kendimi
Canım bende düşük yaptım. Onunla vedalaşmak gerekiyormuş. Vücut hala kendini gebe hissediyormuş

Ama tarihlerimiz aynı canım benimde o tarihler senin ovülasyon çok yapmasanda benden pay biç doğru yani aynı zamanda yapmışız bu ay olmazsa öteki ay deneyeceğiz maalesef burada her ay deniyoruz işte bu kesin garanti olacak değil ki rabbim ne zaman isterse o zaman olacak mecbur
Evet doğru peki senin eylül kaçı regl ve pik ne zamandı

Canım femibloom fiyatı nedir?
Canım ya femibloom içeriğini bulamadım. Fotoğraf çekip atar mısın?

Eklentiler

• IMG_8452.webp
    IMG_8452.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 42
Şimdi yen, bi gebelik denemesine geçtik ya ondan bi duygusallık basıyor :)
daha bugün annem dedi arkadaşı düşük yapmış ertesi ay hamile kalmış. Bende 2 ay bekledim sonra başladım. 5 ay oldu hala yok. O yüzden bir kaç tanıdığım öyle dedi vedalaş diye minik ayakkabı ve emzik almıştı eşime haber vermek için onları da verecem birilerine

Kızlar selam. Anlayan varsa yorumlayabilir mi daha doktor görmedi sonuçlarım çıkmış da merak ettim bilgisi olan yardımcı olabilrmi

Eklentiler

• IMG_6122.webp
    IMG_6122.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6123.webp
    IMG_6123.webp
    10 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6125.webp
    IMG_6125.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6126.webp
    IMG_6126.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6124.webp
    IMG_6124.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah olacak merak etme. Çok güzel gelişti çünkü senin hiç sıkıntı çıkmayacak. Evet canım 3. Günündeyim. Yarın letu başlıyorum. Hem kimyasal sonrası hemde yumurta büyütme olduğu için bu döngüden umutluyum. Bu ay istediğimi elde edeceğim Allahın izniyle.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım 🥰

daha bugün annem dedi arkadaşı düşük yapmış ertesi ay hamile kalmış. Bende 2 ay bekledim sonra başladım. 5 ay oldu hala yok. O yüzden bir kaç tanıdığım öyle dedi vedalaş diye minik ayakkabı ve emzik almıştı eşime haber vermek için onları da verecem birilerine
Ya benimde kaybım var aldığımız eşyalar var vermek mi gerekiyor acaba

Evet canım vermemiz gerekiyormuş. Benim prolaktin süt hormonları 17 çıktı diyetisyen görümcem vücut kendini hamile olarak görebiliyor ver onları başlarına dedi sonra benim sol göğsüme bir sızı girdi. Aaaa dedi annemde çocuklar uyanacak birazdan göğsüm ağrıyor derdi dedi. Anne hissedermiş göğüsünden sızısından herşeyi. Vedalaşamadığın için hamile kalamıyorsun dedi.
Vedalaşmak gerekiyor.

Ben düşük yaptığım ilk hamileliğimde hiç bir şey almamıştım. Bir söz var. Doğmamış bebeğe don biçilmez diye. Atalarımızın vardır bir bildiği. Doğuma çok yakın alırım heralde. Bence almayın. Herkesle hemen paylaşmayın. 12 hafta bekleyin söylemek için.

Sagol canım diğer takviyelerle doz ayarlaması yapmam gerekecek ama elimdeki polysitol bitsin bu aliyim. İçinde ala olması iyi. Ayrıca astaksantin kullanıyordum bunda var kendiminkini bırakırım. Ekstra 100 mg de Q10 eklemiş olurum toplam 300 mg ye gelir. Benim yaşıma uygun olur.

Ben düşük yaptığım ilk hamileliğimde hiç bir şey almamıştım. Bir söz var. Doğmamış bebeğe don biçilmez diye. Atalarımızın vardır bir bildiği. Doğuma çok yakın alırım heralde. Bence almayın. Herkesle hemen paylaşmayın. 12 hafta bekleyin söylemek için.
Valla aşkım ben bu sefer doğmasını bekleyeceğim. O kadar nazardan çekiniyorum artık. Hamileyken memlekete bile gitmicem🤣

Back
X